Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők már teljesen átszellemültek a social media miatt és csak a külsőt nézik a belsőértékek és siker helyett akkor hogyan kap a mai világban nőt egy átlagos férfi?
Nagyon fiatal lányosnak tűnik, ha nincs kiírva a kora, hogy 22 akkor fiatalabbnak gondoltam volna. Jó alapanyag egyébként, szép nő lehet belőle, elfogadnám. Egy fogszabályzó kellene neki, meg pár apróság.
Tök jó, hogy azt írod, hogy a párodra máshogy tekintenél. De hogyan akarod elérni az ismerettséget, ha szociálisan nem vagy aktív, csak a munkahelyeden, ahol az erőviszonyok neked kedveznek, és ott egyébként sem ismerkedsz? És ez volt a gond a pizzás lánnyal is. Nem az, hogy nem adtál neki elég pénzt, hanem hogy fogalmad sincs, hogyan kell egyenlő félként tekinteni másra, kommunikációt kezdeményezni. Ugyanazt próbáltad, amit az alkalmazottaknál, vagy a prostiknál. Adsz neki pénzt. De egy normális emberi kapcsolat nem így működik, és nem így kelted fel valakinek a figyelmét.
A másik, amit sokan mondtak, csak talán nem olyan stílusban, hogy elfogadható legyen neked, de nem gondoskodsz magadról megfelelően. Mondhatod, hogy jajj, a nők nem vizuálisak, az igazság viszont az, hogy inkább csak nem annyira, mint a férfiak, de azért látnak, és következtetéseket vonnak le. Az életvitel pedig meglátszik az emberen, látszik, hogy nincs prioritásban az életedben az egészség, kiegyensúlyozottság. Szóval el se jutsz odáig, hogy beszélgess privátban egy neked szimpatikus nővel, mert nem tudsz ismerettséget kezdeményezni, és nincs is olyan aspektusa jelenleg az életednek, ami miatt egy nő nyitott lenne (pl hobbi). Az pedig, hogy el vagy hízva, alacsony vagy, sok alkoholt fogyasztasz egymagadban, és szociálisan esetlen vagy, kb instant menekülést eredményez a legtöbb nőnél.
"de egyszerűen nem vonzanak ezen kinézetű nők."
A szép csinos nőket viszont te nem vonzod. És akkor nincs is miről tovább vitatkozni. Vésd be a mákszemnyi agyadba, ha kell írd fel az ágyad felé, vagy a hűtőre,hogy lásd amikor veszed ki a 20. sört.
Emberek rajottem mi a megoldas Shrekre, hogy vegre ne rontsa itt a levegot. Egyszeruen NEM szabad valaszolni a kerdeseire mert azzal csak etetjük ezt az ostoba trollt. Ha majd sorozatban mondjuk a 10. kérdésére se kap válaszokat akkor talan megunja ezt és magába néz.
Hangsulyozom a megoldas az, hogy NEM valaszolunk mindegy mit ír ki vagy kommentel be.
Te se bírod ki, hogy ne válaszolj felismerhető vagy a majdnem ékezetnélküli buta írásképedről.
Az én kérdéseimen van a legtöbb rekordmennyiségű válasz minden héten.
Te is ugyanúgy be fogsz írni mert nem bírod ki, de majd ha beírsz legalább leplezd magad azzal, hogy ékezeteket használsz.
Miért tiltanának valakit aki az oldalt arra használja amire való? Kérdéseket tesz fel. Arról nem tehetek, hogy a válaszoló közösség egy része ilyen gyűlölködő magatartást mutat, bár ahogy belenéztem pár másik kérdésbe, nem csak felém..
"felismerhető vagy a majdnem ékezetnélküli buta írásképedről."
Angol nyelvu billentyuzetem van azon nem olyan egyszeru ekezetek bevinni te igen ostoba.
Szerintem meg elég egyszerű és még te ostobázól.. szégyenteljes. Külföldi mosogatói fizetésből nem tudsz beszerezni magyar billentyűzetet ha magyar oldalakon írsz és túl buta vagy hozzá, hogy hogyan használj ékezeteket angol billentyűzeten?
Elnézést, te pontosan honnan tudod, hogy a 186 milyen munkát végez külföldön?! Pont erről beszélünk, hogy végtelenül gusztustalan, ocsmány belsőd van, mindent és mindenkit lenézel, ismeretlenül ítélkezel és azt hiszed egy fikarcnyival is jobb/értékesebb vagy bárkitől a kamu vezetői beosztásod miatt, ami ennyi ésszel max a fejedben létezik. Ráadásul ritka rosszindulatú is vagy. Értelmes nő nem maradna meg a közeledben, mert szó szerint rohadsz.
A slusszpoén már csak az, hogy a 186 ékezet nélkül ír, mert angol a billentyűzete, te viszont még magyar billentyűről sem tudsz helyesen írni, de azért te szólsz meg másokat. :D Rendszeresen írsz rosszul bizonyos szavakat, plusz rendszeresen használod az igekötős igéket is rosszul, de persze osszad csak a nem létező eszed, jót röhög itt rajtad mindenki.
Aki engem ostobának tart miközben külföldre menekült mert itthon nem állta meg a helyét és arról magyaráz, hogy angol billentyűzettel nem tud ékezeteket írni ha már itt rontja a levegőt egy magyar oldalon akkor úgy gondolom jogos a lenézésem. Főleg, hogy sokszor írt már ez is, meg másik ilyen írástudatlan is, és tettek érte.
Más elgépelni valamit részegen és más ékezeteket nélkül írni teljesen igénytelenül.
A fogalmazásmódom és a helyesírásom is jó általánosságban, de ha hozzátesszük, hogy minimum 3-4 sör van bennem amikor ide írok, de hétvégén legtöbb esetben 10 is akkor elmondható, hogy KIEMELKEDŐ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!