Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 évesen szűz nőként mi lenne jobb?
Figyelt kérdés
Titkoljam el hogy szűz vagyok és béna leszek azért hagy el egy éjszaka után vagy mondjam el és akkor azért hagy majd el egy férfi
Még kapcsolatom se volt.
2023. ápr. 15. 15:11
52/54 anonim válasza:
Manapság ez nem ciki és nem is egyedi eset, szerintem semmi probléma nincs vele. Nem mindenki számára központi kérdés ez a téma, nekem sem az. Számomra ennél a körülménynél fontosabb, hogy a másiknak milyen a személyisége és a gondolkodása, mennyire érdeklődő az irányomba, mennyire tudom megérteni és átlátni őt, illetve mennyire egyeztethető össze a két kisbolygónk világa. :)
53/54 anonim válasza:
Mi lett azóta kérdező?
Találtal valakit?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!