Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Félek felmenni társkerre.hogya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek felmenni társkerre.hogyan úszhatnám meg bántalmazás nelkul?

Figyelt kérdés

Korábban nem egy nyomult szexre ill degradált arra mintha szerinte én csak pár menetre lennék valo az asszony mellett.

Nem egy érdeklődik arrol miota nincs barátom hogy mennyire lehetek kiéhezve.

Nem egy azt kerdezi egyedül élek e hogy felmászkálhat e hozzám arra.

Nem egy aki házas foglalt lenéz mintha nem kellenék senkinek csak mert nekem nincs barátom.

Nem egy azt hiszi hogy nekem mindegy ugyis, csak legyen vki.

Nem egy átmegy alpáriba trágárba vagy beszólnak.

Nem egy csak csetelget szórakozik randizni nem is akar.

Nem egy csak mizuzik és semmi energiát nem tesz bele.

És ezeken kell átvernem magam mire találok normálisat akit eddig nem sikerült. Ill vannak de csetelnek hónapokig csak. De ha azt írom nekik hogy mással randizom már csak akkor kezdenek el hajtani.

Szeretném ha lenne barátom de már félek előre a mizuktól meg attól hogy semmiről nem csetel sem csak arrol hogy joreggelt hogy aludtál és nekem kell mindig tartalmat vinni bele. Mert csak arra várnak mikor szexelek arra hogy mizu.

#selejtek
2023. ápr. 25. 05:58
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 A kérdező kommentje:

A két dolog a nyulak meg a pasik?:D

De ha 2 dolgokról beszélünk, akkor legyen újabb 1 millió(vagy emeljem a tétet 2-re?), vagy egy újabb pasi(aki megfelel-ne).

Melyiket szedem össze hamarabb vajon?:D

Ha már egymás mellé állítgatunk dolgokat.

És elkezdem megint az előadásokat, meg agyalgatni a pénzen, ezzel párhuzamban elindítom a társkert mondjuk, de csak verseny miatt, hogy melyik jön össze.

Legyen mondjuk 3 hónap hajrázás?

Aztán meg melyiket mennyi idő alatt bukom el?

1 Mft elszállt 1 hónap alatt.

1 pasi tovább bírná?:D

A nyuszi kiesett a játékból.

2023. ápr. 25. 17:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!