Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen sikerült már valakinek szexet találnia?
Azért így teszem fel a kérdést, mert kapcsolatot el se tudok képzelni onnan, esetleg szexet, de már azt is egyre nehezebben. Gondolom a csajok ezen a téren jobb helyzetben vannak, főleg hogy jut rájuk a Tinderen és társain kb 100 pasi, ezt biztosan tudom, mert volt hogy női kamuprofilt regisztráltam, ahol még csak kép se volt (akkoriban még lehetett ilyet is, ma már kell kép), 1 óra alatt 99+ kedvelést mutatott a számláló, pedig még csak nagy városban sem lakom. Most 2 hete újra regisztráltam, mármint a saját magam nevében és összejött kb 50 kedvelés, meg is lepődtem, és nem is csak a tank Arankák és társaik hanem szép és aranyos csajok is voltak köztük. Némelyiknek írtam is, voltak akik írtak nekem, ezen meglepődtem, bárhányszor próbálkoztam sose írt magától elsőként egy csaj sem ott. De pár üzenetváltás után teljesen eltűntek, de ki se töröltek, csak nem írtak, se nem válaszoltak. Egy volt akivel Messengeren beszéltem, meg egy akivel Instagramon, ők is eltűntek. Egyiknek Tinderen felhoztam hogy nem akarna-e találkozni meginni egy akármit, erre jött a válasz hogy ezt kihagyná, hát mondom magam akkor minek húz jobbra, ki is töröltem. Gondolom az ilyenek csak követőket gyűjteni vannak fent, meg egót polírozni.
De vannak itt olyanok, akik tudtak onnan szexelni, vagy akár összejönni valakivel? Csatolok szavazást is.
Lehet ám szűkíteni tinderen a keresési feltételek közt, hogy olyat keress aki alkalmit keres…
Ilyen rohadt egyszerű.
Az már más kérdés, ha ahogy fogalmaztál minden jött-menttel nem fekszenek le, és te még nem találtál soha alkalmit… ugye tudod ez mit jelent?…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!