Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért terjed egyre jobban az a nézet, hogy párhuzamot vonnak a bántalmazó férfiak és az incelek között?
Lehet, hogy rosszul fejezik ki magukat az incelek, meg azt is aláírom, hogy a több éves és évtizedes magány miatt már annyira frusztrált lesz némelyik, hogy akár népeket is képes lenne hadvezérként leigázni (mint régen volt rá számtalan példa), mert már minden lehetséges opciót kimerített, hogy magára fókuszálja a nők figyelmét és kb. már annyira cinikus módon próbálkozik, mint Bill Murray az Idétlen időkig-ben amikor már a sokezredik napját élte újra. (ehhez tudom talán a legjobban hasonlítani).
De valójában még ha a kérdést olvasó nők még véletlenül sem tartoznak ebbe a csoportba, azért osztálytársaik, nőismerőseik nekik is vannak (még ha szorosan nem is barátkoznak velük és a hasonszőrűeket keresik) meg látják mi van a világban.
És ezeknek a nőknek a létezése bizonyítja, hogy van igény az ilyen férfiakra. Ahogy a papucs férfi-házisárkány nő kombináció pedig azt, hogy ha a férfi normális, akkor a nő fogja őt ledominálni. És nagyon nehéz megtalálni az egyensúlyt, hogy valóban egyenrangú legyen egy kapcsolat. Legtöbbször az optimális kapcsolat nem is igazán egyenrangú a dolog patikamérleg értelmében, hanem inkább arról szól, hogy a két fél kiegészíti egymást.
És most mondok egy más példát. Adott egy nő, aki mondjuk kényszeres pakoló, takarító, stb. Emiatt az életben rengeteg problémája volt, igazán meg sem állja a helyét semmilyen munkahelyen, de amúgy nagy családot is akar és pont kapóra jön neki az, ha van lehetősége, hogy ne dolgozzon, végre 1 év bejelentett munkaviszony után elhúzhasson a bolti eladó állásából babázni. Meg adott az ellenpárja, a férfi akinek az anyja kente a lekváros kenyeret meg pakolta el utána a szennyes zoknit, viszont a gamerkedésből elkezdett otthon DLC-ket fejleszteni és végül lett neki egy tök laza jól fizető munkája, amiből keres havi 1 milliót és egy fizetésből is jobban élnek, mint mások ketten megfeszülve.
Lehet mondani mindkét oldalról az ívet, hogy "szegény nőt elnyomják, valójában a lelke mélyén nem is akar ő háztartásbeli családanya lenni" vagy azt, hogy "tuti hátsó szándéka van a férfinek (aki simán kifizethetne egy háztartási alkalmazottat is ha nagyon akarna) azért választott elnyomható nőt" (egyes ultrafeministák szerint mindig a férfi a hibás, ha van rajta sapka, ha nincs), de igazából kiegészítik egymást.
Direkt nem írtam a Pumped Gabo meg 30-as személyiedző csaj és hasonló kombinációkat, ahol a fiatal izmos szépfiút tartja el az idősebb (de még mindig csinos) jómódú nő. De ilyen is van, főleg nyugatabbra. Itt is kiegészítik egymást. A nőnek fiatal szépfiú kell, akit tud irányítani, a férfinek meg jó az idősebb is, ha jólétet biztosít neki és cserébe hagyja magát irányítani.
Szóval lehet itt bárhogyan érvelni, a valóság, ha megnézzük a kapcsolatokat ilyenekből rakja össze a legtartósabb kapcsolatokat, nem olyanból, mikor a két ember patikamérlegen méregeti, hogy te ennyit adtál a rezsibe, én annyit, te ennyiszer mosogattál el, én annyiszor, te a gyereket pelenkáztad de cserébe én fát vágtam, stb.
Ezek a szituációk ugyanis még a filmes világban is annyira abszurdak, hogy általában sitcomokban szokták erős iróniaként bemutatni, érzékeltetve, hogy a való életben ritka a tartósan idilli állapot.
"miért lettetek ilyen frusztrált nyomorultak?
