Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Félek felmenni társkerre.hogya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek felmenni társkerre.hogyan úszhatnám meg bántalmazás nelkul?

Figyelt kérdés

Korábban nem egy nyomult szexre ill degradált arra mintha szerinte én csak pár menetre lennék valo az asszony mellett.

Nem egy érdeklődik arrol miota nincs barátom hogy mennyire lehetek kiéhezve.

Nem egy azt kerdezi egyedül élek e hogy felmászkálhat e hozzám arra.

Nem egy aki házas foglalt lenéz mintha nem kellenék senkinek csak mert nekem nincs barátom.

Nem egy azt hiszi hogy nekem mindegy ugyis, csak legyen vki.

Nem egy átmegy alpáriba trágárba vagy beszólnak.

Nem egy csak csetelget szórakozik randizni nem is akar.

Nem egy csak mizuzik és semmi energiát nem tesz bele.

És ezeken kell átvernem magam mire találok normálisat akit eddig nem sikerült. Ill vannak de csetelnek hónapokig csak. De ha azt írom nekik hogy mással randizom már csak akkor kezdenek el hajtani.

Szeretném ha lenne barátom de már félek előre a mizuktól meg attól hogy semmiről nem csetel sem csak arrol hogy joreggelt hogy aludtál és nekem kell mindig tartalmat vinni bele. Mert csak arra várnak mikor szexelek arra hogy mizu.

#selejtek
2023. ápr. 25. 05:58
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
47%

47/50!

Nekem a volt barátnőm kicsit sem szép! Rövid fiús haj. Mély hang, arca sem olyan szép.Pici mellek.

Összejártunk időnként és rendes kapcsolat lett belőle.

Ő is egyszer megkérdezte hogy mit szeretek benne?

Benne is voltak kérdések.

Mert hogy ő nem szép csaj és én meg egy tök jó pasi vagyok szerinte.

2023. ápr. 25. 11:50
 52/61 anonim ***** válasza:
73%

Hogy neked ilyen áron lehet, hogy nem kell társ.

Pedig sajnos, ha nem te vagy az aranyhajú királylány, akinek az erkély alatt énekel a herceg és a leengedett hajfonatodon majd felmászik, akkor ez az ára. Tűt kell keresni a szénakazalban.

Ha neked ez rangon aluli vagy türelmed nincs hozzá, akkor egyedül maradsz. Akkor így jártál.

Ha az embernek van egy célja, akkor kitart és eléri, nem hisztizik mint egy kislány, hogy jaj de unom de fárasztó, de mélyen érint egy ismeretlen aki azt írja nekem, hogy mizu... hát tényleg borzasztó. Neked még szerintem nem történtek nagyobb bajok az életedben, hogy ezen toporzékolsz.

Ha nem bírod, ne csináld. Akkor tényleg vegyél nyulat. Kettőt.

2023. ápr. 25. 15:03
 53/61 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is a több nyúl vásárlása lesz a megoldás! A nyulak társas élőlények, puha és rendezett bundázattal, aminek tapintása kellemes érzést kölcsönöz, kifejezetten stresszoldó! 🐇

Ilyenek a nyulak, remek alternatívát nyújtanak!

2023. ápr. 25. 15:52
 54/61 anonim ***** válasza:
64%

Végül hogy döntesz Kérdező? Visszamész társkeresőre?

Sajnos ezeket a kudarcokat nem lehet eléggé kikerülni, elhiszem hogy lefáraszt. De akkor szerinted mi a megoldás?

Hogyan szűröd az embereket, hogy folyton ilyeneket dob fel? Vajon lehetett volna látni már a képről is, hogy az illető szélhámos?

2023. ápr. 25. 15:56
 55/61 A kérdező kommentje:

Másra fókuszálok, annyira nem fontos, nem regizek fel.

Leköt sokminden más is. Terveim is vannak.

Sokminden mozgat.

Legutóbb pl hallgattam előadásokat Bryen Tracy meg vonzás tv-e ilyen "marahaságokat"

Elkezdtem kipróbálni, 1 millio volt a célom hogy létezhet e hogy simán összeszedem.

(Hónapról hónapra elég csak a fizum)

Erre "véletlen"(vagy ki tudja vonzás?), kaptam pár százezret innen, behajtottam pár százezres tartozást onnan, plusz a fizum, úgy saccra összejött az 1 millio, kb 2 hónapon belül, amit el is tapsoltam 1 hónap alatt:(

hihetetlen, mennyit el tudok szórni:(

De arra jó volt, hogy életemben először volt nálam 1 M Ft egyben. És még a lelkem/testem de még az időmet se kellett eladnom hozzá. Hogy ez létezik, és nem egy csoda.

A pár százezres fizum mellett ami 1 hónapra se elég szinte, nagyon kattogok ezeken a dolgokon is.

A nyuszi amugy nem lett meg. Nincs nyuszi az állatkerben. De ha lenne is, nem lenne bérelhető. (Nem értem miért nem lehet állatokat bérelni? 20 évre azért már elgondolkodom egy nyuszin is, kell e..)

A tengerimalachoz azt mondták kell az a forgácsos ketrec neki, mert nem a szobában szaladgálós meg velemalvós az életmódja. Es azt mondták nem ivartalanítják őket, én meg nem akarom h szenvedjenek. Ez is kiesett. De lefotóztam legalább őket.

Hát nemhogy pasit, de én még egy kisállatot se találok😭

2023. ápr. 25. 16:12
 56/61 anonim ***** válasza:
66%

Brian Tracy csak egy nagy üzleti fogás. Ha bármivel el kezdesz foglalkozni, akkor még jó hogy olyan dolgok jönnek szembe! 😂

Ha elkezdesz megtakarítani pénzt, akkor miért fura ha összejön bizonyos összeg? Én is átestem brian tracy-b meg szabó péteren, de az ég világon semmi extra nincs bennük. A lényeg hogy akkor erőn felül optimista vagy, majd úgy gondolod hogy veled is megtörtént a csoda. Ők felépített vállalkozások, a termékük a remény.

Adjak nyulakat?

2023. ápr. 25. 16:18
 57/61 anonim ***** válasza:
100%

Furcsa, hogy milyen részletes leírást írsz, amiből az látszik, hogy nagyon szeretnéd már megtalálni a normális társat, mert unod a sok hülyét. De amikor meg jön a kérdés, hogy hogyan tovább, akkor meg azt mondod.. áh ez nem fontos, rengeteg tervem van.

Csak nekem nem jön ki a matek?! :)

2023. ápr. 25. 16:30
 58/61 A kérdező kommentje:

Én iszom a szavait viszont.van pár olyan félresikerült előadása is ugyan de olyanok is ami nekem kincset ér.

A megtakarításokat eddig nindig ki kellett vennem. Mindog jött vmi az életben amikor az húzott ki. Nem tudok megtakarítani illetve 3gy megtakarítást végigvinni pl 10 évig se megy

2023. ápr. 25. 16:32
 59/61 A kérdező kommentje:

57# áldozatot nem akarok hozni. Hogy én egy ember miatt "pofonokon"verjem magam át.

Ezt én nem.

Próbálom ugyan felvértezni magam de még regizni se merek vissza.

2023. ápr. 25. 16:33
 60/61 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a részét viszont megértem teljesen, mert én is nagyon unom a sok vége-hossza nélküli próbálkozást.

A két dolog egymás mellé állítva magas labda volt, de nem provokációnak szántam. :)

2023. ápr. 25. 16:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!