Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nők már teljesen átszelle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők már teljesen átszellemültek a social media miatt és csak a külsőt nézik a belsőértékek és siker helyett akkor hogyan kap a mai világban nőt egy átlagos férfi?

Figyelt kérdés
2023. máj. 6. 11:14
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/232 anonim ***** válasza:
100%
Igazából abszolút nem értem, minek neked nő, ha emberileg semmire sem tartod őket. Családot, ha emlékezetem nem csal nem akarsz, szóval semmi funkciója számodra a szexen kívül. Márpedig egy kapcsolatot fent is kell tudni tartani, alkalmazkodni kell, ápolni, teljes értékű emberként kezelni a másikat. Utazni/szórakozni haverokkal/barátokkal is lehet, és ez egybecseng azzal, hogy egyedül a veled hasonszőrű férfiakat tartod valamire. Szedj össze pár hasonló fazont, utazzatok, prostizzatok, igyatok, zabáljatok. Meglesz minden. A társaság, a szabad élet, zaba, pia, estére meg egy prosti. Hajrá!
2023. máj. 8. 22:13
 172/232 anonim ***** válasza:
100%

Várj, nem te írtad, hogy a nők mesterségesen vannak felemelve, a férfiak pedig alapvetően felsőbbrendűek és MINDENBEN jobbak? Hogy a nő kizárólagos dolga a guerekszülés és a férfi kiszolgálása? Hogy te bármelyik nőnél intelligensebb vagy és többet értél el az életben, mint amennyit nő valaha elérhet? Hmm?

Várj, segítek: de, ezek mind a te szavaid és gondolataid. Kicsit fordítva ülsz a lovon, hát nehogy már még az kérjen bocsánatot aki sz@rba lépett a járdán ahelyett, aki odatojt. Az ámokfutásodnak következménye van. Vagy viseld emelt fővel amit kapsz, vagy veresd magad bele egy söröshordóba, hogy többet ne halljunk felőled.

2023. máj. 9. 00:09
 173/232 anonim ***** válasza:
100%
Ja, 154-es voltam.
2023. máj. 9. 00:10
 174/232 anonim ***** válasza:
95%
Szegeny bena kisgyerek, az elet minden teruleten el vagy nyomva. A szalag mellett, ha lazsalsz, ssol a fonok, hogy megegy ilyen es repulsz. Otthon anyad beszol, hogy takarodj mar el onnan 31 evesen. A csajok pedig messzirol kerulnek. Tudod az alkoholizalasnak is megvan a maga pszichologiaja, meg a zabalasnak. Az alkohol az menekules a valosag elol, a zabalas meg az olcso es elerheto oromforras, valoszinuleg az egyetlen az eletedben. Nyomorult vagy es jatszod az agyad a gyikon, mert igy legalabb foglalkozik veled valaki. A szanalmassagnak kulon szintje, amikor pont te, aki ilyen allapotban van, akarja megmondani, hogy a vilagnak hogyan kene mukodnie. Masoknak az a vilag nem lenne jo, csak neked. Mivel amugy is egy selejtes luzer vagy, eletedben nulla sikert ertel el az elet barmely teruleten, ezert most sincs eselyed. Mar idegesiteni sem idegesitesz senkit. Az undor a jo szo, azt erzi mindenki a kerdeseid es valaszaid lattan. Most mehetsz banatodban megint inni meg zabalni, ahogy szoktad.
2023. máj. 9. 12:46
 175/232 A kérdező kommentje:

Mondtam már, hogy vannak kivételek. Nyilván a saját barátnőmre máshogyan tekintenék mint egy átlagos másik nőre. A programok, nyaralások, wellnes, síelés, bármi az meg adott lenne. Most is mennék szívesen, de egyedül nincs hozzá kedvem.

Az alaptézist továbbra is fenntartom, hogy igen, mesterségesen vannak tolva a nők, aki ezt nem látja vagy nem érti meg akár még nőként is az nem követi az eseményeket.

Vannak nők akik sokkal többet is elértek mint én és lesznek is, itt a nagy átlagról beszélünk és ott igen, valós amit mondtam.

A férfi-női viszonyban is férfi dominancia van és nem csak a fizikai erőről beszélek, hanem minden téren.

De ezek tények, nem én találom ki őket, hanem ha valaki józanul gondolkodik az belátja ezt.

Én kiírok egy normális kérdést, semmi trágárság vagy bármi hasonló nélkül, majd megjelensz pl. te és egy két társad akik belém állnak, majd csodálkoznak, hogy én is így reagálok. E szempont alapján a te példáddal élve, te/ti kezditek én csak reagálok rá.

Hogyan is lehetne komolyan venni egy olyan írástudatlan embert aki még az ékezeteket sem ismeri? Nagyon vakvágányon vagy a leírtakkal.

2023. máj. 9. 15:58
 176/232 anonim ***** válasza:
100%
Shrek nem gondolod, hogy röhejes mindig a sikeres karrieredel felvágni amikor mindig azt írod, hogy nem kell pénzéhes nő?
2023. máj. 9. 16:13
 177/232 A kérdező kommentje:

A legtöbb nő pénzéhes olyan módon, hogy szeretné, hogy majd a férfi megteremtse a feltételeket egy szép családi házhoz, nyaralások, stb.

Olyan nő nem kell aki elvárja, hogy táskákat vegyek neki, hogy megdughassam mivel az olyan mint egy prosti. Ha prostizni akarok az meg egyszerűbb meg olcsóbb lenne ennél.

2023. máj. 9. 16:20
 178/232 anonim ***** válasza:
100%

Shrek a sikeres karriereden tudsz még BÁRMI mást felmutatni amivel vonzó lehetsz egy nő számára.

Mert amíg kilóra meg akarsz venni valakit, miközben SEMMI mást nem vagy képes egy kapcsolatba tenni, soha nem lesz barátnőd, de még barátaid sem!

2023. máj. 9. 16:50
 179/232 A kérdező kommentje:

Amennyiben úgy adja a helyzet, akkor kedves vagyok, humoros, megértő, jó beszélgetőpartner.

Egy átlagos férfi mit ad ha eltekintünk a kinézetétől? Ugyanezeket. Csak én ezeken felül tudom nyújtani az anyagi biztonságot is és a státuszt, hogy a barátnőinek nem azt kell mondania, hogy az ura a Tescoban árufeltöltő hanem azt, hogy egy vezető és nem a 20 éves suzukival megyünk át hozzájuk. Lehet mondani, hogy ezek nem számítanak, de igenis számítanak, még ha itt nem is valljátok be vagy persze pont ti vagytok a kivételek akiket ez egyáltalán nem érdekel, de elég sok nőt igenis érdekel. A legapróbb hülyeségeken fenn tudnak akadni, hogy meg ne lássa ez vagy az, vagy ilyet kell venni nehogy xy azt gondolja, hogy... és a többi.

Egy átlagos nőnek igazi főnyeremény lennék, csak egyszerűen nem érem be az átlagossal, ha tehetném változtatnék ezen, de egyszerűen nem vonzanak ezen kinézetű nők.

2023. máj. 9. 17:00
 180/232 anonim ***** válasza:
100%

Milyen nőktől kezdődik neked az átlag feletti?

Őt elfogadnád?

[link]

2023. máj. 9. 17:07
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!