Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol találhatnék kedves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék kedves, intelligens, jószívű, egyedülálló, gyermektelen barátnőt? (32/F)

Figyelt kérdés

2013. febr. 20. 19:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Egy gyerekkel elég sok okból maradhat egyedül az anyja: apa lelépett, még mielőtt megszületett vagy röviddel utána ... elváltak békében és tudják kezelni a helyzetet egészségesen ... stb.

Nem miattad kell, hogy elváljon, azon már régen túl lehet és az elvált nőknek is szükségük van társra. De egyébként ismertem húszon évesen megözvegyült anyukát is ...

Egyébként meg pont tegnap futottam össze egy távoli ismerőssel. Neki régen meghalt a gyereke és a felesége is. Újranősült, saját gyereke nincs, de a feleségének van egy fia. A gyereket ő taníttatta, apja helyett apja volt és a gyerek is így tekint rá, mivel a szülő atyja évek óta nem is érdeklődött felőle.

Szóval ilyesmit kritériumnak támasztani szerintem korlátoltságra vall! Egy kicsit szélesebb látókörrel próbálj meg ehhez a gyerek kérdéshez hozzáállni.

2013. febr. 21. 19:35
 12/16 anonim ***** válasza:

Nézzük fordított helyzetben a dolgot, neked lenne egy gyereked, de a feleséged nem lenne veled, te mit szeretnél? Nem szeretnél egy társat magad mellé aki a gyerekedet sajátjaként szeretné?

De ettől függetlenül megértelek mert azért még elég fiatal vagy saját család alapításhoz!

De ahhoz menj ismerkedni!!!! :)

2013. febr. 21. 19:43
 13/16 A kérdező kommentje:
Budapesten keresek.
2013. febr. 21. 19:58
 14/16 anonim ***** válasza:

randivonal parom hu

32 év felett el kellene gondolkodni olyan nőn is, akinek van gyereke és még akar egy másikat!

annyi a válás kb. 50 % az országban hogy igazodni kell a körülményekhez

a gyerekes anya sem leprás és képzeld ő is nő

a gyerek 3-4 éves korig elfogad saját apjának téged is

ja az önzőbb férfiak a macsók nem tudják elfogadni egy más génállományú gyerek szeretetét

2013. márc. 18. 16:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Bocs az off-ért. Az egyik válaszadón akadtam ki. Fiatal a kérdező?

Már 25 év felett öregszenek az ivarsejtek a férfiaknál is. Miért akarnak a férfiak a nyugdíjkorhatár közelében házasodni?

2013. márc. 18. 16:31
 16/16 A kérdező kommentje:
Nekem egyáltalán nem az a tervem, hogy nyugdíj előtt házasodjak. Nem volt rá alkalmam.
2013. ápr. 11. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!