Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 feletti egyedülálló gyermektelen férfiak?
Ha ilyen vagy:
Szeretnél majd gyereket, vagy nemigazán, de nőt hitegettél már ilyesmivel, vagy nem szeretnél, és nem is hitegetsz senkit?
Csak őszintén, ha kérhetem.
Köszönöm, ha vállalod a válaszadást.
"40 feletti egyedülálló gyermektelen férfiak?"
igen
Válaszolhatok 39 évesen?
Nekem soha nem volt olyan időszakom eddig, hogy "hú gyorsan gyereket akarok".
Egyetlenegy nő volt eddig, akivel ez felmerülhetett volna. De már örülök, hogy nem jött össze.
Én eddig is megmondtam mindenkinek hogy NEM akarok gyereket. Nem hitegetek ezzel senkit.
Le lehet pontozni, és le lehet köpködni de én nem érzem magam sem kevésbé értékesnek, sem üresnek hogy nincs gyerekem.
Jól működő életem van, végre egyenesben vagyok, eszemben sincs felborítani amiért idáig küzdöttem.
Őszinte voltam. Lehet lepontozni.
Én még csak 26 vagyok, de válaszolnék.
Régebben akartam gyereket, akkor 2 kapcsolatomban erről beszéltünk is. Az egyikben 1-2 éven múlott, a másikban több éven. Egyikből sem lett semmi és most már nem is szeretnék gyereket. Ezt közölni is szoktam akkor, ha ismerkedés terén szóba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!