Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-30 közötti pasinak, aki nem vonzó, nagyobb esélye lenne idősebb nőknél?
Azt tapasztalom, hogy átlagos, átlag alatti külsővel-egyébként ápolt, normális öltözetű fiúkra-rá se hederítenek a csajok 16-30 évesek, magamból is kiindulva.
Az jutott eszembe, az idősebb nők 30-40 évesek másképp látják a világot, nem feltétlen a külsőt nézik-szexuálisan vonzó legyen-hanem pl a személyiséget, magát az embert nézik, talán náluk érdemesebb lenne próbálkozni?
Nem. A 30-40 éves nők többsége nem akar magánál 10 évvel fiatalabb pasit komoly kapcsolatra. Viszont vannak, akik szeretőnek választanak ilyet, ahol viszont a személyiségnek nem sok szerepe van, inkább a külső alapján választanak.
De miből gondolod, hogy az egyéniségeddel meg tudsz fogni egy 30-as nőt, ha egy 20-ast nem tudsz?
#3 nem pont 10 év különbségre gondolok, én 27 vagyok, 33-35évessel még járhatnék.
A fiatalok kapásból elutasítanak, szóval nem tudnak megismerni, az idősebb nőkkel el tudok bármiről beszélgetni, tudok komoly és vicces is lenni (általában férjezettek már). Szóval pl discoban ugye fiatalabbra hajt egy fiú, én is így tettem, de semmi nem jött össze, kizárólag a külsőm alapján ráztak le, tudom.
3-as vagyok.
Akkor valamit változtatnod kell az ismerkedési technikádon. Írtad, hogy akikkel jól elbeszélgetsz, azok idősebbek nálad, illetve férjezettek. Ők azért beszélgetnek veled szívesen, mert nem úgy tekintenek rád, mint aki komolyan próbálkozni akar náluk.
Nem, honnan szedted ezt? Attól hogy 30 feletti még nő, ugyanúgy latja, hogy vonzó vagy-e vagy sem. Ha nem akkor náluk is felejtős vagy. Amúgy ha te is csak az embert, a személyiseget néznéd találnál nőt a korosztályodban,de ugye te csak a külsőre mész, de a nők a személyiségedre menjenek...Átlagos/átlag alattiként csak átlagos/átlag alatti nőknél van esélyed minden kor-és társadalmi osztályban, rasszban stb.fogadd el.
Pl.a főnöknőm 37 éves, de olyan mint egy modell, karcsú, magas, gyönyörűszép arccal, mindig ápolt,jóillatú, nagyon nőiesen öltözik,viselkedik, sportol, úgyhogy feszes,a bőre is nagyon szép,stb.egyszóval gyönyörű nő, mindig átlagfeletti,BMW-s,kigyúrt jópasik udvarolnak neki,a fiataok közül és a korosztályából is. Na nála akkor sem lesz esélyed ha megeszed magad, miért kezdene veled, ha a jóképű,kigyúrt, Armani öltönyös kiscsávók közül válogathat??Azert mert ő 37?E sem.gondolod komolyan.
De pl.lakik itt a házba egy 38-40 körüli, alapvetően tiszta,és ápolt,de nem ad magára annyit, átlagos alakja,jelentéktelen arca van,mivel nem sportol nem feszes, egy kis felesleg is van rajta, 2 gyereke van, gondolom látszanak a nyomai a szülésnek, a kínaiból öltözik, fodrászhoz,kozmetikushoz nem jár,szóval nem valami szép.Na nála lehet hogy lenne esélyed,de egy ugyanilyen paraméterekkel rendelkező,korosztályodbelinél is.
Abból a kategóriából,amit felül írtam, sem fiatalabbnál sem idősebbnél nincs és nem is lesz.Pl.Madonna már elmúlt 55 is,mégsem jelentektelen szürke,szegénylegényekkel jár, hanem 30 évvel fiatalabbb modellfiúkkal,így ő kinevetne téged ah próbálkoznál hiaba fiatalabb vagy.De egy 55 éves konyhás néni már örülne neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!