Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as szingli férfiak, ti miért vagytok egyedülállóak?
Le leszek pontozva de én a férfitöbbletet okolom. Azért mert kb. nincs szingli nő a kb. ezer fős ismerősi körömben, de a férfiak 60%-a szingli.
A társkeresőkön csak férfiak, nőnek álcázott férfiak és kamu profilok vannak, valamint a mesterséges intelligencia kreál női profilokat.
Ha ez nem férfitöbblet, akkor nem tudom mi.
2es
Sajat tapasztalat h a legtobb ferfi 2-3 vagy akar 4 reggel is rendelkezik pl tinderen.
Masik h a singli nok nagytobsege felregisztral es kb 2 het mulva torli magat ilyenekrol. Leven borzalom ami ott van.
Igy konnyu azt hinni h tobb a pasi. Holott ez a valosagban nem igy van...
Hát nem is tudom, egyrészről nagyon kevés korombeli nővel találkozok sőt alig látok, hétköznapi helyeken szinte havi 1x talán, biztosan bújócskáznak.
2 szingli van kolléganőm de mindkettőnek gyereke van.
Net az kilőve esélytelen ahhoz túl átlag a konézetem.
Egyedül Pesten látok több korombeli nőt, de Pesttől ha csak 5-10 km-re is eljövök szinte eltűntek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!