Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as szingli férfiak, ti miért vagytok egyedülállóak?
Másra számítanak, amikor randi van. Nem olyan bonyolult ez :)
2023. ápr. 18. 22:10
Mert nem találok magamnak egy normális nőt. 37 vagyok.
2023. ápr. 18. 22:10
Két dolog van: a nők teljesen jól elvannak egyedül is, a férfiak meg nem. Mindkét nem hozzá van szokva a végeláthatatlan kínálathoz. Viszont elvileg a férfiaknak kellene megharcolni a nőkért, de a nők meg a jó pasik lábai elé vetik magukat. Egy ilyen "jó pasi" folyamatosan el van látva p*nával, ámde pont ők az alkalmatlanok a tartós és felelősségteljes kapcsolatra. A nők viszont sok-sok évet elpazarolnak ilyen pasikra, sőt leginkább az van, hogy már olyan szemüvegen keresztül nézik a kínálatot, hogy kb a férfiak 75%-a már nem is látszik. Egyszerűen akivel tartós szövetségre léphetnének nekik nem kell, mert már fejben ledegradálják őket. A férfiak dolga lenne az udvarlás, de ezt pont a fiatal nők teszik tönkre azáltal, hogy a szexuális szabadság égisze alatt ingyen odadobják magukat a "menő" pasikáknak, majd teszik ezt mondjuk 10 éven keresztül. A vége kiégés és sértődés. Majd lesz nekik egy olyan férfi, aki ha nincs ló, jó a szamár is. ez ma már egy teljesen szétcseszett téma, vak vezet világtalant.
2023. ápr. 18. 22:13
Sok munka, kevès szabadidő. A legtöbb 30-as nő házas. Az elvált nők gyerekeit nem szeretnèm felnevelni. A 20-as nők többségének a "vezèrlèse" tiszta gyerek. Ès akkor ott van valószínűleg egy egzisztenciális különbség is.. "házassági szerződés" stb.. Pedig direkt egy rozsdás 24 èves autóm van, hogy az is segít nekem "szűrni". Kapcsolatra vágyom, de nem mindenáron.
2023. ápr. 18. 22:14
2023. ápr. 18. 22:18
Nagyon egyszerű.. tartósan kibírhatatlan a személyiségem.
30F
2023. ápr. 18. 22:21
Mert átlagos vagyok de szigorúan véve ink. átlag alatti, kevés vagy még kevesebb férfias kisugárzással. Online szinte az összes próbálkozás kudarccal végződött. Ami úgy tűnt nem az csak azután mikor már beleszerettem. Megelégeltem a hülyeséget nem vagyok már gyerek.
Személyesen meg pánikolok és simán szr a fellépésem, nem tudok random nőkkel beszélgetni lazán.
Most már egy másfél éve nem foglalkozok ezekkel, megnézem őket ha látok és ennyi. Azzal foglalkozok amihez értek és boldoggá tesz, hajtani a semmit nem tartozik közé.
2023. ápr. 18. 22:21
"Pedig direkt egy rozsdás 24 èves autóm van, hogy az is segít nekem "szűrni".
Tehát már régóta nincs senkid,egyik korosztályból sem felelsz meg egyetlen nőnek sem, és azt hiszed, azért nem kellesz nekik,mert régi az autód:D
Sosem okoztok csalódást.
2023. ápr. 18. 22:26
18. Minek kötekedsz? Ja tudom, a férfiak a bénák, a nők a teremtés csúcsai és az örök áldozatok. Kössz hogy benéztél, menjél inkább egy feminista fórumra terjeszteni az igét, bár ott nem tudnál kötekedni!
2023. ápr. 18. 22:29
#18. Dehogy, cica. Mièrt gondolod, hogy nem kellenèk a nőknek? A règi autó pl első blikkre gyönyörűen megszűri az aranyásó ribaxxokat.
"Egyik korosztályból, egyetlen nőnek sem..." Nagyon megnevettettèl. Köszi. 😊
2023. ápr. 18. 22:38
Kapcsolódó kérdések: