Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen emberrel folytatnátok-e az ismerkedést?
Aki kerek perec kijelenti, hogy bár irántam nagyon romatikus érzései vannak, szeret velem sok időt együtt tölteni, velem együtt is élne, de amúgy nem szereti az embereket, kifejezetten rosszul van tőlük és mindent megtesz hogy minél kevesebbet kelljen emberek között lennie.
Valahogy nekem nem passzol össze a kettő.
Nem szereted a madarakat, s azért megharudott...
Ezt figyeld: ki nem állhatom a macskákat! Fogadjunk, hogy most legalább a nők 90%-a haragszik rám... . Pedig nem is ismernek. Csak nekik jogukban áll utálni
9/11
Van egy baráta akivel hetente egyszer találkozik, de rajta kívül senkivel nem jár össze.
Velem kettesben viszont gyakran csinál programokat, viszont ha találkoznia kell a családommal vagy valamelyik barátommal akkor feszeng
ilyen emberek is vannak. a lényeg, hogy VELED hogyan viselkedik. Igen, lehet veled éli meg a társasági életét és a haverjával, ami neki tökéletes, veled érzi azt, hogy elengedheti magát, önmaga lehet, szeret téged stb.
Mondom...NEKED kell eldöntened és nem nekünk.
talán mert emberek vagyunk és bonyolultak, akiket nem lehet a borshoz hasonlítani?
tök jó, hogy itt mindenki ért mindenhez
Nem értem...miért olyan hihetetlen, hogy valaki szereti a szerelmét, akit közel enged magához, de másokat nem?
Miközben meg sokan itt sipítoznak, hogy:
- A pasimat folyton nők hívogatják a munkahelyéről...
- Áthívta 10 haverját meccset nézni, de engem meg sem kérdezett...
- A pasim nélkülem jár bulizni, pedig már 43 éves, és...
- A barátnőmnek sok férfi barátja van, szerintetek...
Nincs ellentét abban amit mond. Az embereket nem szereti, nem szeret társaságban lenni, de téged megszeretett.
Nekem nem kellene, mert szeretek emberek között lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!