Férfiak, inkább élnétek egy csúnyácska nővel kapcsolatban, vagy lennétek szinglik?
Egész életembe?
A nő hogy bánna velem? Az a kérdés, mert ha szépen, és szeretne, akkor megszépülne:)
Csak azért nem leszek senkivel együtt hogy ne maradjak szingli.
Szóval első opció.
Amúgy csúnya nő nincs, maximum számomra nem megfelelő.
Meg persze ezen felül van egy csomó dolog aminek passzolnia kell, összetett az egész.
Nem csúnyácska senki sem.
De ha lány tényleg szeret engem, megbecsül akkor mi akadálya lenne? 24/F 😊
Őszintén válaszolok.
Ez az adott "csúnyácska" lánytól függ.
Van egy szaktársnőm, aki külsőre egyáltalán nem az ideálom, illetve amikor megismertem, semmi különöset nem gondoltam róla, nem csavarta el a fejem, de nem is voltam rossz véleménnyel róla.
Aztán az online oktatás során megismertem (amennyire interneten lehet legalábbis), sokat dolgoztunk együtt, beszélgettünk, és hát megkedveltem. Gondolkodás nélkül elhívnám randizni. ... ha nem lenne barátja. 🤣🤣🤣
Ismerek egy ellenpéldát is, az előző munkahelyemen volt egy lány, aki külsőre nagyon közel volt az elképzelt "ideálomhoz", szép volt, de olyan mufurc volt, ráadásul vissza sem köszönt, hogy teljesen elment tőle a kedvem.
21F
A csúnyácska lányokat nagyon meg tudja szépíteni a szerelem.
De nem mindegy az érdeklődése, a jelleme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!