Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők már teljesen átszellemültek a social media miatt és csak a külsőt nézik a belsőértékek és siker helyett akkor hogyan kap a mai világban nőt egy átlagos férfi?
"3-4 sör van bennem amikor ide írok, de hétvégén legtöbb esetben 10"
Ez a bizonyíték arra, hogy alkoholista vagy hiszen egy hétköznapot se bírsz sör nélkül (napi szinten írkálsz ide még igaz hétköznapokon csak válaszokat).
Általában nem írok választ sem hétköznapon, de most pont így jött ki a lépés a napokban.
Ez amúgy független attól, hogy sörözök e, általában sörözök munka után hétköznap is, mégse írok ide.
Alkoholista köznyelvi értelemben nem vagyok. Kibírom ha nem ihatok, nincsenek fizikai elvonási tüneteim, stb.
Rendszeresen iszok, ez igaz, de van így ezzel még pár millió ember Magyarországon.
1, Nem vagyok alkoholista ahogy már leírtam.
2, Erről fogalmad se lenne ha ismerkednénk. (Persze majd most jön a támadás a pocakom végett, de az nem csak sörfogyasztással összehozható.)
Te meg felfoghatod, hogy a köznyelvben alkoholistaként azt hívják aki már reggel egyből iszik, nem bírja ki pia nélkül egy napig sem. Remeg a keze ha nem iszik, stb. stb.. Nálam semmi ilyesmi nem áll fenn.
A belsőmmel nincs gond, a külsőm a probléma, mivel nem 185 cm magasnak és nem jóképűnek születtem.
Továbbra is a köznyelvi alkoholistázásról beszélek. Aki megiszik minden este egy pohár bort az már alkoholista orvosilag amire ti utaltok.
HaGGYátok MÁ', mit vártok valakitől, aki annak köszönheti a karrierjét, hogy volt gyomra kirúgni embereket a munkahelyükről és annyira sötét, hogy elhitte, amikor a vezetőség azt mondta, az esze miatt léptették elő.
Valaki írta tegnap talán, hogy álmodik a nyomor, de leszedték, bár nem értem, miért, ezt a gusztustalan majmot meg sose b@sszák ki innen, ehhh...
Egyre inkább az az érzésem, hogy neked valami nagyon súlyos fogyatékosságod van, más magyarázat nem lehet arra, hogy valaki ilyen tudatosan és kitartóan tagadja a nyilvánvaló tényeket.
"Továbbra is a köznyelvi alkoholistázásról beszélek"
Mi pedig továbbra is az igazolt tényekről beszélünk, érted? A hiteles és bizonyított információkról, ezt sikerül felfogni?
Melyik részét nem érted annak, hogy NEM A KÖZNYELV határozza meg a tényeket?! Letojjuk a köznyelv mit mond, az orvosilag, kutatásokkal bizonyított tények még mindig fényévekkel erősebb és megalapozottabb információk, mint a köznyelv.
Csak egy gyors példa: Egy fél literes 4%-os sör alkoholtartalma 16g, te saját állításod szerint is iszol mindennap 4-5-6 sört. Legyen "csak" 4 heti 4 nap plusz a péntek, szombat, amikor 10-12 is bevedelsz. Ez heti szinten nem kevesebb, mint 36-40 doboz sör, ami 576-640 gramm alkohol!!! Ez brutális mennyiség, azontúl hogy súlyos szervi elváltozásokat okozhat hosszútávon és évekkel csökkentheti a várható élettartamot, a normál mennyiség sokszorosa! Legalább a nyilvánvalót ne tagadd már, mert iszonyat gáz. Ismét bebizonyítottad, hogy végtelenül sötét és unintelligens vagy, köszönjük. A belsődnél pedig sokkal egyszerűbb lenne felsorolni, hogy mi nem rossz benne. Undorító és gusztustalan és ezt minden újabb kérdéseddel és kommenteddel be is bizonyítod, de még csak észre sem veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!