Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as szingli férfiak, ti miért vagytok egyedülállóak?
Téphetjük itt a szánkat, urak, csak mi leszünk itt a töketlen, kispöcsű, nyomorult, nőgyűlölő, nyáladzó incelek, akik kapcsán TERMÉSZETES, hogy nem válaszolnak a nők a leveleikre, mert hiszen szegényeket valami borzalmas trauma érhette korábban, ami miatt félnek nemet mondani (írni, de mindegy, traumájuk volt, slussz-passz).
Én csak amiatt félek, hogy ennek a teljesen kontrollálatlanná vált individualizmusnak meg fogjuk inni a levét. Egyszerűen teljesen szembe megy a természet törvényeivel, hogy ekkora kitett fsszl rohangál mindenki.
57. Dehogy teszem ki magam a szosöl médiára! Épül a kis önellátó birodalmam, rengeteg munkám és örömöm van benne! Rájöttem hogy ide 21-ik századi nő nem való, én sem vagyok 21-ik századi férfi. Én dolgozok, alkotok, tervezek, a szavamra adok, a munkát találom értéknek nem a filléres csillogást. Pl. van 8 autóm, amiből 3 olyan, hogy nincs több az országban. Gyűjtői darabok. A telkemen olyan extrák vannak, amik a kényelmet és a szórakozást szolgálják. Ha egy évig nem tenném ki a lábam, nem halnék éhen, pénzt tudnék keresni, és mint egy 5*-os szállodába ú ha y élnék! H*lye vagyok én hogy magamra vegyem a nők flegmázását?
Vagy hogy innen költöztek el mert egy nő nagyvárosba albérletbe akar a menni? Én is nagyvárosi pali vagyok,de nekem a városi lét elpazarolt idő, haszontalan. Látod, már csak ez a nők 98%-át kiszűrte. Nem nem! Nem adom be a derekam, nincs kompromisszum. Ha a nők válogatnak, akkor én is. Én mit vesztek? Semmit. Most meg megyek motorozok egyet. Z1000
Néha rám jön, és felnézek Tinderre, fixen 27-43 éves korosztály, ugyanis korban elvileg ők illenek hozzám. Mit tudom én, egy hétig fenn vagyok, majd törlés, két hónapig rá sem nézek. Ehhez képest van jó pár olyan harmincas, negyvenes nő, akiket állandóan megtalálok, pedig jól néznek ki kép alapján. Biztos csak és kizárólag a férfiakkal lehet gond. Egészen biztosan.
Ja, és ha lehet, ne jöjjön senki azzal, hogy ezek a nők nagyon jól elvannak férfi nélkül is, köszönik szépen! Ha így lenne, nem lennének fenn évek óta. Ha sima lájk-gyűjtésről lenne szó, arra ott a Facebook, Instagram.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!