Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért terjed egyre jobban az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért terjed egyre jobban az a nézet, hogy párhuzamot vonnak a bántalmazó férfiak és az incelek között?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy rosszul fejezik ki magukat az incelek, meg azt is aláírom, hogy a több éves és évtizedes magány miatt már annyira frusztrált lesz némelyik, hogy akár népeket is képes lenne hadvezérként leigázni (mint régen volt rá számtalan példa), mert már minden lehetséges opciót kimerített, hogy magára fókuszálja a nők figyelmét és kb. már annyira cinikus módon próbálkozik, mint Bill Murray az Idétlen időkig-ben amikor már a sokezredik napját élte újra. (ehhez tudom talán a legjobban hasonlítani).

De valójában még ha a kérdést olvasó nők még véletlenül sem tartoznak ebbe a csoportba, azért osztálytársaik, nőismerőseik nekik is vannak (még ha szorosan nem is barátkoznak velük és a hasonszőrűeket keresik) meg látják mi van a világban.

És ezeknek a nőknek a létezése bizonyítja, hogy van igény az ilyen férfiakra. Ahogy a papucs férfi-házisárkány nő kombináció pedig azt, hogy ha a férfi normális, akkor a nő fogja őt ledominálni. És nagyon nehéz megtalálni az egyensúlyt, hogy valóban egyenrangú legyen egy kapcsolat. Legtöbbször az optimális kapcsolat nem is igazán egyenrangú a dolog patikamérleg értelmében, hanem inkább arról szól, hogy a két fél kiegészíti egymást.

És most mondok egy más példát. Adott egy nő, aki mondjuk kényszeres pakoló, takarító, stb. Emiatt az életben rengeteg problémája volt, igazán meg sem állja a helyét semmilyen munkahelyen, de amúgy nagy családot is akar és pont kapóra jön neki az, ha van lehetősége, hogy ne dolgozzon, végre 1 év bejelentett munkaviszony után elhúzhasson a bolti eladó állásából babázni. Meg adott az ellenpárja, a férfi akinek az anyja kente a lekváros kenyeret meg pakolta el utána a szennyes zoknit, viszont a gamerkedésből elkezdett otthon DLC-ket fejleszteni és végül lett neki egy tök laza jól fizető munkája, amiből keres havi 1 milliót és egy fizetésből is jobban élnek, mint mások ketten megfeszülve.

Lehet mondani mindkét oldalról az ívet, hogy "szegény nőt elnyomják, valójában a lelke mélyén nem is akar ő háztartásbeli családanya lenni" vagy azt, hogy "tuti hátsó szándéka van a férfinek (aki simán kifizethetne egy háztartási alkalmazottat is ha nagyon akarna) azért választott elnyomható nőt" (egyes ultrafeministák szerint mindig a férfi a hibás, ha van rajta sapka, ha nincs), de igazából kiegészítik egymást.

Direkt nem írtam a Pumped Gabo meg 30-as személyiedző csaj és hasonló kombinációkat, ahol a fiatal izmos szépfiút tartja el az idősebb (de még mindig csinos) jómódú nő. De ilyen is van, főleg nyugatabbra. Itt is kiegészítik egymást. A nőnek fiatal szépfiú kell, akit tud irányítani, a férfinek meg jó az idősebb is, ha jólétet biztosít neki és cserébe hagyja magát irányítani.

Szóval lehet itt bárhogyan érvelni, a valóság, ha megnézzük a kapcsolatokat ilyenekből rakja össze a legtartósabb kapcsolatokat, nem olyanból, mikor a két ember patikamérlegen méregeti, hogy te ennyit adtál a rezsibe, én annyit, te ennyiszer mosogattál el, én annyiszor, te a gyereket pelenkáztad de cserébe én fát vágtam, stb.

Ezek a szituációk ugyanis még a filmes világban is annyira abszurdak, hogy általában sitcomokban szokták erős iróniaként bemutatni, érzékeltetve, hogy a való életben ritka a tartósan idilli állapot.

2022. jan. 31. 00:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/104 anonim ***** válasza:
97%
Az incelgyűlölők álmodoznak nemi erőszakról? Linkelj csak egy ilyet.
2022. jan. 31. 10:34
 32/104 anonim ***** válasza:
1%

"Lehet gyűlölni olyant amit nem ismerünk."

Persze hogy lehet, csak ostobaság

Igazából csak utálni lehet ismeretlenül, a gyűlölethez kell egy komolyabb ismeretség

Csak aki buta az alaptalanul ismertnek vél olyanokat akikről valójában semmi konkrét ismerete sincsen. Vagy keveri a gyűlölet és utálat kifejezéseket

"Véletlenül emögött nem állhat az, hogy az incelek olyan módon beszélnek a nőkről, hogy az gusztustalan?"

Véletlenül nem a teljes férfi nem gyűlölete húzódik meg emögött nálatok?

