Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es, egyedülálló, gyermektelen nő miért mászik bele mások házasságába?
Lehet, hogy neki így jó, nem akar semmit a férfitól, csak jól érzi vele magát. ha ez a barátnődnek nem gusztustalan, akkor te hiába csinálsz vagy mondasz bármit.
Az is lehet, hogy titokban reméli, hogy mégis elhagyja a feleségét.
Biztos van valami bibi, ha 41 évesen még nem talált párt magának, bár lehet, hogy volt már házas, de erről nem írtál).
Hogy így szeretne- e terhes lenni? Hát, sajnos láttam már ilyet, nem foglalkozott vele, hogy tönkreteszi egy másik család életét.
Az nem lehet, hogy mellette Ő azért keresi az igazit? Gondolom egy nős férfi nem veheti el minden szabadidejét.
Szervezz neki esetleg duplarandit vagy irasd be egy társkereső oldalra, a nővérem is így találta meg a férjét és boldog.
Nem a házasságba mászik bele, hanem biztos szerelmes lett. És ha ebben partner a házas férj te nem tehetsz semmit.
Valószínű ha a férfi ebbe belement akkor valami nem stimmel otthon, és túl gyáva hogy rendezzeaz ügyeit.
Sokan meginganak még egy jó házasságban is de kevesen gondolkoznak a fejükkel.
Igen, valószínűleg szerelmes a barátnőd. Ilyenkor pedig mondhatsz neki, amit akarsz, úgy sem hallgat rád. Sajnos egyszer én is belementem egy ilyen dologba. 2 évig benne is voltam. Olyan szerelmes voltam, hogy nekem is mondhattak akármit, akkor sem léptem ki. Reménykedtem, hogy elhagyja a barátnőjét, de nem tette. Nagyon nehezen jöttem ki belőle. De szerencsére kijöttem, de a saját káromon kellett megtanulnom.
A család tönkretételéről meg annyit, hogy ha apucinak szeretője van, akkor ez a kapcsolat már rég tönkrement. Mert egy normális jó házasságban nem tartanak szeretőt az emberek. Könnyű Katát táncba vinni....
Nem mondom, hogy hagyd rá a barátnődre, de sajnos erre neki kell rájönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!