Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Félek felmenni társkerre.hogya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek felmenni társkerre.hogyan úszhatnám meg bántalmazás nelkul?

Figyelt kérdés

Korábban nem egy nyomult szexre ill degradált arra mintha szerinte én csak pár menetre lennék valo az asszony mellett.

Nem egy érdeklődik arrol miota nincs barátom hogy mennyire lehetek kiéhezve.

Nem egy azt kerdezi egyedül élek e hogy felmászkálhat e hozzám arra.

Nem egy aki házas foglalt lenéz mintha nem kellenék senkinek csak mert nekem nincs barátom.

Nem egy azt hiszi hogy nekem mindegy ugyis, csak legyen vki.

Nem egy átmegy alpáriba trágárba vagy beszólnak.

Nem egy csak csetelget szórakozik randizni nem is akar.

Nem egy csak mizuzik és semmi energiát nem tesz bele.

És ezeken kell átvernem magam mire találok normálisat akit eddig nem sikerült. Ill vannak de csetelnek hónapokig csak. De ha azt írom nekik hogy mással randizom már csak akkor kezdenek el hajtani.

Szeretném ha lenne barátom de már félek előre a mizuktól meg attól hogy semmiről nem csetel sem csak arrol hogy joreggelt hogy aludtál és nekem kell mindig tartalmat vinni bele. Mert csak arra várnak mikor szexelek arra hogy mizu.

#selejtek
2023. ápr. 25. 05:58
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
81%

Először is, nem egészséges, hogy lelkileg serulsz attól, hogy egy pár napos ismeretség után valami kiderül a másikról.

Másodszor, javaslom, foglalkozz előtte psuichologiaval, emberi kapcsolatokkal, hogy megértsd mi és miért, hogyan van úgy, ahogy van.

De nem tudom, ilyen mentalitással gondolom a személyes ismerkedestol is félsz, ott is kiderülhet a másikról barmi olyan, ami nem tetszik.

Szűrni kell tudni, amíg ez nem megy, nem fogod tudni kivédeni ezeket a dolgokat.

2023. ápr. 25. 08:41
 22/61 A kérdező kommentje:

Sok selejt kiégett megkeseredett házas foglalt nőcsaló van fent.

Es ebben a csőcselékben kell keresnem azt az egyet. És ezen a csőcseléken kell átverni magam és igen érzékeny vagyok erre hogy ilyenekkel kell szóba állnom.

Azt hosz szűrni kell miért írjátok? Nem azt csinálom? 10ből 10 esett ki eddig is.

2023. ápr. 25. 08:45
 23/61 A kérdező kommentje:
*jav azt, hogy szűrni kell
2023. ápr. 25. 08:45
 24/61 anonim ***** válasza:
74%

19: A közlekedésben sem lehet megúszni a barmokat. Ha vezetsz, akkor ezt pontosan tudod. Erre vagy az a megoldás, hogy ritkán ülsz autóba, vagy hogy tömegközlekedsz. Más is él meg kudarcokat, ezeket nem lehet megúszni. És mást is ez ugyanígy bosszant mert nem akarja fölöslegesen pazarolni az idejét hol körökre.

Volt olyan, akivel csomó ideig leveleztem, de nem tudtam hogy néz ki. Aztán végül kiderült, hogy egy gyönyörű csaj, de én ezt nem tudtam. Itt azért kicsit fordulnak a dolgok, mert egy csomó kérdés ilyenkor felmerül... viszont teljesen megértem, hogy addig nem is mutatkozik arccal, ameddig ki nem derül, milyen a másik személyisége.

2023. ápr. 25. 08:50
 25/61 anonim ***** válasza:
100%

Hát szűrj gyorsabban. Amint megorrontod, hogy valami nem stimmel, vége. Nem kell szégyellősnek lenned. Hidd el, aki normális, az hamar át fog jönni.

Tudom, milyen ez a kiégés, én is már ezerszer belefáradtam, sajnos tényleg nagyon nehéz. Régen az ismerkedés (még amíg lehetett a való életben) örömmel és izgalommal töltött el, most stresszel és kiégéssel. Tök ismerős.

De ha nincs más opció, akkor ez kell. Az lebegjen a szemed előtt, hogy meglesz az, akivel jól érzed majd magad, és akkor már az lesz a cél, hogy egy szép kapcsolatot alakíts ki vele, és haladjon az életetek. Gondolj arra, hogy ez egy szükséges rossz hozzá. Előre nézz csak. :))

2023. ápr. 25. 08:52
 26/61 anonim ***** válasza:
100%

Ezt sehogy se tudod megúszni. Az internetes társkereső olyan, mint ha a pöcegödörben akarod kifogni az aranyhalat. Ha ezt nem bírod, nem tudod feldolgozni, akkor az egyetlen megoldás, ha hanyagolod az online társkeresést.

Ráadásul annyira negatív vagy, hogy te már azt is ki fogod selejtezni, aki véletlenül elküld el befejezetlen mondatot, vagy rosszul fogalmaz. Írásban sok poén, a szarkazmus nem igazán jön át. Ezzel megint sokan kiesnek.

Szerintem hagyd ezt még egy darabig. Úgy állsz hozzá, hogy nem is akarod, de muszáj. Miért is? Majd jön élőben, akinek jönnie kell.

2023. ápr. 25. 08:54
 27/61 A kérdező kommentje:

De ha nem is lehet megúszni, hogyan peregjen le rólam, vagy hogyan lehetne megelőzni, vagy legalább csökkenteni a kockázatot?

Mert az hogy tiltok vkit = bennem negatív érzetek vannak(harag düh vagy bármi)

Ha letiltok 10 barmot=10szer ért attrocitás, 10 szeres negatív érzés.

Mire rámír majd az egyetlen normális addigra megint kiregisztrálok pihenni

2023. ápr. 25. 08:55
 28/61 A kérdező kommentje:

" Gondolj arra, hogy ez egy szükséges rossz hozzá."

Néha olyan érzésem van, hogy ilyen áron nekem nem is kell senki.

2023. ápr. 25. 08:58
 29/61 A kérdező kommentje:

Beugrott nekem ez:

"Senki nem tud olyan nagyot ütni, mint az élet, de nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni. Bírni kell a pofont és muszáj menni tovább."

Slyvester Stallone

Hát ha boxmeccs a társkeresés én be se szállok a "ringbe"

2023. ápr. 25. 09:02
 30/61 anonim ***** válasza:
74%

Tuldramatizalod az egészet.

Akkor leirom, kb mire figyelj:

(Nekem ez vált be)

-félmeztelen, szelfizos vagy autó előtt ácsorgó pasi balra

-gyereke van, balra

-nem tud helyesen irni, balra

-nem akar találkozni egy hét után, balra

-nem erdeklodik,balra

-teljesen mást keres, mint én, balra (mindig én kérdezem meg hamarabb, miért regisztrált az oldalra)

-eltérő hosszútávú célok (gyerek, házasság, külföld vagy itthon),balra

-érzem, hogy erőltetem a beszélgetést, balra

Szerintem baromira érezhető, milyen az, amikor valakivel megvan az összhang. Persze, ez sem garancia semmire, de azért lényegesen kisebb az esélye annak, hogy rosszul választasz, ha tudod, hogy milyen társat keresel és aki nem olyan, azt hagyod.

Ennél többet nem tudok segíteni.

13-as voltam

2023. ápr. 25. 09:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!