A magam részéről ezt egyértelművé tettem, ti azonban még adósak vagytok a válasszal csajok"
A "csajok" nevében nem tudok szólni, de ami engem illet, a frusztrációm általában nem az oldal, vagy az incelek miatt van, hanem egyéb valós külső tényező miatt és egyszerűen jól esik itt, "steril körülmények között" levezetni, ha már másra úgyse nagyon használható az oldal.
A konkrét vitába azért szoktam belemenni, mert olyan dolgokat állítanak a nőkről, mint egységes homogén masszáról, amely csoportnak akaratom ellenére is tagja vagyok, amik nettó phaszságok. Olyan általánosítások futnak itt, hogy néha megdöbbenek. Emellett sok teljesen beteg elme jár erre. Az ilyeneknek szerintem kötelességünk ellentartani, hogy érezze, még mindig az ő beteg elméje van kisebbségben, nehogy egyszer elég bátorságot gyűjtsön, valami ötlet, fantázia valóságba való áthelyezésére.
A legtöbb esetben elszórakoztatom magam azzal pár órát, hogy egy szemellenzős idiótával folytatok szájkaratét. Ő megkapja a napi figyelem adagját és ami engem illet, jól szórakozom. Mindenki jól jár.
Lényegében akkor állok be a "söpredék" közé, ha már így fogalmaztál, ha jó okot ad egy idióta. Nem írok ki kötekedő kérdést és nem provokálom a vitát. Már csak ezért sem érzem magam söpredéknek. Egyszerűen, ha már úgyis adott a hangulat, hisz a kérdés is a vita kedvéért íródott, akkor beszállok.
Félreértés ne essék, az análos kollegina is ugyan az a szemellenzős típus, mint az incelek akikkel vitatkozni szoktam. Engem kifejezetten az általánosítás zavar általában, mert az azt mutatja, hogy az illető eldöntötte, hogy ő tudja az örök és megdönthetetlen igazságot, minimum az emberiség feléről, ami pedig ezzel nem egyezik, az egyértelműen hazugság.
Ha nagyon le akarom egyszerűsíteni, az emberi butaság és rosszindulat okozza a frusztrációmat,ami miatt beszállok egy-egy értelmetlen vitába.
"De magatok részéről ezt képtelenek vagytok belátni, és válaszolni arra hogy ti miért lettetek ilyen frusztrált nyomorultak?"
A támadások miatt. Téged nem bántottak suliban? Engem igen, és frusztrált. Pont ugyanúgy, ahogy frusztrálnak a pedofilok, az állatkínzók, a gyerekbántalmazók, az is frusztrál, mikor valaki a nők megerőszakolásáról álmodozik. Ez egy reakció. Ha az incelek nem lennének olyanok, amilyenek, nem lennének frusztrálóak.
71# korrekt válasz
72#
"A támadások miatt. Téged nem bántottak suliban? Engem igen, és frusztrált."
Pont ezt érzem igen
Gyakran előfordulnak errefelé az ilyen támadások, incelek felé elsősorban, s persze tapasztalom néha az ellenkezőjét, amikor jogosan lealázzátok az illetőt
De mivel elég sűrűn beszélnek itt ocsmány és megalázó módon emberekkel, akiknek egyetlen bűne általában annyi hogy nem jutott még nőhöz az életében, ezért igen, ez frusztrál, frusztrál minden jóérzésű férfit, aki nem szeretné farokméregetésben kiélni a nyomorát. Erre pedig természetesen ott a reakció is.
Nem akarok túl messzire elmenni ennek a példával való alátámasztásában, de ehhez akkor vegyük ezt a kérdést.
Ott vannak a nők akik lefestik hogy az összes incel egy nemierőszakoló beteg állat, hogy tulajdonképpen ezek egy és ugyanazon emberek, akik csak éppen szabadultak a diliházból.
És akkor ti ezt szépen egymásnak fel is pontozzátok, azaz egyetértetek vele.
És akkor mi miért vagyunk frusztráltak?
Mert mondjuk sérti az emberi méltóságot azért, még ha nem vagyok konkrétan incel akkor is.
