Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 26 évesen szűz nőként mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 évesen szűz nőként mi lenne jobb?

Figyelt kérdés

Titkoljam el hogy szűz vagyok és béna leszek azért hagy el egy éjszaka után vagy mondjam el és akkor azért hagy majd el egy férfi

Még kapcsolatom se volt.

2023. ápr. 15. 15:11
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
81%

Én is ugyanebben a cipőben járok és én is 26 vagyok. De én sajnos azt érzem, hogy teljesen be vagyok zárva, kb. Nyitni sem tudnék a férfiak felé, borzasztóan önbizalomhiányos vagyok. Szinte kizárólag olyan körökben mozgok, ahol egyetlen fèrfi sem szingli.

Próbálok eljárni ide-oda, de ami engem érdekel, ott jobbára hozzám képest nagyon idős pasik fordulnak meg csak. :(

Vagy a legtöbb helyen jöval tőbb nő van, mint pasi, pont engem választanának, amikor jócskán van merítés? Ugyanmár.

De lehet ez igazából amolyan diplomás "átok", értelmiségi körökben mindig több szingli nő van, mint férfi.

Van is egy olyan statisztika, hogy a magas intelligenciajú férfiak általában nincsenek egyedül, viszont egy intelligens nő sokkal gyakrabban marad család nélkül.

2023. ápr. 15. 21:09
 22/54 anonim ***** válasza:
87%

"a tapasztalatlanság miatt nem akarná ezt egy férfi se"

A ferfiak nagyon kis szazaleka "tapasztalt". A legtobbjuk is csak par novel volt, vagy ott tart, ahol te...

38F incel

2023. ápr. 16. 00:12
 23/54 anonim ***** válasza:
100%

Én is félek,hogy egyedül maradok.

Nekem sem volt sem randim,se egy csók,semmi.

Én már feladtam.

24/l

2023. ápr. 16. 02:24
 24/54 anonim ***** válasza:
74%

Miért????

Mindenkinek meg van a párja!

Még akkor is, ha magát a világ legrondább, leg szerencsétlenebb, leg pesszimistább embernek tartja.

A magabiztosság, és az önmagad elfogadása, hogy Te olyan vagy amilyen, sokat segít az előre lépésben.

Biztos van olyan srác, pasi, férfi, aki ugyan ezt gondolja, és éppen ezért van Ő is egyedül.

2023. ápr. 16. 05:33
 25/54 anonim ***** válasza:
58%
Ez valami reddites incelkedes hogy 20-on par evesnek vallod magad? :)) Olyan nincs hogy egy ilyen koru csaj ne kapjon part. Ott a tinder, letoltod es hetek alatt talasz olyant aki nem csak megdugni akar...
2023. ápr. 16. 06:05
 26/54 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem ne rugózz a témán és akkor a pasikat sem fogja érdekelni. Ha viszont frusztrálod magad emiatt, az meg is fog látszani rajtad.
2023. ápr. 16. 16:09
 27/54 anonim ***** válasza:
53%

Hajszálpontosan ugyanabban a cipőben jársz, mint barátnőm, amikor megismerkedtünk, csak ő akkoriban töltötte be a 25-öt, amikor velem elveszítette a szüzességét, ez volt a szülinapi ajándék, még ha az ő szülinapja is volt 😎 Nem kellett elmondania neki sem a szüzességét, mert fél órán belül levágtam, hogy mi a helyzet (mármint az ágyban). Mögöttem akkor már volt egy 10 évnyi tapasztalat, úgyhogy nem volt nehéz rájönni. Ha valamiből lejöhet a szüzességed, az leginkább a kézimunka lehet. Ő nem csak szűz volt, hanem (idézek egy másik kérdéshez írt válaszomból, nem teljesen szó szerint):

"nem csak, hogy szűz, de teljesen érintetlen is volt, amikor megismertem: se egy petting, se egy csók nem volt az életében korábban, nem hogy még kapcsolat. Ugyanis extrém zárkózott és önbizalomhiányos volt (felfoghatatlan, hogy miért, mert egy mutatós, kecses, koránál jóval fiatalosabb, cuki arcú lányról beszélünk), egy barátnője se volt (igaz, nem is igényelte őket), csak a húgával meg a szüleivel járt el ide-oda. Egy dologban tért el tőled, hogy őt 24 éves koráig nem is érdekelték a férfiak, nem keresett tudatosan senkit, az egyetemet is csak szép csendben elvégezte, aztán beállt dolgozni. 25 éves kora előtt nem sokkal lépett fel a társkeresőre. Igaz, hasonló élménye volt a társkeresőről, mint sok itteni nőnek („a pasik 90%-a selejt”, azóta már 98-at mond), ráadásul egyszer el is szólta magát, hogy ő úgy keresett párt magának, hogy az Igazival akarja elveszíteni a szüzességét is."

Úgyhogy a problémád nem egyedi, csak az a fontos szerintem, hogy olyan férfit fogj ki, aki tényleg komolyan is gondolja veled az együttlétet, nem csak lelécel a szex után! Ha szeret, akkor megértően fog hozzád viszonyulni. Merthogy ismerek olyanokat is, akik mondták, hogy nem kezdenének szűzzel, de ők azok a buliban/kocsmában ismerkedős típusok, akik szoktak is hazavinni időnként nőket bulikból (bár egyik azóta komoly kapcsolatban van, de tapasztalt nővel), míg én józanul (pl. ilyen-olyan eseményeken, rendezvényeken), de főleg társkeresőről szerettem ismerkedni.

2023. ápr. 17. 21:27
 28/54 anonim ***** válasza:
75%
Sírva fakadsz azt nehéz lesz titkolni.
2023. ápr. 19. 16:58
 29/54 anonim ***** válasza:
52%
Titkold el, tuti nem fog rájönni a csávó, csak mondd azt, hogy nagyon szűk vagy.
2023. ápr. 19. 19:15
 30/54 anonim ***** válasza:
100%
29. Ha 8 centis neki akkor nem fogja annak erezni.
2023. ápr. 19. 20:18
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!