Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők már teljesen átszellemültek a social media miatt és csak a külsőt nézik a belsőértékek és siker helyett akkor hogyan kap a mai világban nőt egy átlagos férfi?
Téves feltételezés. Bár jól mutatja az értelmiszínvonalát annak aki itt autistának akar "diagnosztizálni". Biztosan szakember, a Tesco polcok feltöltésében maximum.
#214 dehogy rugdosott... :D Álmodozik szegény, sikerről, pénzről, hatalomról. Egy igazi proli kisember a megnyilvánulásai alapján.
#213 Ne húzd fel magad, ennyit nem ér ez a troll. Semennyit sem ér és ezzel nyilván ő is tisztában van, azért kapálózik ilyen kétségbeesetten.
Te most azt akarod mondani, hogy 31 éve pszichiáter vagy és az általam leírtak alapján autistának titulálsz? Az mondjuk elég nagy szégyenfont lenne a szakmára nézve.
Ha meg csak azt, hogy 31 éve dolgozol valami szakmában, akkor meg ne okoskodj arról, hogy kinek milyen mentális betegsége lehet. Mi dicsőség van abban, hogy 31 éve dolgozol már valahol? Minden dolgozó ember dolgozik ennyit aki megéri a te korod.. nagy dicsőség.
Mivel vádolok mást meg ami az én defektem? Itt ti irkáltok hülyeségeket rólam folyamatosan amire én csak reagálok. A Tesco polcok feltöltése nyilván csak egy hasonlat a legtöbb embernél, csak az én szintemhez való összehasonlításban mérvadó.
Sok mindent letettem az asztalra, valamit ebből már kifejtettem, valamit nem és nem is fogok. De szerintem a 2 milliós fizetés és egyéb perkek elég nagy bizonyítékai annak, hogy elég sokat letettem már az asztalra, főleg sok itteni válaszolóhoz képest.
Nem azért vagy alkoholista, mert azt is annak nevezik, aki napi egy pohár bort iszik meg (ami nem feltétlen igaz, napi 2-3 deci alacsonyabb alkoholtartalmú bor még mindig nem tartalmaz annyi gramm alkoholt, mint a te napi 4-6 söröd), hanem azért mert a normál mennyiség többszörösét iszod, rendszeresen. Nem másokhoz kell hasonlítgatnod magad, ezt csak azok csinálják, akik nem tudnak érvelni: dagadt/lusta/alkesz/stb vagyok, DE sokan mások is. És? Kit érdekel? Te ettől továbbra sem leszel kevésbé alkoholista, de mintha ezt nem akarnád felfogni.
Egyébként az sem igaz, hogy a köznyelv szerint egy mindennap vedelő, heti szinten akár 36-40 doboz sört is elfogyasztó ember ne lenne alkoholista! Itt is volt már célzottan erre irányuló kérdésed, kb kivétel nélkül MINDENKI alkoholistának tartott. Ahogy az összes többi kérdésed alatt is. De nyugodtan kiírhatunk tőled teljesen függetlenül (csak h ne legyen az, hogy a személyed ellen jönnek a válaszok) egy erre irányuló kérdést, pl "Alkoholista-e az, aki majdnem mindennap iszik, hétköznap 4-6, hétvégén 10-12 doboz sört?". Garantálom, hogy a döntő többség ezt már alkoholista szintnek fogja betudni. És végül még 2 tényező, amit nem veszel figyelembe azontúl, hogy orvosi és köznyelvi értelemben IS alkoholista vagy. Az egyik az adott ember egyéni megítélése. Totál mindegy, hogy te minek tartod magad és minek nem, egy párkapcsolatban ugyanis nem csak te vagy! Ha az az adott nő, akinél próbálkozol azt mondja, hogy NEKI ez már abszolút az elfogadhatatlan szint, akkor szíve-joga ezt gondolni és szépen elhajtani téged. Bármennyire is nem tetszik ez neked. A másik pedig ennek a rengeteg alkoholnak az egészségre való hatása. Ennyi alkohol hosszútávon szinte biztosan különféle egészségügyi, szervi problémákat fog okozni, évekkel rövidíti meg a várható élettartamot ésatöbbi. Szerinted ki a franc akar egy ilyen egészségromboló életvitelt űző emberrel együtt lenni??
"Mindenki annyit iszik amennyi jól esik neki."
Igazi intelligens emberhez méltó tanács. 🤦🏻♀️ Persze, felőlünk aztán halálra is ihatod magad, nem igazán érdekelne senkit, viszont ezt egyetlen nőnek sem kell elviselnie, tehát szépen el kell fogadni az érem túloldalát is, miszerint hogy a nők emiatt úgy visszautasít(hat)anak, hogy pislogni sem lesz időd.
Elismertem már, hogy orvosilag annak lehet titulálni, csak nem a köznyelvi megfogalmazásban miszerint remegne a kezem, stb. ezt már nem akarom 1000 alkalommal leírni újra és újra.
Ha együtt lenne velem egy megfelelő nő, akkor nyilván véget vetnék ennek a típusú italozásnak és nem kellene aggódni sem az egészségrombolástól, sem az ivástól.
Mondtam már, hogy ha kapok egy megfelelő nőt akkor sokkal kevesebbet innék.
Holnap és/vagy szombaton jövök lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!