Azt állítják egyesek hogy az incelek bántalmaznák a nőket, miközben akik ténylegesen bántalmazzák azok kapcsolatban teszik ezt, tehát nem lehetnek incelek. Ezek után pedig kezdi azt érezni az ember, hogy a nők valójában nem is vágynak másra, mint hogy jól megverjék őket a férfiak, hiszen azokkal nincsen baj, azokkal viszont akikhez nekik közük sem volt soha, azok bántalmazó férgek.
Tehát ti ezzel azt sugalljátok hogy nektek pontosan ez kell, nektek verés kell, mert azzal nektek nincs bajotok, ellenben akik nem vernek titeket azokkal igenis van.
Remélem érted már miért vagyunk frusztráltak
#12: Az, hogy valakit befolyásol a média és hisz a tündérmesékben két különböző dolog. Befolyásolja a vidéki kisnyugdíjast a média, amikor migránsokkal riogatnak, ami valós veszélyt jelent.
És hisz a tündérmesékben, amikor beígérik neki a 200 ezres nyugdíjat, miközben ezt semmilyen közgazdasági bűvészkedéssel nem lehetne megoldani súlyos hitelek és eladósodás nélkül.
Érzed már a különbséget? "A" (legyen politikus vagy média vagy akárki) át akar adni egy bizonyos információt, értékrendet, stb. "B"-nek (nevezzük nézőnek, állampolgárnak).
"Teljesen mindegy, ki mi miatt vonzódik a másikhoz."
Túlságosan leegyszerűsíted. Mondok egy példát. Az 1500-as években az emberek 1%-ának se lett volna a kedvenc kajája a McDonaldsos szendvics. Mert nem létezett. 2022-ben meg mondjuk az emberek 10-20%-a imádja és ha tehetné egész életében ilyen kajákon élne.
1950-ben az emberek álma olyan volt, mint egy kazettás magnó, fekete-fehér tévé vagy egy melléképület a tanyára, esetleg egy szint a családi házra felülre.
Most meg... ne szerénykedjünk...
Te tényleg nem akarod látni, hogy mennyire félresiklott valami? Hogy karnyújtásnyi közelségbe hoztunk olyan dolgokat, amiket ugyanúgy a büdös életben nem érhet el az emberek 90%-a, mindössze egyfajta éhezők viadalát csináltunk (nyílt, fizikai) gyilkolászás nélkül, de hogy a klasszikust idézzem: "A végén csak egy maradhat."
Azt emeltük piedesztálra, hogy felbomlott a kasztrendszer, ami egyébként sem olyan volt teljesen, ahogy azt lefestették, hiszen ott is emeltek ki már az ókorban szegénysorból gondolkodó embereket, akikben láttak fantáziát. És most sem fogsz tudni kiemelkedni ezek nélkül a tényezők nélkül. És az internet tette a legtöbbet azért, hogy valaki szinteket tudjon lépni egy generáción belül, nem a politikusok meg kasztendszer felbomlás meg szabadság meg demokrácia. Ezeknek annyi köze van hozzá, mintha azt mondanád, hogy Usain Bolt azért fut gyorsabban, mint Molnár Krisztián, mert ő napos időben futott, MK meg borongós, esős, szeles időben, vagy Mike Tyson azért bokszol jobban, mint Józsi a sarki talponállóból, mert előbbi proteindiétán van, utóbbi meg elcsapta a gyomrát a hamisgulyástól.
Közben meg a világ ezt hirdeti, hogy bárkiből bármi lehet és szégyelld össze-vissza magad, ha x évesen nem jutsz el y szintre. Sőt, még matematikailag, kockás papíron is levezetnek neked olyanokat, hogy ha ennyit meg annyit ide meg oda fektettél volna, akkor most itt meg itt tartanál.
#30: Ez a lista valóban kicsit túlzásokba esik és feltételezem, kiragadott példákból (pl. Simek Kitti és egyebek) von le általános következtetéseket, miközben erre inkább az O.J. Simpson féle hasonlat illene, hogy jó ügyvéddel, megkent bíróval bármit el lehet érni.
Viszont azért a nagyrésze szerintem reális. Nevezheted utolsó szégyentelen szukának azt, aki így él, de a kérdés: legálisan megteheti egy nő a többségét? Legálisan élhet egy nő a kettős mérce szerint?
