Ez nem sok egy kicsit? 20 eves lany ismerosom uram es parancsolomnak szolitja a baratjat.
Szerintem csak vicceskedett :D
Azért nem valami 3ik világbeli országban élünk...
Nekik nem. Akárcsak másoknak sem, akik nem lepődtek meg. Mai fővárosi fülnek kissé szokatlan lehet de látszik nem csak nagyvárosokból áll az ország.
Az utolsó két kulcsszó hogy kapcsolódik a kérdéshez? Más témakör.
Hmm eleg sokan hivjak a ferjuket ugy hogy uram. Legalabbis a kornyezetemben, pedig nem faluban elek, nagyvarosban. Marmint ne ugy ertsd hogy megszolitaskor azt mondjak hogy uram, hanem egy mondatban pl. Veszek csirkecombot és megcsinálom az uramnak.
Neha en is igy hasznalom a ferj szot, nekem ez eddig termeszetes volt hogy masok is igy hivjak a ferjuket. De azert soha nem hallottam hogy valaki igy szolitana meg a parjat😅
Dehogynem akadnak fent. Ami szomorú, hogy nem képesek elviselni, hogy vannak más nők is, mint ők, ezért kiverik a hisztit.
Van, aki a szerelemnek, a párjának akarja szentelni az életét, nem pedig a feminizmusnak, feudalizmusnak, egyenlőségi jogoknak, öreganyámpcsájának, stb...
Azt nem értem, ezeket a bszatlankákat meg miért nem világosítják fel az igazi nők?
Lehet, hogy viccel.
Nekem a nagymamám nyaraláskor mindig úgy hozta be délután a kávét (akkor olvasgattam a leghűvösebb szobában a falusi házban), hogy "Kisasszony, kész a kávé."
Aztán jót nevettünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!