Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért nem akar randevúzni velem senki? Mi a baj a bemutatkozó szövegemmel?
Szia!
Én női szemmel most ránéztem. Csak azt tudom megmondani, amit nekem üzen.
Számomra kicsit kétségbeesett hangvétele van, valahogy az jön át, hogy nagyon szeretnél már valakit ("most ez a legfontosabb"). Én erre nem harapnék, mert fullasztólag hat. Nem elég laza a szöveg, merev, nem elég kreatív, hogy felkeltse az érdeklődésemet.
Mondjuk, ha társul hozzá egy megnyerő, lazább, önfeledt, bizalomgerjesztő kép, akkor talán.
Ezek alapján gondolom online próbálsz ismerkedni. Mindez szép és jó, amiket leírtál, de a kutyát nem érdekli. Sablonos, semmitmondó és unalmas dolgok. Rajtad kívül több 10 ezer ember írja ugyanezeket.
A másik dolog, ha online ismerkedsz EXTRÉM jól kell kinézni, legalábbis olyan képeket kell feltenni, hogy az látszódjon, hogy te rohadt jóképű vagy, izgalmas életet élsz, az anyagi helyzeted és a szociális státuszod is kiváló.
Inkább próbálkozz élőben, barátokon, haverokon, ismerősi trsaságon keresztül. Ha ott nincsenek nők, akkor szívás.
Nálam már a vadászat kizáró ok lenne. Abszolút ellenzem az állatok sportszerű leoleset. A másik meg, ne egy másik ember kedvéért kezdj bele új dolgokba, hanem magad miatt. Nekem nem tetszene a középfokú végzettség sem, szeretem, ha a másik is ugyanannyit tanult, mint én.
Valószínűleg azért találsz nehezebben társat, mert több egyetemet végzett no van, mint férfi.
Szerintem teljesen rendben van a bemutatkozásod első fele. Innentől kicsit átírnám: "Nincs ideálom, felőlem a nő lehet alacsony, magas, vékony, teltebb, szőke, szemüveges, fogszabályzós, lényegtelen. Csak az a fontos, hogy ápolt, tiszta legyen. Természetesen jómagam is odafigyelek a személyes higiéniára. Én hiszem azt, hogy jó társ lennék, szeretnék gyereket/gyerekeket, szép otthont, de most a társ a legfontosabb."
Ne az látsszon, hogy neked TÖKMINDEGY, hogy hogy néz ki a másik. Elég annyi, hogy "nincs ideálom". Az ápoltság, tisztaság, higiénia alap, tehát nem kell megemlíteni. Az utolsó mondatot ilyesmire írnám át: "Én hiszem azt, hogy jó társ lennék, derítsük ki együtt.".
Ami nekem nem tetszik:
- Túl hosszú
- A külsőd nem kell leírni. Arra van a kép, meg az adatlap...
- Nyitott könyv vagy. Kb. mindent tudni rólad. Nehéz így elkezdeni egy beszélgetést.
- "a nőkkel kedves, udvarias vagyok". A férfiakkal miért nem? Mert nekik nem kell hízelegni?! 🤔
- "félénk... jövőbeli partner kedvéért". 🤦♀️
-Lényegtelen, hogy hogy nézel ki, csak fürödjél- típusú mondatok után az ember saját magát alázza meg, ha válaszol neked.
- Szerintem nem ez az a pont, ahol meg kell említeni a gyermektervezést.
A többi részével nincs gond 😅
Szerintem alapvetően jó a szöveg, de azért változtatnék rajta 1-2 dolgot (női szemmel nézve).
Én kivenném ez az egész szöveget arról, hogy mindegy, hogy néz ki a másik - igénytelenségre és görcsösségre utal, hogy "mán minden mindegy, csak legyen már valakim" (emiatt egyébként az utolsó mondaton is alakítanék, mert annak is ilyen érzete van)... ez egy igényesebb nőnek taszító. Ráadásul 100%-osan bizros vagyok benne, hogy külsőleg sem lenne neked oké BÁRKI és AKÁRKI, aki ennek a leírásnak megfelel, és ez így a normális, mert mindenkinek fontos a fizikai vonzalom egy párkapcsolatban, max. talán valami nagyom elvetemült aszexuális-demiszexuális hibridnek... és ha mégis visszautasítasz valakit, akkor joggal fog támadni, hogy akkor miért mondtad, hogy elég, ha ápolt és igényes.
Az "én is odafigyelek a személyes higiéniára" mondat nekem iszonyatosan körülményeskedőnek hat - olyan érzést kelt, mint amikor egy általános iskolás gyerek nagyon "szépenválasztékosan" akar fogalmazni. Elég annyit leírni, hogy "ápolt, igényes férfi vagyok".
Illetve tudom, hogy jó, ha az ember őszinte, de nem azzal kellene kezdeni, hogy félénk vagy a nőkkel - ez sok nőnek visszatetsző. Illetve az udvariassággal kapcsolatosan teljesen elég az, hogy udvarias, jólnevelt vagy, azt fölösleges kihangsúlyozni, hogy a nőkkel - ez is kicsit társfüggő pincsisnek hat, és aki bele akar kötni, az úgyis rá fog kérdezni, hogy "csak a nőkkel udvarias? A pasikkal nem?".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!