Igen, bárki élhet a kettős mérce szerint, de mikor INTÉZMÉNYESÍTETT keretek között még TÁMOGATJÁK is benne, na ott kezdődik a probléma. Mert akkor nem az van, mint számos más esetben, hogy "ügyes gyerek vagyok, örülök magamnak, amíg pofára nem esek/vissza nem nyal a fagyi" amit a legtöbb fiatal férfi megtanul már az oviban vagy általános iskolában. Mármint az erőviszonyokat. Nagyobb, erősebb gyerekkel, kisebb, gyengébb, de háttérrel rendelkező gyerekkel, tanárral, kivételezett stréberrel vagy többször bukott "nincs vesztenivalója" emberrel, majd ha kellően okos, akkor elhelyezi magát a társadalomban. Erre mondták régen az öregek, hogy "tudja, hol a helye", csak ezt később szépen kiforgatták és úgy állították be, mintha arról szólna, hogy senkinek születtél és az is maradsz. Nem. Benne volt az alázattól kezdve minden.
Viszont a nőknél el kéne már dönteni végre, hogy mi legyen. Felőlem egyénenként is választhatnak, hogy ők feminista emancipált nagyvilági nők vagy háztartásbeli babázós biológiai órás fajták.
A gond ott van, hogy egyre nagyobb tömegekben akarják mindkét oldalról kimazsolázni a számukra megfelelő opciót és ez így nagyon nincs jól.
Az meg főleg, amikor még váltogatják is, mikor rájönnek, hogy az élethez szerencse is kell, akkor mindjárt nem akkora a pofájuk és stratégiát váltanak.
Ez a köpönyegforgatós, múltat letagadós, stratégiaváltogatós elv még az üzleti életben is vitatott témakör volt, a filmekben is gonosz, könyörgtelen g..cinek voltak az ilyenek ábrázolva.
Erre jön a feminizmus és eléri, hogy ez teljesen elfogadott, sőt, támogatott legyen.
#38: "Mert a személyi higiénia is nagy kérdés amit sokan nem vesznek komolyan (nem csak incelek)."
Az a baj, hogy itt is evidenciának próbálod beállítani a személyi higiéniát, miközben sajnos nagyon sok nő, gyakran ápolt, igényes nők is átsiklanak felette, hogy ezt elvárják a férfitől, ha az jól néz ki. Míg fordítva itt is az van, hogy ha a külsőd előnytelen, akkor lehetsz te metroszexuális divatdiktátor is, akkor se fog számottevő előnyt biztosítani.
#41: "Csakhogy a lakásoknak nincs szabad akaratuk."
De a tulajdonosaiknak igen, akikre hatással lenne egy ilyen rendelkezés.
A nők szexpiaci értékének csökkentése miatt meg pont nőként röhögnék egy jót, nem felháborodnék, hiszen belegondoltál már, hogy mindezt hogyan lehetne véghez vinni? De most tényleg, gondolkozol te, hogy mivel a férfiak adják a nők szexpiaci értékét, azon belül is a piaci fizetőképes keresletnek megfelelő Chad-ek vagy jó pasik, nevezd aminek akarod. Tehát ennél fogva kizárólag a férfiak, azon belül is a jelenlegi rendszer haszonélvezői (akik annyit dugnak, hogy belegebednek vagy ha nem ehhez van kedvük, akkor nők versengenek értük, ezáltal nyomják fel az értéküket még a jégkirálynők szemében is) akik a nők szexpiaci értékét adják.
Vagyis az incelek, bár minden szavukkal és RedPill meg MGTOW terjesztésükkel azt hiszik szabadságharcosok és közeleg a cél, de ez nem más, mint mikor az átlagember várja az összeomlást, legyen az gazdasági, ahol majd jól lakást vesz vagy felértékelődik a vidéki tanyája, ökológiai, ahol szintén felértékelődik a vidéki tanyája és a Kárpát-medence, amit nem önt el az óceán, esetleg az internet és elektromosság száll el egy hatalmas napkitörés miatt és majd a lakatos, kovács, asztalos meg kertész végzettsége és a sok Bear Grylls maraton miatt ő lesz az új világ csapatkapitánya.
