Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Folytatnád az ismerkedést, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folytatnád az ismerkedést, ha kiderülne a partnerről, hogy...?

Figyelt kérdés
33 évesen az édesanyjával él? Anyagi megfontolásból.
2023. jún. 1. 22:33
A kérdező szavazást indított:
Igen, folytatnám, ez nem befolyásolna. 😊
Nem, nem folytatnám, ez kizáró ok. 😬
Nem tudom ezt így eldönteni. 🤔
54 szavazat
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
66%
Igen folytatnám, de nem mennék hozzà amíg az anyjával él. Max 1-2 órára. Amúgy nem véletlen kisanyuci kedvence? Nehogy úgy járj mint en...
2023. jún. 1. 22:38
 2/52 anonim ***** válasza:
59%

Ha az lenne az anyagi megfontolás, hogy vegyen egy saját lakást, ezért arra gyűjt, ÉS már évek óta gyűjt, tehát ténylegesen közeledik hozzá, akkor igen.

Ha az anyjának valamilyen rajtuk kívülálló okok miatt támogatásra van szüksége, akkor is.

Ha viszont semmit nem tesz félre, csak úgy él egyik hónapról a másikra, és simán az anyja haláláig vele lakik, csak mert így kényelmes, nem kell annyit fizetnie a lakbérre, és mellette hülyeségekre elszórhatja a pénzt, az NEM OKÉ.

Az anyával való együttéléssel az a probléma, hogy iszonyú önállótlanságot jelez. Manapság nagyon nehéz lakást venni, tehát senkitől nem várom el, hogy huszonévesen már saját lakása legyen (azért elég ritka, hogy valaki kap egyet a szüleitől pl., én se kaptam). De ha azt látom, hogy valaki NEM IS PRÓBÁLKOZIK, nincs is semmi terve az önállóságra, azzal biztos, hogy nem terveznék. 33 éves korára azért már volt ideje gyűjtögetni, sokan ezt albérletben lakva teszik, tehát szülőnél is meg lehet tenni.

2023. jún. 1. 22:41
 3/52 anonim ***** válasza:
34%
+Főleg, hogy aki egész életében anyukával lakik (pláne, ha nem is annyira elszeparálva, hanem egymás nyakában kb.), az mindig is anyámasszony katonája lesz, és a leendő nőjére is az anyuci szerep vár.
2023. jún. 1. 22:42
 4/52 anonim ***** válasza:
73%
Ha komoly kapcsolatot keresnék, nem folytatnám. De nem azt keresek, úgyhogy nem akadály, csak nem fogok úgy dugni, hogy a szomszéd szobában a kedves mama nézi a Szulejmánt és bármikor beállíthat egy tálca süteménnyel.
2023. jún. 1. 22:43
 5/52 anonim ***** válasza:
42%
Én nem folytatnám olyannal. Tapasztalat…
2023. jún. 1. 22:46
 6/52 anonim ***** válasza:
66%
Max egy esetben, ha mondjuk most szakított az elmúlt néhány hónapban, és hazaköltözött, amíg összeszedi magát. Úgy nem, hogy az életben nem lakott még külön.
2023. jún. 1. 22:49
 7/52 anonim ***** válasza:
38%

NEM!!!!!!!

Az ilyenek mind kétlábon járo red flagek! soha! ❌❌❌❌

2023. jún. 1. 22:53
 8/52 anonim ***** válasza:
57%
Nekem vett anno a családom lakást. (Férfi vagyok és 31 éves.) Akkor egyes férfiak csak annyiban rosszabbak nálam és azért nem kellenek a nőknek, mert az ő családjuk nem volt olyan gazdag, mint az enyém?
2023. jún. 1. 23:17
 9/52 anonim ***** válasza:
15%

8

Nem. Csak én pl nő vagyok, éy vettem lakást! Te szerencsés vagy..

2023. jún. 1. 23:35
 10/52 anonim ***** válasza:
77%
Az emberek többsége örököl nagyszülői vonalról vagy kap a szüleitől lakást. Ezek nézik le a kisebbséget akiknek rohadt nehéz önerőből ezt megszerezniük.
2023. jún. 1. 23:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!