Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem érti meg senki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg senki az ismerkedési céljaimat?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok, 23 éves koromtól indult be a szexuális életem és nagyon ritkán sikerül partnert találnom. Elfogadom, hogy szerencsétlen vagyok.

Viszont azt nem fogadom el mikor ilyeneket mondanak: 30 évesen már nem kalandozni kéne, hanem komoly kapcsolat, normális nő, gyerek, ház, autó stb. Ezektől így kiráz a hideg. Nekem normális = unalmas.

Én élni szeretnék és szexelni. Ha nem fogok, mert nem sikerül akkor is inkább egyedül.

Egy átlag (nem szerencsétlen férfi) úgy éli az életét, hogy a jó dolgok (szex orrba szájba, mindig mindenkivel) után jön az hogy megállapodik és jönnek a rossz dolgok a házasság és a gyerek.

Gondolom egy idő után valami átkattan a fejükben.

De amég nekem nem volt meg az első lépcsőfok addig nem akarok a 2.-ra lépni és valamiért ezt soha senki nem érti meg.

Laza bohém életet élek annak ellenére, hogy a nőknél nem vagyok sikeres. Nincs okom a panaszra, nem spórolok, a mának élek. Mondják ezt a lakást is, de sanszos hogy nem lesz gyerekem a sírba meg nem viszem magammal.

Voltam prostinál is már, miért ne?

Férjes asszonnyal is voltam már.

Velem kitolt az élet, hogy elvette a fiatalkoromat, én sem leszek tekintettel másra.

2023. ápr. 3. 20:31
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

"Velem kitolt az élet, hogy elvette a fiatalkoromat, én sem leszek tekintettel másra."

Senki nem tolt ki veled, te magad voltál túl béna élvezni a fiatalkorodat. Ettől még nem "jár" neked semmi kompenzáció. Úgy bánsz mindenkivel, ahogy akarsz, de kár belemagyarázni, hogy jogos.

2023. ápr. 4. 10:12
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Figy, mindenki lesz.rja, hogy akarsz-e feleséget és gyerekeket, senki nem fog győzködni, vagy elvárni tőled semmit. Azt kezdesz az életeddel, amit akarsz, csak végtelenül ostoba dolog a frusztrációidat önérzettel összekeverni és hisztikézni itt, hogy csessze meg a világ, amiért elb.sztad a fiatalkorodat.

Ha neked erre a nihilista életmódra van igényed, nyugodt szívvel tolhatod halálodig, nincs szügséged a véleményünkre vagy engedélyünkre.

2023. ápr. 4. 10:19
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

"komoly kapcsolat, normális nő, gyerek, ház, autó stb. Ezektől így kiráz a hideg. Nekem normális = unalmas."

Nem az van, hogy unalmas, hanem te is tudod, hogy kevés vagy ezekhez szerintem. Amit kalandozásnak hívsz, az meg vegetálás kb, amivel szintén nem lenne gond, ha nem lennél láthatóan frusztrált. De nekünk aránylag mindegy.

2023. ápr. 4. 10:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!