Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi állhat emögött? Folytatnád vele az ismerkedést?
Van egy lány, akivel már egy ideje randizgatok. Volt már csók, petting. Viszont amikor rákérdezek a dolgokra, ő azt mondja, hogy nem biztos még az érzéseiben. Tényleg van olyan ember, aki elmegy 5 randira, megcsókol valakit, hagyja, hogy kinyalja, de nem biztos az érzéseiben?
Nem hinném, hogy szexre kellenék, mert az ismerkedés elején világosan közölte, hogy párkapcsolatot keres.
....sokadik red flag...
Szerinted ha valaki eppenhogy kilepett egy kapcsolatbol (annak is van gyaszideje), es talalt egy pasit, aki nyomul, akkor vajon mit is szeretne?
Meg is valaszoltad a kerdest amugy
Rám is nyomult egy pasi szakítás után még hónapokkal ezelőtt, csak én kerek perec megmondtam neki, hogy nem akarok semmi komolyat tőle, csak szexet. Még nem léptem túl az exemen. Ő ezt elfogadta és belement, de egy kis idő után éreztem, hogy fel van háborodva, ha másokkal találkoztam meg ilyenek. Aztán megkért, hogy legyek a barátnője. Természetesen nemet mondtam, aztán megszakítottam a kapcsolatot, mert egyre több lett a veszekedés meg a hiszti.
Igazából csak azért mondtam ezt el, hogy ne nagyon számíts semmire egy olyantól, aki nem zárt még le magában egy időszakot. Hagyd meggyógyulni a lelkét, ne siettesd, mert nem lesz jó vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!