Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 26 évesen szűz nőként mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 évesen szűz nőként mi lenne jobb?

Figyelt kérdés

Titkoljam el hogy szűz vagyok és béna leszek azért hagy el egy éjszaka után vagy mondjam el és akkor azért hagy majd el egy férfi

Még kapcsolatom se volt.

2023. ápr. 15. 15:11
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
90%
keress kapcsolatot, ne egyéjszakásat, komoly kapcsolatban gondolkodók kevésbé valószínű hogy e miatt elhagynak. Hazudni fölösleges. Amúgy voltam olyannal aki nem volt szűz, mégis béna volt az ágyban.
2023. ápr. 15. 15:49
 12/54 anonim ***** válasza:
80%
Engem se erdekelne, sot inkabb valasztanalak
2023. ápr. 15. 15:57
 13/54 anonim ***** válasza:
90%

"Aki ennyi ideig nem csinálja, az most miért akarná?"

A kettőnek semmi köze egymáshoz. Ha nincs megfelelő partnert, akkor akarhatja...

2023. ápr. 15. 16:11
 14/54 anonim ***** válasza:
88%
Ha minden okés veled, akkor a 26 éves szűz férfiakat egyáltalán nem zavarná az, hogy te szűz vagy… Ahogy a többi férfit se kéne sokáig győzködni, hogy közelebbről is megismerjen téged.
2023. ápr. 15. 16:22
 15/54 anonim ***** válasza:
96%

Ha nem mondod el előre akkor meg olyan “élményben” részesülnél, hogy megutálnád és nemet váltanál meg egyéb fogyatékosság.

Le kell előre beszélni… jó esetben szűz lányként tartós kapcsolatra vágyna az ember nem egy diszkó utáni gyors menetre. Bár egyre inkább megrökönyödök a mai huszonéveseken. F

2023. ápr. 15. 18:03
 16/54 A kérdező kommentje:
Komoly kapcsolatot szeretnék de félek hogy a tapasztalatlanság miatt nem akarná ezt egy férfi se
2023. ápr. 15. 18:18
 17/54 anonim ***** válasza:
83%
Miért ne akarná bárki is? Tapasztalatot majd gyűjtötök együtt.
2023. ápr. 15. 18:20
 18/54 A kérdező kommentje:

Sosem volt kapcsolatom se randi

Biztos idiótán viselkednék

Az taszító a férfiaknak ha 0tapasztalata van a nőnek

2023. ápr. 15. 18:25
 19/54 anonim ***** válasza:
96%
Egyáltalán nem taszító.
2023. ápr. 15. 18:27
 20/54 anonim ***** válasza:
97%

Figyelj, a normális embereket nem érdekli a partner tapasztalatlansága. Jó esetben az emberek nem csak a szex miatt miatt mennek bele egy komoly kapcsolatba, hanem mert őszintén szeretik a partnerüket és hosszútávra terveznek vele. Aki normális azt nem fogja érdekelni egyáltalán, az meg hogy nincs tapasztalatod...Majd ketten szereztek rutint, nem olyan nagy dolog ez🤷‍♀️

Meg nem nagyon kell hinni az itteni válaszok 90%-ának, ez úgy általánosságban igaz a Gyakorira, nem csak erre a kérdésre. Itt elhotdanak mindennek akkor ha X évesen nem volt kapcsolatod, önkéntes terapeutát játszanak, nemtől független. Gondolhatod mekkora pofáraesés volt nekem amikor rájöttem arra hogy az átlagemberek nem így gondolkodnak:)

Szóval ne parázz rá, nem olyan nagy dolog ez és egyedül se vagy ezzel. Nagyon sok olyan férfi és nő van aki valamilyen oknál fogva később kezdi el ezeket. Egyáltalán nem gáz, mindenki másmilyen ütemben halad. És nincs is veled semmi baj emiatt.

2023. ápr. 15. 18:48
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!