Egyvalami mindben közös: nem fog bekövetkezni, előbb öregszenek meg és halnak meg ezek az emberek a csodavárásban.
Úgyhogy ha aggódni meg felháborodni akarsz, akkor akadj ki azon, hogy miért nem terjednek jobban a bajszos, hónaljszőrös, őszülő hajú, kócos modellek, hiszen olyan jó lenne önmagad lenni, nem mindig szépítkezni.
Legyél dühös a sok hülye nőtársadra, aki felrakja a no makeup makeupot és emiatt vagy el kell fogadnod, hogy te csúnyább bőrűnek leszel tartva, rosszabb génekkel vagy neked is be kell állnod a sorba és "csalnod", mint a pushup melltartóval, magassarkúval, meg a többivel. Legyél dühös azokra, akik miatt egyes Chadek elpofátlanodnak, mert az exük engedte az anált meg mélytorkozott meg még a hármasba is benne volt, nem volt prűd.
Úgyhogy nem értem a probléma tárgyát...
#47: "Hanem az, aki arra a gondolatra élvezkedik, hogy nőt hozat valami távoli országból és rabszolgaként tartja aztán a kosztért és lakhatásért hálából takarítani fog a pasi után, meg megdughatja amikor akarja, mert ő "kimentette"."
Mi a különbség eközött és mikor a csajok fogadnak, hogy ki pipálja ki mondjuk a négert a bakancslistáján és ezért jön össze az egyikkel, aztán ha valamelyik SJW rávilágít neki, hogy ez mennyire bunkó, ráadásul rasszista húzás, akkor vihog együtt a többi csajjal, hogy "Ó, nagyon sajnálom szegény pasit, milyen rossz lehet neki, hogy dugtam vele meg leszoptam."
Erről hogyan vélekedsz?
"Aki szerint a párkapcsolaton belül nincs nemierőszak."
De van, csak azt nem az államnak kellene szabályozni, mert egyetlen hivatalnok sem áll gyertyával a kezében a hálószobában és dokumentálja az eseményeket a kapcsolat kezdetétől.
Illetve nem úgy, ahogy azt jogszabályba szeretnék ismételten olyanok iktatni, akiknek halvány fogalmuk sincs a gyakorlatról, hogy miknek nyit az ilyesmi zöld utat. Elárulom: pont nem annak, akikre propaganda szerint a védelem irányult volna. Hasonlóan az összes többi politikai szabályhoz.
"Aki szerint a nő megérdemli ha megerőszakolják, ha előtte táncolt a sráccal, vagy az fizetett neki egy koktélt."
Nem kell kisarkítani, nem ettől érdemli meg, hanem vannak olyan nők, akikkel csak nyerne a női nem is, ha jól emberükre akadnának, mert akár tetszik, akár nem, de mind általánosítunk, ilyen az ember.
Tudod, ahogy azon is röhögünk a filmen, amikor a nőcsábász pasinak tönkreteszik az életét a féltékeny dühös nők, nem azon moralizálunk, hogy mekkora az anyagi kár és arányban állt-e a tett a büntetéssel.
A koktélmeghívásért sem azt kívánjuk, hogy 3 arab erőszakolja meg, hanem azt, hogy aki ezt SZÁNDÉKOSAN és TUDATOSAN csinálja és még élvezi is és önmagát hatalmas egókirálynőnek tartja, a férfiakat meg alantas pondrónak, akiket csak kihasználni jó, annak jó lecke az élettől, ha egyszer az életben úgy felmegy 180-ig a pulzusa, a gyomra összeszorul, az életéért menekül (mint egy interaktív játékban), esetleg leköpik, üvöltözve rohannak utána és durva szavakkal illetik, majd esetleg a rendőrjárőr is kiröhögi és közli, hogy mivel elkövetés, aktus nem történt, ő pedig etikátlanul járt el, hiszen nem akart a pasitól semmit, mégis élvezte az általa nyújtott anyagi javakat inkább menjen haza pihenni és legközelebb próbálja nem kihasználni az embereket.
