Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30-as szingli férfiak, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as szingli férfiak, ti miért vagytok egyedülállóak?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 18. 21:13
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 Hans Pötterman ***** válasza:
22%
Hát én nem értem ezt a sok választ, és még azt mondják h a nők válogatósok. Mi az h esélyt sem kap egy nő ha van gyereke? Mit vesz az el az értékéből? én úgy látom magam körül meg tapasztalom is h 25 körül kezdi el egy faszi érdekelni a csajokat úgy igazán... 18-20 évesen emlékszem rám se nêztek kudarc volt az egész, most 26 vagyok és egyre bővül a nők köre akik bírják a fejemet. Kapcsolatban élek de látom,hallom a visszajelzéseket, még olyan is előfordult hogy asszony kolleganoje leakart csapni a kezéről. 6-8 évvel ezelőtt meg azt hittem ilyen csak a mesében fordulat elő velem. Ez most nem jampizás,csak tényleg nem értem miről beszélnek itt az emberek
2023. ápr. 19. 09:27
 32/65 anonim ***** válasza:
62%
27, ez nekem volt kellemetlen
2023. ápr. 19. 10:01
 33/65 anonim ***** válasza:
82%

"Mi az h esélyt sem kap egy nő ha van gyereke? Mit vesz az el az értékéből?" ---> ezt nem gondoltad át teljesen.

Az a nő nincs egyedül van gyereke, és mindig ott is lesz, közös programoknál, nyaralás, a mindennapokban, és nyilván nem árt ha az ember megkedveli és nem idegenként kezeli. És nem is akar mindenki gyereket. ÉS pláne nem másnak a gyerekét.

Egy gyerek igen is akadályt jelent.

És emiatt nem lehet elítélni egy embert sem ha így nem kell neki.

2023. ápr. 19. 10:14
 34/65 anonim ***** válasza:
79%

33. Arról nem is beszélve hogy a gyerekes nőknek is olyan elképzeléseik meg igényeik vannak, hogy az már nevetséges!

Mondok párat, ezek mind innen a gyk-ról való ismeretségeim, remélem olvassák és magukra ismernek.

Szóval ismerkedtünk, én elmondtam hogy ki vagyok, mit szeretnék. Van házam, autóm, munkahelyem, stabil lábakon állok.

Erre egy hölgy Újpestről: 38 éves 2 gyerek, 78kg, 164cm, kereskedelemben dolgozik eladóként. Havi 200EFt támogatást, ha szexelünk az +50EFt. Ha megtetszem neki, akkor hozzám fognak költözni.

Egy másik ugyancsak Bp-ről: 5 azaz ÖT gyerek, 10-25 évesig vegyesen. Költöznek hozzám, a gyerekek iskolázását anyagi téren biztosítsam, nyáron szeretnének elmenni nyaralni valahová külföldre, meg szeretné ha gavallér lennék, meg hogy nagyon bejönnek neki a sármos férfiak.

Harmadik: Szedjem össze magam nagyon, mert neki sok udvarlója van. 41 éves 1 gyerekkel, a szüleinél laknak vidéken, mert elvált és alkalmi munkákból tartja el magát. Költöznének hozzám ők is, szerezzek neki munkát, imádja a kigyúrt pasikat(én nem vagyok az), úgyhogy iratkozzak be konditerembe, legyek ilyen, legyek olyan. Ja igen, szeretne saját autót és a rezsibe nem szállna be, mivel nincs fix munkája, és szerinte az a férfi dolga hogy eltartsa a családot.

Ez csak három nő volt innen a gyk-ról. Most azzal nem akarom őket megsérteni, hogy a külsejük erősen hagy kivetnivalót maguk után, de ezzel már nem is foglalkoztam.

2023. ápr. 19. 11:04
 35/65 anonim ***** válasza:
100%

Sok oka van, pár kérdésnél már leírtam őket.

Röviden, tömören:

- szarul nézek ki

- nincs jó kiállásom, nincs jó szövegem, nem vagyok nagydumás

- szarul keresek, csóró vagyok

Bővebben:

- szarul keresek, csóró vagyok:

Anyáméknál élek, pedig van egy saját lakásom, csak egyedül fölöslegesnek érzem odaköltözni. Van egy szar munkahelyem, ahol megszakadnom nem kell cserébe diplomás emberként kevesebbet keresek, mint egy segédmunkás. Máshova nem vesznek fel, pedig jelentkeztem rengeteg állásra, a legtöbb helyről vissza sem jeleznek.

