Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Folytatnátok az ismerkedést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folytatnátok az ismerkedést olyan pasival akiről ez derül ki már az első randin?

Figyelt kérdés

szóval ledöbbentem. első randink volt és közölte, hogy ő hát madarakat tart otthon. papagályt és kanárit. nem is eggyet. ez az eggyetlen hobbija, szabad idejét ezzel tölti.

most igazából nem is értem mit akar nőtől egy olyan pasi, mert férfinek nem nevezném akinek ilyen homis dolgai vannak.

2022. szept. 11. 19:59
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
93%
Nem, te ne folytasd vele az ismerkedést.Neked egy hozzád hasonlóan analfabéta, ősbunkó barom való.
2022. szept. 11. 20:36
 12/39 anonim ***** válasza:
96%
Remélem, ez kamu, és nincsenek olyan emberek, akik így gondolkodnak és beszélnek.
2022. szept. 11. 20:59
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Ne folytasd vele az ismerkedést! Adj lehetőséget neki arra, hogy nálad különb nővel találkozhasson!
2022. szept. 11. 21:02
 14/39 anonim ***** válasza:
98%
Én hörcsögöket mentek. Vicces hogy szerinted attól homis valaki mert szereti az állatokat..😂
2022. szept. 11. 21:14
 15/39 anonim ***** válasza:
90%
Ebben a kategóriában már lassan nincsenek valódi kérdések, csak ez a töménytelen trollkodás lol xDD Nagyon erőlködnek, hogy életben tartsák a topikot
2022. szept. 11. 21:37
 16/39 anonim ***** válasza:
99%

Én személyesen ismerek egy férfi ornitológust, aki az ideje nagy részét madarak viselkedésének a kutatásával tölti. Eszerint akkor ő is, és az összes ornitológus férfi is homoszexuális volna? S az összes állattenyésztésből élő férfi is? Vagy a baromfitenyésztés nem homokos dolog, a papagájtartás viszont már igen? Az eszem megáll. Gondolkodj már egy kicsit!

De egyébként is szerinted egy homokos férfi valóban vesztegetné az idejét azzal, hogy nőkkel ismerkedik?

2022. szept. 11. 21:39
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

Jujj, nekem is papeszom van.

Imádnám, ha egy férfi is szeretné őket, édesapám is szereti, majd szólok neki is, hogy homokos.

Sőt egy házas idősebb úrtól vettem őt, szóval ő is biztos titokban meleg volt.

2022. szept. 11. 22:09
 18/39 anonim ***** válasza:
96%

A győri polgármester is tart arapapagájokat!

Egyébként orvos, második feleségével él.

2022. szept. 11. 22:13
 19/39 anonim ***** válasza:
99%
18. Biztos ő is meleg.
2022. szept. 11. 22:36
 20/39 anonim ***** válasza:
96%
A második feleségét futólag ismerem is. Őérte hagyta el az elsőt. Ennyit az irányultságáról.
2022. szept. 11. 22:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!