Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők már teljesen átszellemültek a social media miatt és csak a külsőt nézik a belsőértékek és siker helyett akkor hogyan kap a mai világban nőt egy átlagos férfi?
Jajj cicám, hát képes vagy még idiótázni azután is, hogy nem egyszer, hanem kétszer beégeted magad miközben engem hülyézel meg aluliskolázottazol?
Jobb lett volna ha csendben maradsz már az első alkalom után, de te még rátettél egy lapáttal.
Az is jól mutatja, a pontozási rendszert is és a többi nőt is itt, hogy felpontozzák az egyértelmű hülyeséged. Mintha beírnád, hogy 1+1 az 3 én meg leírnám, hogy 2 és te tovább veszekednél, hogy de hülye vagyok már az 3 és a többi itteni nő még így is téged pontozna fel. Viccesek vagytok.
A másik válaszoló azt írta, hogy 5 sört iszik maximum még hétvégén is, még is neki támadtatok, ennyit erről. Menj már be a városba hétvégén és nézz körül a jól szituált, jóképű férfiak és szép és csinos nők körében is, hogy mennyit isznak és hogyan lealjasodnak már a buli végére. Lehet, hogy itt csak az otthon ülő, teát szürcsölgető nők írogatnak akik unalmukban gyakoriznak a macskájuk meg teájuk mellett, de a valóéletben az alkoholfogyasztás a társadalom és a szociális élet része. Igen, most mielőtt jönnél azzal, hogy nem az otthon fogyasztás mint én teszem, az egy dolog, de ti azt akarjátok itt rendszeresen előadni mintha az alkoholfogyasztás valami ritka dolog lenne és, hogy csak a nulla emberek tennék ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!