Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as szingli férfiak, ti miért vagytok egyedülállóak?
Kb 5 éve, szakítás után belevetettem magam a párkeresésbe. 3 év alatt nem találtam olyan nőt, aki megfelel az (egyébként nem túl magas) elvárásaimnak és alkalmas lenne a kapcsolatra.
Majd úgy döntöttem, hogy nem foglalkozom velük, hanem minden időmet és energiámat a hobbijaimra fordítom. Azóta bővelkedek a sikerélményekben, érzelmileg kiegyensúlyozott vagyok, és jól érzem magam.
Néha eszembe jut, hogy jó lenne valakivel megosztani ezt a boldogságot. Ilyenkor átpörgetem a társkereső oldalakat, vagy felnézek ide a gyk párkapcsolatok kategóriájába, de hamar kiábrándulok, és egy időre megint elfelejtem őket.
43. 👍😆 Mintha csak én írtam volna! Én havonta nagy lendülettel rávetem magam a társkereső oldalakra, majd kb. 10-15 perc után rájövök hogy hagyjuk kategória az egész! Már levelet sem esik jól írni, mert aki szóba jöhetett azoknak már írtam, csak ők el sem olvasták. Új nők meg nem igazán vannak, ha igen, akkor a férfinép azonnal megrohanja. 😂
Ennek semmi értelme, 100x inkább maradok egyedül mintsem napi szinten alázzam szénné önmagam.
43, 44 🍻szívemből szóltatok 😀
Aki ezek után furán csóválja a fejét ha kifejted az nem okos.
Én 25 éves vagyok és van feleségem.
De ahogy észrevettem manapság nem olyan könnyű társat találni, ha a férfi próbálkozik leszólítja szépen de java nők azonnal le is koptatják sajnos, nagyon sok nő elutasító válogat és a fiatalabbik korosztály még kényesebb is sajnos... nem pont azért hogy a férfiakat védjem de így nem könnyű... és elég sok ilyen nő miatt nem könnyű mert nem felelnek meg nekik...
Főleg ahogy írták az előző kommentekben is nem kell eröltetni majd jön 1x valaki az életben.
2 es az elejen pontosan leirta. Ez az igazsag barmennyire is faj valakinek.
Minden nire 100 kiehezett kandur jut, igy valogathatnak, es elszalljat nak teljesen fejben, igenyekkel mindennel
A 2 és igazat írt részben.
de a nők se szentek, ugyanez elmondható róluk is,jó példák azok akik a sarkon állnak se jobbak. (Tisztelet a kivételnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!