Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nők már teljesen átszelle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők már teljesen átszellemültek a social media miatt és csak a külsőt nézik a belsőértékek és siker helyett akkor hogyan kap a mai világban nőt egy átlagos férfi?

Figyelt kérdés
2023. máj. 6. 11:14
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/232 anonim ***** válasza:
91%

Hol van? Ezt most komolyan kérdezed? Szerinted csakis prolik lehetnek, onnan. Ja, és csakis dagadt, ronda nőkkel mászkálnak a tök átlagos pasik is, te nem fogsz a sorba állni, neked nem kell kövér se ronda nő, de te túlsúlyos és csúnya vagy. Az összes létező férfit és nőt lenézed vagy amiatt amit dolgoznak, vagy azért, mert más az ízlésük külsőt illetően, mint a tiéd.

De csakis azért, mert neked csak a prostik fekszenek ki, talán a pénzéhes nők is megtennék, de állításod alapján ők nem kellenek. Habár elvárod, hogy fiatal, gyönyörű, vékony nők tegyék szét a lábaikat neked! Holott nem tudsz felmutatni semmit, se külső se belső szinten. Egyedül aranyásó nőknél lenne esélyed valószínűleg, akik a pénzed miatt EGY IDEIG kifeküdnének neked. Vagy a prostiknál, norm8, okos, érett, értékekkel bíró nőknél soha nem lesz esélyed. Ezt te is tudod ezért hordasz le mindenkit. Szánalmas bohóc vagy. 🤡🤡🤡

2023. máj. 6. 19:28
 152/232 anonim ***** válasza:
88%
Tomjed a bőségtálat jó zsirosan kolbaszzsiros atletaban bofogjel
2023. máj. 6. 20:25
 153/232 anonim ***** válasza:
90%
Vegyetek mar eszre, hogy shrek es balazska ugyanaz a szemely. Neha kiesik a szerepbol, de mar a stilusa is allandoan lebuktatja. Amikor sikerrol beszel, akkor arrol beszel, hogy o hogyan kepzeli el a sikert. De a szerencsetlen genhulladek agya nem kepes felfogni, hogy a csodalotos belseje, amirol aradozik allandoan, az egy retkes, rohadt, romlott dolog, ami szarral van korbecsomagolva.
2023. máj. 7. 00:29
 154/232 anonim ***** válasza:
97%

Nos hát, az a nagy helyzet te zsugoragyú, csüngőhasú kismalac, hogy továbbra is te vagy az, aki magányosan tengeti a napjait, nem mi. Igazából pont annyira érdekel ez bárkit is, mint a következő választás Dzsibutiban.

Nyomhatod a dumát a felsőrendűségedről meg a fizetésedről, ha a való életben mindenki kul.ázik rá magasról. Egy jelentéktelen porszem vagy, nincsen senki az életedben akinek fontos lennél, szeretettel viszonyulna hozzád. Akinek az első gondolata vagy reggel, aki támogatna vagy egyszerűen csak ott lenne neked. Szerinted nem jön át nekünk, hogy kompenzálni próbálod a nyomorult életed és errefel bombázod a gyakori népét ezekkel a hozzászólásokkal? Érted, ha mondjuk még igaz is lenne, hogy jobban keresel, mint XY, az szerinted mennyit vesz el az ő életéből? Konkrétan semmit. Ott vagy 31 évesen az állítólagos átlagon felüli pozícióddal és még egy épkézláb hobbid sincs. Munka után otthon rohadsz, pácolod a beledet a sörben és zabálsz. Ennyi. Ennyi vagy te és pontosan ennyit ér az életed is. Valószínűleg azt sem venné észre senki, ha szívrohamot kapnál a kanapédon az egyik ilyen tartalmas estéd közepén, maximum a felhalmozódott, nem kifizetett számlák miatt kopognának be hozzád. Szóval hiába próbálsz fájdalmat okozni nekünk, itt te vagy az egyetlen aki igazából szerencsétlen.

2023. máj. 8. 03:55
 155/232 A kérdező kommentje:

Itt te és még páran próbáltok nekem fájdalmat okozni, én csak ezután reagálok úgy ahogy. Lásd a mostani válaszod is, ilyen gusztustalan jellegűt én sosem írok. Egy fizetést összehasonlítani nem ugyanaz mint amiket pl. te itt leírsz csak egy válaszon belül, pedig állítólag én vagyok a gusztustalan és te a normális. Érdekes..

2023. máj. 8. 15:52
 156/232 anonim ***** válasza:
100%

Shrek mi lenne ha végre tényleg békén hagynád a gyakorit?

Nem hiszem el, hogy nem unod meg minden héten ugyanazt a vitát lezavarni.

2023. máj. 8. 16:01
 157/232 A kérdező kommentje:

Volt amikor hónapokig nem írtam tavaly év végén is. Nem értem miért gond, hogy hetente felteszek 1-2 kérdést hétvégente. Még azt se mindig, van, hogy 2 hetente. Hétköznap meg nem is szoktam kérdést kiírni meg válaszolgatni se általában, most is csak ide válaszoltam a másik válaszoló stílusa miatt.

2023. máj. 8. 16:14
 158/232 anonim ***** válasza:
100%

"Nem értem miért gond, hogy hetente felteszek 1-2 kérdést hétvégente."

Mert ez vergődés semmit se javít a helyzeteden értsd már meg.

2023. máj. 8. 16:21
 159/232 A kérdező kommentje:

A 154 kedves válasza segít?

2023. máj. 8. 16:26
 160/232 anonim ***** válasza:
100%
Azokat a válaszokat te vívod ki magadnak amikor kb egy kutyával teszed egyenlővé a nőket. Először ezen változtass.
2023. máj. 8. 16:28
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!