Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Folytatnátok az ismerkedést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folytatnátok az ismerkedést olyan pasival akiről ez derül ki már az első randin?

Figyelt kérdés

szóval ledöbbentem. első randink volt és közölte, hogy ő hát madarakat tart otthon. papagályt és kanárit. nem is eggyet. ez az eggyetlen hobbija, szabad idejét ezzel tölti.

most igazából nem is értem mit akar nőtől egy olyan pasi, mert férfinek nem nevezném akinek ilyen homis dolgai vannak.

2022. szept. 11. 19:59
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

#30!

Nem ismered a klasszkus viccet.

2022. szept. 13. 02:01
 32/39 anonim ***** válasza:
31. Áhh értem, akkor szívesen hallgatom, ha leírod 😃
2022. szept. 13. 12:02
 33/39 anonim ***** válasza:
89%
Én biszex vagyok, viszont madaraim nincsenek otthon. Most akkor ez hogy is van??
2022. szept. 13. 12:06
 34/39 anonim ***** válasza:
93%

#32!

Sok változata van, de a lényeg kb. ugyanaz.

- Tudod te, mi a logika? - kérdi egy rendőr a társától...

- Micsoda?

- Na, majd megmagyarázom. Van neked akváriumod?

- Van...

- Ebből logikusan következik, hogy te szereted a halakat és általában az állatokat. Így van?

- Így.

- Ebből pedig logikusan következik, hogy szereted a természetet, a jó életet, tehát a nőket is. Igaz?

- Igaz.

- Na látod, ez a logika!

Másnap a felvilágosított rendőr odalép egy kollégájához.

- Mondd, Füge, van neked akváriumod?

- Nincs.

- Na látod! Akkor te bnzi vagy.

2022. szept. 13. 15:35
 35/39 anonim válasza:
84%
Ő majd olyan párt fog találni magának, aki elfogadja olyannak, amilyen. Aki szeretni fogja a madaraival együtt. Nagyon remélem, hogy megmarad olyannak, amilyen most és senki kedvéért nem fog megváltozni. Inkább éljen valaki otthon nyugalomban a madaraival, minthogy másokat állandóan bántson és ítélkezzen.
2022. szept. 15. 21:44
 36/39 anonim ***** válasza:
84%
Engem ez abszolút nem zavarna. Egyik volt barátom is tartott hullámos papagájt, mégsem meleg, de még csak biszex sem.
2022. szept. 16. 00:03
 37/39 anonim ***** válasza:
90%

Osszekoltozesnel nalam kizaro ok ha van haziallat, mert az en eletstilusomba ez nem fer bele hogy ott legyenek bent allatok akikrol gondoskodni kell. Felesegemnek megengedtem hogy hozzon 2 papagajt de mar megbantam. Mikor utazunk akkor mindig gondoskodni kell rola hogy ki vigyaz rajuk ameddig nem vagyunk otthon. Szerencsere a szulei segitenek ebben de ha messze laknanak akkor nem tudom mi lenne. Lehet felvaltva utaznank hogy mindig legyen otthon valaki azokkal a k..rva madarakkal :D

Ha ujbol kezdenem akkor csak ugy lennek kapcsolatban valakivel akinek vannak allatai hogy nem koltozunk ossze, de meg igy is necces. Volt egy baratnom aki azert nem tudott eljonni hozzam hetvegere mert kiscicai lettek a macskainak es nem volt senki aki figyeljen rajuk a hetvegen.

2022. szept. 16. 02:57
 38/39 anonim ***** válasza:
93%
Hogyan kötötted össze a két dolgot? Szivárvány színűek voltak a madarak, vagy honnan jött az asszociáció?
2022. szept. 16. 08:37
 39/39 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. Ha viszont szülőkkel lakik 50 évesen, fél az elköteleződéstől, nem tud nem is akar a főzésben részt venni, ki kell szolgálni, miközben ő nem nyújt semmit, nem mutat be a szüleinek, zavarja hogy gyerek van, csak heti egyszer ér rá, nem hív meg soha egy fagyira sem, siránkozik az anyagiak miatt, mindezek mellett madarakat tervez tartani mert neki az minden álma….. hát szakítottam. Minden szempontból férfiatlan, a madarakra éppen nem gondoltam. Sose kérdezte hogy nekem mi az álmom. Mindenben csak ő és ő. Ez van.
2023. jún. 2. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!