Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Folytatnátok az ismerkedést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folytatnátok az ismerkedést olyan pasival akiről ez derül ki már az első randin?

Figyelt kérdés

szóval ledöbbentem. első randink volt és közölte, hogy ő hát madarakat tart otthon. papagályt és kanárit. nem is eggyet. ez az eggyetlen hobbija, szabad idejét ezzel tölti.

most igazából nem is értem mit akar nőtől egy olyan pasi, mert férfinek nem nevezném akinek ilyen homis dolgai vannak.

2022. szept. 11. 19:59
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
71%
Azt hittem az lesz a gond, hogy ez kb állatkínzás, szemben mondjuk a kutyatartással, ami ki lett erre nemesítve, hogy jól érezze magát ebben a helyzetben.
2022. szept. 11. 20:02
 2/39 anonim ***** válasza:
98%
A madár kevésbé zavarna, mint a pocsék helyesírásod.
2022. szept. 11. 20:02
 3/39 anonim ***** válasza:
100%
De jó én is homi vagyok. Nekem is van papagájom nem is egy. Majd szók a páromnak hogy 20 éve homis pasival van.
2022. szept. 11. 20:04
 4/39 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem kérdező neked FFI nem való csak nőkkel ismerkedj,a ffiaktól kimeld meg magad,...
2022. szept. 11. 20:06
 5/39 anonim ***** válasza:
92%
Szeretne még egy kotkodácsoló tyúkot is a házhoz, így jöttél képbe te. Arra vigyázz hogy ha nem tojsz neki elég tojást akkor lehet hogy le leszel vágva.
2022. szept. 11. 20:09
 6/39 anonim ***** válasza:
15%
Állatkínzás szerintem is, ha nem repteti soha
2022. szept. 11. 20:09
 7/39 anonim ***** válasza:
95%
Nálam kizáró tényező lenne 2 macskával, nem tudnánk összeköltözni, mert terrorizálnák a madarakat. Amúgy ebben semmi férfiatlan nincs, plusz pont, hogy szereti az állatokat.
2022. szept. 11. 20:11
 8/39 anonim ***** válasza:
100%

Juj de beteg ez a világ! És nem attól, mert egy férfi állatokat, netán papagájokat tart az otthonában!

"Homis" mert madarakat tart. Várj, ez felírom! 🤦

Lehet hogy csak szereti az állatokat/madarakat! Az már "homis"?

2022. szept. 11. 20:13
 9/39 anonim ***** válasza:
99%
Szerintem a helyesírásod,meg a lenéző stílusod gázabb.
2022. szept. 11. 20:20
 10/39 anonim ***** válasza:
97%
Beteg vagy kérdező legyél leszbi inkább...
2022. szept. 11. 20:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!