A környéken már tényleg nem maradt nagyon értelmes hely ahová jelentkezhetnék, ahol van továbblépési lehetőség és kevésbé megalázó fizetés.

Autóm nincs, se jogsim, de nagyon nem is vágyom egyikre sem, fölöslegesnek ézem. Konkrétan a lakhelyemről (mármint a városból) nagyon ritkán mozdulok csak ki.

- nincs jó kiállásom, nincs jó szövegem, nem vagyok nagydumás:

Nem érdeklem a nőket, soha nem érdekeltem őket, levegőnek néznek, nem vesznek tudomást a jelenlétemről. Hiába jártam/járok el 15 éves korom óta szinte minden hétvégén bulizni haverokkal, barátokkal engem valahogy sose talált meg egyetlen nő sem. Nagyon ritkán egy-egy beszélgetés még annál is ritkábban kavarás összejött.

- szarul nézek ki

Ezt annyira nem kell ragozni, fiatalabb koromban egészen jól néztem ki, viszont nem volt túlzottan önbizalmam, nagyon nem mertem odamenni senkihez, de ez inkább annak vol köszönhető, amit az előző pontban írtam.

Mostanra nagyon ronda lettem, kizártnak tartom, hogy bárkinek is tetszenék ilyen külsővel, emiatt még annyi önbizalmam és kiállásom sincs, mint régebben.

2023. ápr. 19. 11:59
 36/65 Hans Pötterman ***** válasza:
80%

Én megértem amit mondasz, szíve joga mindenkinek ezt eldönteni saját belátása szerint,de ez erősen leszűkíti a kört főleg ahogy halad rajtunk az idő. Saját véleményem az,hogy ha párt keresnék és gyerekkel rendelkező nővel hozna össze a sors biztos hogy nem zárkóznék el tőle emiatt ha amúgy jó kapcsolat lehetne belőle.

Persze léteznek gyökerek mint mindenhol, és hát valljuk nemtől függetlenül gyakorin elég magas koncentrációban. Azért ne ebből indulj ki feltétlenül, elhiszem hogy belefutottál ilyenekbe de azért nem ez az általános szerencsére.

2023. ápr. 19. 12:23
 37/65 anonim ***** válasza:
40%

Lehet ezzel nem leszek népszerű de….

A saját környezetemben aki beszállt a házasságba vagy a gyerekezésbe (munkatársak, rokonok, barátok) az jól meg sz….ta a f…..-t.

Vagy udvariasabban mondhatjuk úgy is hogy nem volt ez egy túl bölcs döntés.

Ezek az emberek van aki 25 millió hitelbe van eladósodva és az életbe nem fizeti vissza.

Vannak akinek csak szimplán mondjuk ki csorok lettek.

Van akit az asszony fej le, van aki 4 gyereket nevel egyedül.

….stb stb sorolhatnám estig.

Nekem ezekből egyik se hiányzik.

Én miután kifizettem a lakhatásom. Arra költöm a pénzem amire csak akarom, senki nem ül a nyakamon.

Ha szex kell azt is eltudom intézni.

3 év alatt az egész házat amiben lakom felújítottam és lecseréltem a berendezést. Mosógéptől, hűtőn át a tv-ig mindent.

Legutóbb 3 napja csináltam azt egy szőke kék szemű nagyon csinos 20 éves csajjal. És még fogom is.

Biztos jobb a 40-50 éves elhízott hagy ne menjek bele milyen emberek vannak-al csinálni.

Mikor egy ilyen rám akart nyomulni még én lettem rosszul. Annak is van 2 gyereke az exétöl albérletben lakik…. Mind ha említem volna hogy pont ezek nem hiányoznak.

Nem azt állítom persze hogy én Milliárdos lennék, viszont gond nélkül megtudok engedni magamnak hát a fenti példákhoz képest kb mindent.

A magyar átlaghoz képest pedig szerintem bőven nem okoz gondot sem egy utazás sem egy mondjuk uj 3-400 E-s telefon pl.

Hát mondjuk ezért.

34 F

2023. ápr. 19. 14:13
 38/65 Hans Pötterman ***** válasza:
28%
#37 te is csak a szélsőséges végletekről beszélsz, azért akad átmenet is
2023. ápr. 19. 14:20
 39/65 anonim ***** válasza:
0%

Mikor gondoljak rád 38 amikor Zürich-be mentem ki egy haverhoz vagy amikor egy újabb fiatal kiscsajjal leszek ?

Oh jaj irigység.

2023. ápr. 19. 14:38
 40/65 anonim ***** válasza:
85%
39. Szerinted ez az élet?
2023. ápr. 19. 14:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!