Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év feletti, csinos, gyermektelen, egyedülálló roma nőket találni mennyire nehéz feladat?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 6. 19:52
1/5 anonim válasza:
25 év feletti és gyermektelen?
Ne viccelj,25 évesen már nagymama korú egy cigány nő.
2/5 anonim válasza:
A környéken, ahol korábban éltünk, a 25 éves roma nőknek már iskolás gyereke volt. Mondjuk a legtöbb 35-40 évesnek nézett ki. A 13-15 éves lánykák voltak nagyon csinosak.
3/5 anonim válasza:
Léteznek. De valszeg azért egyedülállóak, mert az egekbe vannak az elvárásaik.
4/5 anonim válasza:
Én vendéglátói suliba jártam.
15-16 évesen nagyon jól néztek ki,aztán 20-22 évesen rájuk sem ismertem,nagyon megcsúnyultak.
30 feletti szép cigány nőt nem nagyon látni.
5/5 anonim válasza:
Szia én 26 vagyok és cigány,legtöbb komentelőnek igaza van sajnos a sorstársaimnak ennyi idősen tényleg otvan 3-4 gyerek. Sajnos :/ Nekem nem nagyok az elvárásaim De egyelőre még rá érek jelenleg fontosabb a karrierem. :) de biztosan megtalálod álmaid nőjét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!