Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos pasiként milyen társkeresőzni?
Szerintem olyan sikerekkel kecsegtet / mentálisan annyira megterhelő, mint kiállni a Blahán kéregetni.
Átlagos: 180 magas, nem elhízott, diplomás normális fizetéssel, hobbikkal
A Blahán többen élnek kéregetésből, mint gondolnád.
Ha társkeresőzni mentálisan megterhelő, akkor számodra a párkeresés még nem időszerű.
amit te atlagoskent jellemeztel azt szerintem a nok tobbsege siman jobbra huzna, ha emellet az arca sem kifejezetten csunya, hanem olyan atlagos-jokepu esvan humorerzeke.
el kene mar felejteni ezt, hogy a tinder csak a 190 centis, kigyurt milliomos bajgunaroknak kedvez. en is, meg egy csomo baratnom is ilyen ‘atlgos’ pasikkal randizunk onnan.
ha nincs sikered, nem atlagos vagy, hanem atlag alatti.
Én pont ilyen vagyok amit leírtál. Ha van 1-2 jó képed, akkor lesz matched, a többi már csak rajtad áll, hogy megtudsz-e fogni valakit vagy sem.
Mondjuk én sose voltam jó ebben, de még nekem is volt sikerem.
Társkeresőn annak a pasinak van sikere, aki átlagon felüli kinézetű, és jó szövege van. Mindkettő tulajdonság szűkséges.
Akiknek csak az egyik vagy egy sincs meg, csak a szerencsében bízhat hogy ott talál valakit. Nem lehetetlen, de brutál nehéz a társkeresőkön lévő nőtöbblet miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!