Mert hát a példád is csak olyan tényeket közöl, amit bármely férfi elismer, hisz ez a valóság.

De ha gyűlölöd azokat akik ezeket a tényeket vallják, akkor a komplett férfi nemet gyűlölöd

2022. jan. 31. 10:39
 33/104 anonim ***** válasza:
90%

"Ha alaptalanul nőgyűlölettel vádolsz olyan embereket, akiknek egyetlen közös vonasuk a sikertelenség, akkor az közel sem normális."

Azokat vádolom nőgyűlölettel, akik kiírják ide a nőgyűlölő agymenésüket.

2022. jan. 31. 10:42
 34/104 anonim ***** válasza:
89%

"Véletlenül nem a teljes férfi nem gyűlölete húzódik meg emögött nálatok?"

Nem. Mivel van párom, apám, bátyám. Akik közel állnak hozzám, akiket szeretek és akik nem vallanak olyan ostobaságokat mint az a lista például.

"Mert hát a példád is csak olyan tényeket közöl, amit bármely férfi elismer, hisz ez a valóság."

A lista nem valóság. De ezzel a mondatoddal bizonyítottad, hogy olyan mélyen vagy ebbe a nőgyűlöletbe, hogy képtelenség téged meggyőzni. Anyáddal is így beszélsz? Róla is vallod ami a listába áll?

2022. jan. 31. 10:46
 35/104 anonim ***** válasza:
97%

"De ha gyűlölöd azokat akik ezeket a tényeket vallják, akkor a komplett férfi nemet gyűlölöd"

Engemet ebbe ne vegyél bele more mert ebbű baj lesz!

27f

2022. jan. 31. 10:47
 36/104 anonim ***** válasza:
8%

"Én kérek elnézést, hogy megvédjük magunkat!"

Mégis mitől kell titeket magatoknak itt megvédeni?

Nevetséges, főleg azért mert inkább ti vagytok az agresszorok az incelek esetében, ti szoktátok őket vadul támadni, ha a gyk keretein belül maradunk.

"A gyűlölet teljesen más érzéskategória, inkább a düh, harag felé hajt."

Na igen, én sem azt írtam hogy ugyanaz. De ezt a dühöt és haragot valahogy jól ki lehet érezni néha itt, néhány kérdés alatt, az incelek ellenében, néha a konkrét férfi nem esetében is.

"Ezt a kérdést pedig fordítsunk meg. Mi az incelek traumája?"

Már túlvagyunk ezen, eleve én fordítottam meg a kérdést.

Az incelek traumája nem vita targya hiszen egyértelmű: magány, elutasítás, közöny és megvetés ami a traumát okozza, de ez nem is volt kérdés

2022. jan. 31. 10:48
 37/104 anonim ***** válasza:
8%

"Engemet ebbe ne vegyél bele more mert ebbű baj lesz!"

Nem is olvastad miről van szó "more"!

2022. jan. 31. 10:49
 38/104 anonim ***** válasza:
85%

"Az incelek traumája nem vita targya hiszen egyértelmű: magány, elutasítás, közöny és megvetés ami a traumát okozza, de ez nem is volt kérdés"

És mi vezethette őket ide? Miért vannak elutasítva? Tán mert mocsadék ahogy a nőkről beszélnek? Vagy mert igénytelenek a testükre esetleg? Mert a személyi higiénia is nagy kérdés amit sokan nem vesznek komolyan (nem csak incelek). Magány? Barátokat is lehet kereni, nem kell mindjárt társat.

2022. jan. 31. 10:50
 39/104 anonim ***** válasza:
18%

"És mi vezethette őket ide? Miért vannak elutasítva?"

Elég változó

De azt képzelni hogy csakis a saját igénytelenségbôl fakadhat, vagy nőgyűlöletből, ez eléggé szűklátókörűség

Természtesen nem feltétlenül erről van szó. A legritkább hogy a nőgyűlöletből fakadjon, mert azt senki nem hirdeti. Amúgy a legnagyobb nőgyűlölők élnek mindig párkapcsolatban, ne zavarjon

És a legnagyobb férfigyűlölők teszem hozzá

2022. jan. 31. 11:33
 40/104 anonim ***** válasza:
8%

Még a legradikálisabb incelek nem nőgyűlölők.

A mgtow -ok mondják azt, hogy utálják a mai nőt, így az nem kell nekik.

A radikális incel nem ezt mondja, hanem azt, hogy csökkentsék a nők párkapcsolati értékét. Ha én azt mondom, avatkozzunk be államilag a lakáspiacba, lakásgyűlölő vagyok?

Mielőtt írnátok, hogy a nőt tárgyként kezelem.. Lehet álmodozni itt szerelemről meg hasonló dolgokról, én magam is szeretnék végre ebben az álomban élni, de a rideg valóság mindig a számokban van. Ha a számok rendbe vannak, van Disney álom is.

2022. jan. 31. 11:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!