Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen sikerült már valakine...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen sikerült már valakinek szexet találnia?

Figyelt kérdés

Azért így teszem fel a kérdést, mert kapcsolatot el se tudok képzelni onnan, esetleg szexet, de már azt is egyre nehezebben. Gondolom a csajok ezen a téren jobb helyzetben vannak, főleg hogy jut rájuk a Tinderen és társain kb 100 pasi, ezt biztosan tudom, mert volt hogy női kamuprofilt regisztráltam, ahol még csak kép se volt (akkoriban még lehetett ilyet is, ma már kell kép), 1 óra alatt 99+ kedvelést mutatott a számláló, pedig még csak nagy városban sem lakom. Most 2 hete újra regisztráltam, mármint a saját magam nevében és összejött kb 50 kedvelés, meg is lepődtem, és nem is csak a tank Arankák és társaik hanem szép és aranyos csajok is voltak köztük. Némelyiknek írtam is, voltak akik írtak nekem, ezen meglepődtem, bárhányszor próbálkoztam sose írt magától elsőként egy csaj sem ott. De pár üzenetváltás után teljesen eltűntek, de ki se töröltek, csak nem írtak, se nem válaszoltak. Egy volt akivel Messengeren beszéltem, meg egy akivel Instagramon, ők is eltűntek. Egyiknek Tinderen felhoztam hogy nem akarna-e találkozni meginni egy akármit, erre jött a válasz hogy ezt kihagyná, hát mondom magam akkor minek húz jobbra, ki is töröltem. Gondolom az ilyenek csak követőket gyűjteni vannak fent, meg egót polírozni.

De vannak itt olyanok, akik tudtak onnan szexelni, vagy akár összejönni valakivel? Csatolok szavazást is.

2023. ápr. 19. 11:42
A kérdező szavazást indított:
Igen, találtam már ott szexre - férfi vagyok
Nem, nem találtam ott szexet - férfi vagyok
Igen, találtam már ott kapcsolatot - nő vagyok
Nem, nem találtam ott kapcsolatot - nő vagyok
Mindkét dolgot találtam már ott - férfi vagyok
Mindkét dolgot találtam már ott - nő vagyok
14 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ott volt a bokorban
2023. ápr. 19. 11:58
 2/15 anonim ***** válasza:

Társkereső statisztikám

12 lánnyal volt randi, abból 6tal volt szex, abból 2 kapcsolat. A kapcsolatokban 2. talin volt szex, a többi lánnyal 1. talin

22F

2023. ápr. 19. 12:31
 3/15 anonim ***** válasza:
47%

Magyarországon nehezebb, de vannak országok ahol sima ügy, Kolumbiában pl leszállt a gépem, felmentem tinderre, mire elértem a szállodámig, már ott várt a randipartnerem…

Londonban is prímán működik, sőt, rengeteg magyar lánnyal gabalyodtam össze tinderen, Hollandiáról és Németországról nem saját tapasztalat, de jóbarátom állítása szerint ott is működik az alkalmi partner keresés…

Magyarországon ténylegesen siralmas, még a budapesti vágott szemű ránézésre prostik is komoly kapcsolatot jelölnek be, és ha beszélget velük az ember, sokkal inkább sugardady-t keresnek… a magyar csajokat meg hagyjuk is, a szőke herceget várják fekete BMW vel és vastag pénztárcával…

Egyedülálló gyereketnevelőket át lehet verni, de ők is 2.-3.randin teszik csak szét a lábukat…

2023. ápr. 19. 12:34
 4/15 anonim ***** válasza:
47%

3# vagyok, azt még hozzá teszem, hogy én a 35-45éves nők közül válogatok.

39/f

2023. ápr. 19. 12:36
 5/15 anonim ***** válasza:
Akkor te olyan nők között valogatsz akik kielt, leharcolt, f.aszra éhes. Egy normális nő nem tesz olyat amit te írtál, még szexre sem.
2023. ápr. 19. 12:47
 6/15 anonim ***** válasza:

Szexpartnernek, párkapcsolatra, egyéjszakáshoz is találtam ott partnert.

Nő vagyok.

2023. ápr. 19. 13:06
 7/15 anonim ***** válasza:
És mielőtt nagyon beleéled magad az önsajnálatba : mindegyik férfi volt, szóval igen, találtak.
2023. ápr. 19. 13:06
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem leharcolt nőket keresek, hanem rengeteget utazok és hozzám hasonló partnereket keresek akik kicsit szeretnék kiengedni a gőzt.
2023. ápr. 19. 13:07
 9/15 anonim ***** válasza:
61%
Németországban élek, de nekem még nem volt olyan amit írtál. Van tartása a nőknek itt is, nem minden jött-menttel fekszenek le. Irásodról meg annyit, hogy KAMU szaga van a sztoridnak.
2023. ápr. 19. 13:16
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem vagyok jött-ment de köszi.
2023. ápr. 19. 13:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!