Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért terjed egyre jobban az a nézet, hogy párhuzamot vonnak a bántalmazó férfiak és az incelek között?
Lehet, hogy rosszul fejezik ki magukat az incelek, meg azt is aláírom, hogy a több éves és évtizedes magány miatt már annyira frusztrált lesz némelyik, hogy akár népeket is képes lenne hadvezérként leigázni (mint régen volt rá számtalan példa), mert már minden lehetséges opciót kimerített, hogy magára fókuszálja a nők figyelmét és kb. már annyira cinikus módon próbálkozik, mint Bill Murray az Idétlen időkig-ben amikor már a sokezredik napját élte újra. (ehhez tudom talán a legjobban hasonlítani).
De valójában még ha a kérdést olvasó nők még véletlenül sem tartoznak ebbe a csoportba, azért osztálytársaik, nőismerőseik nekik is vannak (még ha szorosan nem is barátkoznak velük és a hasonszőrűeket keresik) meg látják mi van a világban.
És ezeknek a nőknek a létezése bizonyítja, hogy van igény az ilyen férfiakra. Ahogy a papucs férfi-házisárkány nő kombináció pedig azt, hogy ha a férfi normális, akkor a nő fogja őt ledominálni. És nagyon nehéz megtalálni az egyensúlyt, hogy valóban egyenrangú legyen egy kapcsolat. Legtöbbször az optimális kapcsolat nem is igazán egyenrangú a dolog patikamérleg értelmében, hanem inkább arról szól, hogy a két fél kiegészíti egymást.
És most mondok egy más példát. Adott egy nő, aki mondjuk kényszeres pakoló, takarító, stb. Emiatt az életben rengeteg problémája volt, igazán meg sem állja a helyét semmilyen munkahelyen, de amúgy nagy családot is akar és pont kapóra jön neki az, ha van lehetősége, hogy ne dolgozzon, végre 1 év bejelentett munkaviszony után elhúzhasson a bolti eladó állásából babázni. Meg adott az ellenpárja, a férfi akinek az anyja kente a lekváros kenyeret meg pakolta el utána a szennyes zoknit, viszont a gamerkedésből elkezdett otthon DLC-ket fejleszteni és végül lett neki egy tök laza jól fizető munkája, amiből keres havi 1 milliót és egy fizetésből is jobban élnek, mint mások ketten megfeszülve.
Lehet mondani mindkét oldalról az ívet, hogy "szegény nőt elnyomják, valójában a lelke mélyén nem is akar ő háztartásbeli családanya lenni" vagy azt, hogy "tuti hátsó szándéka van a férfinek (aki simán kifizethetne egy háztartási alkalmazottat is ha nagyon akarna) azért választott elnyomható nőt" (egyes ultrafeministák szerint mindig a férfi a hibás, ha van rajta sapka, ha nincs), de igazából kiegészítik egymást.
Direkt nem írtam a Pumped Gabo meg 30-as személyiedző csaj és hasonló kombinációkat, ahol a fiatal izmos szépfiút tartja el az idősebb (de még mindig csinos) jómódú nő. De ilyen is van, főleg nyugatabbra. Itt is kiegészítik egymást. A nőnek fiatal szépfiú kell, akit tud irányítani, a férfinek meg jó az idősebb is, ha jólétet biztosít neki és cserébe hagyja magát irányítani.
Szóval lehet itt bárhogyan érvelni, a valóság, ha megnézzük a kapcsolatokat ilyenekből rakja össze a legtartósabb kapcsolatokat, nem olyanból, mikor a két ember patikamérlegen méregeti, hogy te ennyit adtál a rezsibe, én annyit, te ennyiszer mosogattál el, én annyiszor, te a gyereket pelenkáztad de cserébe én fát vágtam, stb.
Ezek a szituációk ugyanis még a filmes világban is annyira abszurdak, hogy általában sitcomokban szokták erős iróniaként bemutatni, érzékeltetve, hogy a való életben ritka a tartósan idilli állapot.
Én pl. a tapasztalataimból indulok ki. 1 volt gyerekkori barátom is ebbe a csoportba tartozik. Érdekes egyébként, mert az ismerőseim közül rajta kívül már mindenki komoly párkapcsolatban/házasságban él.
Ő mindig akart kapcsolatot, de ijesztő és fura volt a viselkedése a nőkkel (kirakta őket háttérnek miután megismert egy nőt pl.). Ezenkívül csak olyan nővel akart kapcsolatot, akiket az itteni incelek "top" kategóriába sorolnak. Mivel sosem viszonozták a közeledését ő is ugyanazt fújta, mint a többi incel (chad, pénz, kocsi).
