Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők már teljesen átszellemültek a social media miatt és csak a külsőt nézik a belsőértékek és siker helyett akkor hogyan kap a mai világban nőt egy átlagos férfi?
Te nem bírod megérteni, amit már sokan, sokszor leírtunk, mint ahogy most sem. Már meg sem lepődünk rajta. Te egy igencsak összetett, komplex, több tényezős dolgot akarsz totálisan leegyszerűsíteni egyetlen tényező, a nemi szerv mentén. Márpedig ez nem így működik és ha ezt felnőtt ember létedre tényleg nem tudod megérteni, akkor súlyos problémák vannak a fejedben.
Amúgy nem tudom feltűnt-e, de ez nem egy verseny! Elhiheted, hogy normális értékítélettel megáldott kiegyensúlyozott ember magas ívből leszarja, hogy szerinted meg xy szerint ki a jobb és ki nem, semmiben nem fogja befolyásolni ez az ő életét, pláne nem a magánéletét. Ugyanúgy a számára vonzó nővel/férfival fog összejönni és ugyanúgy nem tehetsz ez ellen semmit. Őszintén nem értem ezt a szánalmas hisztit részedről.
Magadat, a férfiakat akarod pedesztálra emelni, az által, hogy "jobb" fodrász, vagy szakács a férfi, viszont lenézed őket is, mert nekik is van nő szexre, vagy párkapcsolatra! 😆
A saját nemed ellen is beszélsz és még csak észre sem veszed. Kész bohóc vagy. 🤡
Nem nézek le egy férfit azért mert van párkapcsolata. Mutasd mikor mondtam ilyet.
Az árpultos, a "kukas" pasikat nem nézted le? Dehogynem!
Azon csodálkoztál, hogy nekik van nő, neked meg nincs még a pénzeddel se, sőt azt írtad, hogy az a "siker" egyedül, hogy jóképűek és 185 cm magasak... Ez nem nagy siker, hogy úgy pottyantak ki. Te írtad. 🤡
És azért nézem le őket szerinted, hogy párkapcsolatuk van vagy amiatt, hogy kukásautón ülnek? Mindig nekem van igazam.
"Mert jóképűnek és/vagy 185 cm magasnak születtek. Ez ám a nagy érdem. Így pottyantak ki."
Ezt írtad!
És ebben hol van a lenézés a párkapcsolat miatt?
Hát a fene tudja, de nekem a fiaim nem 185 centisen pottyantak ki hanem 51 és 49 centisen 🤷
😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!