Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők már teljesen átszellemültek a social media miatt és csak a külsőt nézik a belsőértékek és siker helyett akkor hogyan kap a mai világban nőt egy átlagos férfi?
Van amikor nincsen az egyénnek betegségtudata, sem kellő belátóképessége. Nem is lesz. Egyszerűen képtelen szembenézni a valósággal, a tetteivel. Itt ennek vagyunk tanúi. Mindenki hülye csak ő nem. Sorsára kell hagyni, aztán vagy rádöbben egy rakás csővel a testében, vagy nem. De akkor már késő lesz. Bár agya már nemsok lesz, még ennyi sem. Rengeteg ilyen lecsúszott fiatal alkoholistát láttam meghalni 40 évesen. Volt, aki kapaszkodott volna még az életbe, de már nem volt mibe. Igyál csak nyugodtan. Nem rögtön jönnek a szövődményei a mértéktelenségnek. De az ilyenekkel az összes kezelés költségét kifizettetném az utolsó fillérig.
"minimum 3-4 sör van bennem amikor ide írok":
Nálam pomt ugyanez a helyzet. Én mondjuk hétvégén meg szoktam állni 5 -nél.
Többet iszok az átlagostól ez tény, illetve orvosilag elfogadom, hogy alkoholista vagyok, hiszen aki munka után megiszik rendszeresen egy pohár bort az is alkoholista. Nem ezen vitázok. Azon, hogy köznyelvben használatosan nem vagyok az. Nincs remegő kéz, nincs fizikai elvonás, semmi ilyesmi. Nem hat ki a hétköznapjaimra munka terén. A hétvége más, ha nincs dolgom akkor azt csinálok amit akarok.
Sose fogok oda elérni, hogy remegjen a kezem, a munkám miatt limiten tartom magam. A munka kárára sosem mehet.
Egyik sem vagyok, még a feltételezés is hülyeség.
Többször leírtam már a jó belsőtulajdonságaimat, de ha szerinted ezek mind csak "triviális" hülyeség akkor sorold fel a saját jó belsőértékeidet, nézzük.
Mindenki annyit iszik amennyi jól esik neki. Csak az itteni nők nem értik ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!