Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen emberrel folytatnátok-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen emberrel folytatnátok-e az ismerkedést?

Figyelt kérdés

Aki kerek perec kijelenti, hogy bár irántam nagyon romatikus érzései vannak, szeret velem sok időt együtt tölteni, velem együtt is élne, de amúgy nem szereti az embereket, kifejezetten rosszul van tőlük és mindent megtesz hogy minél kevesebbet kelljen emberek között lennie.

Valahogy nekem nem passzol össze a kettő.

2021. szept. 16. 12:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%
10 te szociopata vagy
2021. szept. 16. 12:53
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem szereted a madarakat, s azért megharudott...

Ezt figyeld: ki nem állhatom a macskákat! Fogadjunk, hogy most legalább a nők 90%-a haragszik rám... . Pedig nem is ismernek. Csak nekik jogukban áll utálni

2021. szept. 16. 12:58
 13/20 A kérdező kommentje:

9/11

Van egy baráta akivel hetente egyszer találkozik, de rajta kívül senkivel nem jár össze.

Velem kettesben viszont gyakran csinál programokat, viszont ha találkoznia kell a családommal vagy valamelyik barátommal akkor feszeng

2021. szept. 16. 12:59
 14/20 anonim ***** válasza:

ilyen emberek is vannak. a lényeg, hogy VELED hogyan viselkedik. Igen, lehet veled éli meg a társasági életét és a haverjával, ami neki tökéletes, veled érzi azt, hogy elengedheti magát, önmaga lehet, szeret téged stb.

Mondom...NEKED kell eldöntened és nem nekünk.

2021. szept. 16. 13:02
 15/20 anonim ***** válasza:
15%
Rengeteg ember van, aki sajat magat is becsapja. Aki nem szereti az embereket, az miert pont egyetlen emberrel tenne kivetelt? Ha nem szeretem a borsot, akkor van kozte egy olyan, amelyiket igen? Furcsa, hogy egyesek ezt komolyan gondoljak, masok pedig bedolnek nekik. Pszichiater kene neki, nem egy ember, aki ott labatlankodik korulotte.
2021. szept. 16. 13:31
 16/20 anonim ***** válasza:
42%

talán mert emberek vagyunk és bonyolultak, akiket nem lehet a borshoz hasonlítani?

tök jó, hogy itt mindenki ért mindenhez

2021. szept. 16. 13:34
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem...miért olyan hihetetlen, hogy valaki szereti a szerelmét, akit közel enged magához, de másokat nem?

Miközben meg sokan itt sipítoznak, hogy:

- A pasimat folyton nők hívogatják a munkahelyéről...

- Áthívta 10 haverját meccset nézni, de engem meg sem kérdezett...

- A pasim nélkülem jár bulizni, pedig már 43 éves, és...

- A barátnőmnek sok férfi barátja van, szerintetek...

2021. szept. 16. 13:38
 18/20 anonim ***** válasza:
91%

Nincs ellentét abban amit mond. Az embereket nem szereti, nem szeret társaságban lenni, de téged megszeretett.

Nekem nem kellene, mert szeretek emberek között lenni.

2021. szept. 16. 14:13
 19/20 anonim ***** válasza:
17%
Ez egy beteg phasz!
2021. szept. 16. 19:22
 20/20 anonim ***** válasza:
A ketto teljesen passzolna HA... Ha te is ilyen lennel, es egy remeteeletre vagynal. Vannak ilyen parok, gyakran alkoto emberek. De ha neked ez extrem, nem tudod ot megvaltoztatni.
2021. szept. 18. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!