Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék kedves, intelligens, jószívű, egyedülálló, gyermektelen barátnőt? (32/F)
Gyerektelen egyedülállót? általánosiskola 5.osztály :D
Na jó nem.
Hát pl, játszótereken tuti nem, strandokon?
Esetleg szolidabb szórakozóhelyeken?
Lehet segítene ha megmondanád melyik városban.
Munkahely?
Vagy pedig vannak jó kis helyek, ahová akár baráti körrel is be lehet ülni
Azért 30 körül az ilyen nők nagy része már elkelt ... korábban kellett volna felkelni :-P
De ettől a "gyermektelentől" mindig kiakadok. A szülés és gyerek egy bizonyos kor után, ugyanúgy a része az életnek. Miért géz, ha mondjuk összejössz egy 28 éves nővel, akinek van egy 4 éves gyereke? És mondjuk, ha komolya a kapcsolat, akkor majd szívesen szül még neked is?
Társkereső, vagy fiatalabb korosztály.
Az előzővel egyébként egyet értek. Ha találkoznál álmaid nőjével, akkor hidd el, hogy mindegy lenne, hogy van e gyereke. Amikor látatlanba válogathat és állíthat fel az ember különféle kritériumokat, hajlamos túl magasra tenni a lécet. Én ilyenkor belegondolok, hogy ha élőben ott lenne előttem egy hús-vér férfi, aki kielégíti az érzelmi szükségleteim, akkor tényleg végérvényesen kiábrándítana e, ha x tulajdonsággal rendelkezne mellette. Nyilván nem plusz pont ha a nőnek van már gyereke, de ha rendesen tudjátok kezelni a dolgot, akkor nem hinném hogy olyan vészes lenne.
Válasz a 7-esre: Azért gáz gyermekes anyát kiszemelni, mert annak a 4 éves kisgyereknek rossz, hogy más van anyjával és esetleg az apjával. Nekem is kellemetlen lenne találkozni az apával és az a kisgyerek is törött szívű lesz és van az a kérdés, hogy melyik volt előbb? (tyúk vagy a tojás, törött szívű vagy elvált)
Nem tudom kinek tetszik az, hogy vegyes a családszerkezet, mert nekem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!