Bár ő szerintem gyerekkori trauma miatt nem tudott kapcsolatot kialakítani. (Alkoholista apa, iskolai bántalmazás). 1x beszéltem vele erről, és ő azt mondta, abban a hitben élt, hogy csak elég kedvesen viselkedni, és párkapcsolatot, szexet kap cserébe, mint a romantikus tinifilmekben. És mivel az utóbbi nem vált be, ráadásul a traumái miatt nem jön össze neki semmi, ugyanaz a véleménye, mint az itteni nőgyülölőknek.
#3: "(kirakta őket háttérnek miután megismert egy nőt "
Ha ezt egy nő csinálja meg nevezi át "Szerelmemre" a pasiját Messengeren meg követeli, hogy postolja ki, hogy vele van kapcsolatban, az teljesen reális, meg ha a férfi ágál ellene, akkor biztos van takargatnivalója... Érdekes ez a kettős mérce.
"Ezenkívül csak olyan nővel akart kapcsolatot, akiket az itteni incelek "top" kategóriába sorolnak."
Ha meg olyannal jön össze, aki nem a tökéletes ideálja, akkor meg a nő fog kattogni rajta. Amikor egy nőnek őszintén megmondtam, hogy a szememben 8/10, akkor azon akadt ki, hogy miért nem 10/10 és ő ezért nem fog összejönni velem, mert szerinte mindenki jöjjön össze olyannal, aki a legjobban tetszik neki, ne érje be kevesebbel, annyira megsértődött rajta, pedig ő szedte ki belőlem, hogy hányasra értékelem.
Illetve egy nőnél semmi sem irreális. Ha 190 centist akar az se, ha diplomásat, az sem, ha kreol bőrű dús hajút, az sem és még büszkén mondhatja is rá, hogy átlagos pasi kell neki csak.
De ha egy férfi azt mondja, hogy neki a vékony lányok tetszenek és mondjuk Little Caprice az ideálja, akkor az már dögöljön meg egyedül szűzen, mert ne válogasson, örüljön ha akár egy is szóba áll vele.
"ő azt mondta, abban a hitben élt, hogy csak elég kedvesen viselkedni, és párkapcsolatot, szexet kap cserébe, mint a romantikus tinifilmekben."
Az a baj, hogy az egész popkultúra erre nevelt több generációt, az összes hollywood-i filmnek ez volt a kliséje, ami valahogy beleégett az emberekbe.
Ráadásul a női magazinok is erre erősítettek rá azzal, hogy milyen az ideális férfi. Nem hazudtak ők, csak a 0. legfontosabb pontot hagyták ki: Legyen VONZÓ az a férfi, ha ez megvan, akkor utána abszolválja a felsorolt tulajdonságokat.
Csak azt a két fontos pontot hagyták ki, hogy
1. Ha nem jössz be a nőknek, akkor a fejed tetejére is állhatsz, viszont egyre több nő lesz, főleg egy rossz gazdasági helyzetben, aki kihasználja, mert mondjuk jól jön neki egy vacsorameghívás, stb.
2. Ha bejössz a nőnek, akkor bár nem etikus és szemétség, de eltekinthetsz ezektől a tulajdonságoktól, mert akkor is lesz partnered, ha egy utolsó suttyó ganéj vagy.
"Csak azt a két fontos pontot hagyták ki, hogy"
Nem, ez egy pont, és röviden úgy lehet megfogalmazni, hogy fogd fel, hogy a nőnek is van szabad akarata.
Érdekes, hogy a férfiakat tönkretették a filmek, mert olyan hülyék, hogy nem tudják, mi a valóság, de a nőknek tudniuk kell, hogy nem szabad hinni a romantikus filmeknek.
Anélkül, hogy végigolvastam volna:
Mindig az a rossz, aki veszélyezteti a fennálló rendszer fennmaradását. A panaszkodó incel veszélyezteti, míg a bántalmazó férfi nem. Az önvédelmet gyakorló demokrata hazafi (árpádsávos zászlóval) veszélyezteti, míg a gyilkosságot elkövető roma nem.
Ha erre a szabályra figyelünk, egyből láthatjuk, hogy ki az, aki a rendszerre veszélyes és ki az, aki nem. Azaz ki a jó és ki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!