Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy valaki azért nem vonzó, mert átlagos?
Mondjuk én nőként tapasztaltam már meg a 60-70 között ingadozó kilóimmal (162 cm) hogy sokaknak túl kövér vagyok, aki meg a molett nőket szereti, annak túl piszkafa. :-)
De nem ez az oka, hogy nehezen találok párt. Hanem mert minél igényesebb valaki belsőre annál nehezebb neked tetsző párt találni.
#3 pedig 162 centihez 60-70 kiló szerintem nagyon jól passzol. ;)
Kérdező, egyetértek a gondolattal. Aki legalább valamilyen, az felkelti az érdeklődést az adott tulajdonságra vevő egyénekben, de aki semmilyen, az nem.
Szerintem elég nagy butaság, hogy azt hiszed, hogy rajtad kívül másoknak nincsenek társkeresési problémái. Kövér s sovány emberek közt vannak elegen, akiknek nem volt szerencséjük..
Attól, hogy te kiragadsz 1-2 példát, még nem jelenti azt, hogy általánosságban kijelenthető lenne minden kövér/sovány emberre.
Szerintem hülyén gondolkodsz. Sokakat taszít és épp negatív érzést vált ki egy ember, aki "kilóg a tömegből" pl. 20 piercing-el, vagy neon szinű hajjal. Lehet, hogy megbámulsz ilyen embereket, de attól még nem akarsz összejönni vele.
Amúgy sok ember az alapján szokott döndeni kapcsolat mellett, mikor olyan társat talál, akivel ellehet beszélgetni is, talál a szó, van közös értékrend, lelkileg közel kerülnek egymáshoz.. Míg te arra vársz, hogy a puszta kinézeted miatt valaki összejön veled....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!