Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Félek felmenni társkerre.hogya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek felmenni társkerre.hogyan úszhatnám meg bántalmazás nelkul?

Figyelt kérdés

Korábban nem egy nyomult szexre ill degradált arra mintha szerinte én csak pár menetre lennék valo az asszony mellett.

Nem egy érdeklődik arrol miota nincs barátom hogy mennyire lehetek kiéhezve.

Nem egy azt kerdezi egyedül élek e hogy felmászkálhat e hozzám arra.

Nem egy aki házas foglalt lenéz mintha nem kellenék senkinek csak mert nekem nincs barátom.

Nem egy azt hiszi hogy nekem mindegy ugyis, csak legyen vki.

Nem egy átmegy alpáriba trágárba vagy beszólnak.

Nem egy csak csetelget szórakozik randizni nem is akar.

Nem egy csak mizuzik és semmi energiát nem tesz bele.

És ezeken kell átvernem magam mire találok normálisat akit eddig nem sikerült. Ill vannak de csetelnek hónapokig csak. De ha azt írom nekik hogy mással randizom már csak akkor kezdenek el hajtani.

Szeretném ha lenne barátom de már félek előre a mizuktól meg attól hogy semmiről nem csetel sem csak arrol hogy joreggelt hogy aludtál és nekem kell mindig tartalmat vinni bele. Mert csak arra várnak mikor szexelek arra hogy mizu.

#selejtek
2023. ápr. 25. 05:58
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 A kérdező kommentje:

De ha adatlapomon feltuntetem mit akarok akkor simán átvernek azzal hogy ö is.

Ezt már teszteltem is.

Ha azt mondom pasim van, rosszban vagyunk, jo lenne felrejárni akkor mit ad isten neki is nője van es rosszba vannak.

Ha azt irom szeretem a párom de evés, akkor náluk is valahogy dúl a love de kevés.

Ha azt irom egyedul vagyok akkor meg nyipván ő is.

Ha azt írom komolyat keresek akkor ő is csak azt semmi más nem is kell neki.

Igy alapvetoen nemigen nyílok meg hanem a másikat nyitom meg, en meg ugy teszek mintha egy üres lap lennék amire bármit írhat.

Nem mondhatnom meg hogy nem szexkapcsit keresek mert akkor átver azzal ő is komolyat akar.

Eleinte nagyon figyelek, gyűjtöm az infókat teljesen elfogadóan szinte hogy tudja mutatni a valodi őszinte önmagát. Ha csak üres mizuzós szint akár, akkor meg csak ennyire is nyitott vagyok.

Szépen felgyűlnek az infóim aztán jön a döntés arészemről, hogy bocs de nekem ez nem kell. (Mivel eddig más döntés nem is született, így nem írom hogy vagy esélyes vagy tiltom, nincs vagy. Eddig egyöntetűen ignoralni valók csak.) És már ettől rettegek regisztrácio elott. Pihentettem a társkeresést inkabb. Gondoltam ujra nagylevegő és go. Erre fel se merek menni az oldalra..

2023. ápr. 25. 08:05
 12/61 anonim ***** válasza:
100%

Az nagyon jó ötlet, hogy próbálod kiugrasztani a nyuszit a bokorból. Ezt már csak úgy tudod felturbózni, ha kitalálsz direkt célirányos kérdéseket erre vonatkozóan. Pl. te is megkérdezed, mikor volt utoljára kapcsolata, és a köztes időben mit csinált. A válaszokból le lehet szűrni sok mindent.

De egyébként azzal, hogy minél előbb személyes talit akarsz, nem lősz mellé. A házasok meg barátnősök nem valami spontának. Ha egy hét alatt nem tudtok talit egyeztetni, akkor nyugodtan hagyhatod.

2023. ápr. 25. 08:16
 13/61 anonim ***** válasza:
28%

Nem bibibi, egyszerűen akkor van értelme felmenni társkeresőre, ha tisztában vagy vele, milyen vagy, mit keresel és jó emberismerő vagy.

Én ott talaltam meg a páromat, már évek óta együtt vagyunk. Jól kell tudni szűrni, ennyi a titok.

Bár ritka bicskanyitogató stílusod van, elhiszem, hogy a nem normális emberek találnak be…

2023. ápr. 25. 08:19
 14/61 A kérdező kommentje:

De ez megy is. Írtam is hogy mindog ki is bújik a tű a zsákból.

En nem adom ki a lapjaim. A másiknak vagyok kívancsi a lapjaira. Es az alapján hozok döntéseket.

Valakiből 2 perc alatt fog kibukni hogy egy paraszt, valakiből meg pár hét mulva bukik ki hogy még mindig egy üres tartalmatlan ember pl.

A személyes talikra nem megyek rá addig amig nem tartom esélyesnek azt hogy egyáltalán randizni akarnék vele mert ő értelmes normálisnak tűnik.

mindenképpen előzetes videocsetet kérek. Annnyian átvertek már a fotókkal hogy teljesen máshogy néznek ki, hogy videocset nélkül már meg sem mozdulok.

Sokan meg azt is húzzák hogy majd holnap meg holnaputan..egy akár félperces videocsetet húznak:D

Ott is gáz van..

2023. ápr. 25. 08:21
 15/61 A kérdező kommentje:

13# anyám 40 felett is ott találta meg a párját.

Apa is szedett fel már vagy 5 nőt is. Sorra szórakozik velük:D

Engem ezek nem visznek elöbbre.

2023. ápr. 25. 08:23
 16/61 anonim ***** válasza:
100%

"valakiből meg pár hét mulva bukik ki hogy még mindig egy üres tartalmatlan ember pl."

Ez alatt mit értesz? Mit vársz a másiktól, milyen legyen?

2023. ápr. 25. 08:27
 17/61 anonim ***** válasza:
100%

Mi nem visz előbbre ? Leirtam, hogy mi kell hozza, hogy sikeres legyen a keresés. Nem tudok helyetted beszélgetni velük vagy leírni, hogy mit írj nekik.

Milyen választ szeretnél?

Semmire nincs garancia.

Lehet, valaki ott találja meg a férjét vagy feleséget, de az is lehet hogy pl te nem.

Semmire nincs száz százalék garancia, menj fel és próba szerencse.

Amiket leirtam, azok azért eléggé megkönnyítik a keresgelest…

13 voltam

2023. ápr. 25. 08:28
 18/61 anonim ***** válasza:
62%

Nincs valami traumád ezzel kapcsolatban?

Tök másképp gondolkozol mint egy átlag nő.

2023. ápr. 25. 08:34
 19/61 A kérdező kommentje:

Igen köszi.

Majd próbalkozom igyekszem meg minden.

De még nem regizek fel inkább szerintem. Nincs rajtam golyóálló mellény a barmok ellen:(

Nem akarom hogy meg legyek bántva, vagy bepróbálkozzanak szexre, ezzel engem egy lyukra degradálva, nem akarom meglátni azt hogy sziamizu, nem akarok csalódni hogy pár napos írogatás után megint kibukik vmi a másikról, nem vagyok felvértezve

A kérdésem erről szól. Nem arról hogyan találjak társat, az majd alakul.

Hanem arról, hogyan ússzam meg addig netes bántalmazás nélkül!

2023. ápr. 25. 08:35
 20/61 A kérdező kommentje:
18# de van. Akiket tiltottam pl azokat a beszelgetéseket szívesen bemásolnám. Ezek a traumáim.
2023. ápr. 25. 08:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!