Vannak itt,40+os egyedülálló, szingli férfiak és nők? Hogy jutottatok idáig? Ez nem okoz frusztráltságot? Feladtátok?
Idáig hogy jutottam? A Gyakori kérdésekig? Vannak.
Regisztráltam és néha vissza jövök unalmamban.
Frusztráltságot okoz az oldal, de csak ritkán. Inkább a felhasználók, a trollok és az értetlenkedők húznak fel néha, de inkább szánom őket, mintsem pattogjak rajtuk.
A Magány meg nem összekeverendő az Egyedülléttel. Azért, mert valaki szingli, attól nem lonely!
Vannak.
45/f
Gyerekes anyuka, több évig tartó kapcsolat(10 év) de időközben kiderült, hogy anyuka hozzáállása a fiacskájához kissé.....furcsa, nevelésügyileg.
Rendben van, hogy tegyünk meg mindent egy "gyerekért", de azért nem kellene mindent felborítani.
Pláne, ha a gyerkőc kb szrik mindenbe, főleg a szüleibe.
Van olyan 42 éves férfi kollégám aki sosem volt kapcsolatban, dolgozik, kocsi, ház, kutya, csodálkozom, ebbe, hogyan nem bolondul bele.
Én meg társas magányban szenvedek család mellett is, már csók sincsen közöttünk. 42F
És te kérdező, hogy jutottál ideáig, hogy azt kérdezd, hogy hogy jutottatok ideáig? :)
Nincs az egyedülállóságban semmi szégyellnivaló, csak nem jó az általános megítélése az átlagos gondolkodású emberek (társadalom) által. Sztereotípia, vagy mi a szösz.
Nem találkoztam olyannal, akivel leélném az életem, és valószínűleg nem is fogok.
Aki elvált vagy gyerekes, nem jön szóba, sőt még az sem, aki nem szűz.
Lehet szörnyülködni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!