Normál esetben az ilyen lányok egész normálisak lehetnek, miután megélték a katarzist és még pénisznek sem kellett bennük járni hozzá, elég, hogy úgy intenzíven átélték a sebezhetőség, esendőség és halandóság érzését és mindjárt visszavesz kicsit.
Csak manapság a túlzott safe space világban már a gyereknek sem szabad sallert adni. Aztán ott is sikerült átesni a ló túloldalára és termeljük ki a sok kis Cartmant meg Draco Malfoyt ezzel a túlzottan megengedő nevelési stílussal.
Az túlérzékenyeken, akik miatt alkották meg nemhogy nem segít, hanem nekik életreszóló trauma lesz, mikor egyszer valódi erőszakot látnak, még ha nem is velük történik.
#69: "Hidd el, ha pl velem összejönnél, pár hónapig örülnél magadnak, hogy "jutott nő", aztán már hiányozna, hogy de szopni, seggbe engedni ki fogja, meg minden nőgyűlölő baromság. Ezek tények."
Na ez megint azt mutatja, hogy jó esetben vontál egy személyes statisztikát mondjuk 15 pasiból, akik közül egy része még csak nem is a te pasid volt és ezt kivetíted a teljes társadalomra.
Hogy miből gondolom ezt? Abból, hogy ha valaki megszokja a jó világot, hogy a csajok kérés nélkül kezdik el őt szopni meg ők kérik popóba, akkor ugyanolyan természetes neki, mint akinek van a családjában 3 autó is nehezebben fogod rávenni, hogy innentől élete végéig csak tömegközlekedhet, mint azt, akinek jogsija sincs és örül, hogy végre nem nézed le emiatt te sem őt.
Nem értem miért vitatkozunk.
Hisz van két csoport: az incelek akik dobják sorról sorra az ideológiájukat és azt hiszik, hogy amit leírnak azok egytől egyig megkérdőjelezhetetlenek.
És van egy másik akik benne vannak adott szituációba (tehát vagy nők, vagy olyan férfiak akik normális körülmények között nőttek fel, normális értekrenddel), akik csak érvelni akarnak a sok f-szság ellen ami elhangzik.
Egyik csoport sem nyit a másik véleményére, mert ezek olyan kérdések, amik az emberbe nagyon mélyen vannak, és nem anonim véleményhuszárok fogják megváltani nézeteinket.
43-as:
“Kíváncsi vagy ha valamely hőnszeretett férfi ismerősödnek felolvasnád ezt a listát, mit mondana róla”
Elkezdtem felolvasni a páromnak és nagyjából az 6.-ik után kérte, hogy hagyjuk, mert neki nincs türelme ilyen lúzer és traumatizált férfiak sírásaikhoz.
Megjegyzem, a párom előttem 5 évig szingli volt, de sokat próbálkozott, és kevés randi jött össze neki. Mikor régebb rákérdeztem, hogy-hogyhogy nem utálta meg a nőket, akik frappáns bemutatkozószövegére és beszéletésindítójára még egy “ok”-ot se írtak, azt mondta, hogy ő ilyenkor mindig magába kereste a hibát.
"Mert mondjuk sérti az emberi méltóságot azért, még ha nem vagyok konkrétan incel akkor is."
De az nem bántja az emberi méltóságodat nem incelként, hogy vannak, akik nemi erőszakolnának? Vagy amikor a feministákat szidják, félremagyarázva mindent? Mert ha nem, akkor ez szelektív frusztráltság. Van két csoport, egyiknek sem vagyok a tagja, de csak attól leszek frusztrált, ha az egyiket bszogatják? Miért?
"Az a baj, hogy itt is evidenciának próbálod beállítani a személyi higiéniát, miközben sajnos nagyon sok nő, gyakran ápolt, igényes nők is átsiklanak felette, hogy ezt elvárják a férfitől, ha az jól néz ki. Míg fordítva itt is az van, hogy ha a külsőd előnytelen, akkor lehetsz te metroszexuális divatdiktátor is, akkor se fog számottevő előnyt biztosítani."
Annnnnnyira érdekel, hogy hogyan látsz be kapcsolatokba annyira, hogy tudd, hogy X helyes pasi nem mossa a seggét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!