Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ismerkedésnél mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ismerkedésnél mennyire hátrány, ha nincs okostelefonom, se internet a telefonomon? - Aki akar felhív, de ne várja el senki, hogy a kezembe legyen ragadva a telefon, és 5 percen belül likeoljam a bejegyzéseit. Valahogy kell nekem a szabad tér.

Figyelt kérdés

Sose szerettem ezt az online elérhetőséget, éppen ezért nincs okostelefonom - ha valaki ír e-mailt, vagy ilyesmi, majd ha hazaérek, és bekapcsolom a gépem, megnézem... Távol áll tőlem, hogy valaki beossza az időmet, hogy egy okostelefon a kezembe legyen ragadva, és azonnal reagáljak a bejegyzéseire.

Ismerkedésnél (is) furcsán néznek rám emiatt. Olyan nagy baj a nyomógombos telefon, amivel csak telefonálni lehet?

30/F

2022. júl. 25. 18:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
35%
modern wc van e otthon? vagy a kerti pottyantósba kell majd járni a csajnak?
2022. júl. 25. 18:42
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Nem baj, csak már máshoz vagyunk szokva.
2022. júl. 25. 18:49
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
Azért van átmenet a hozzád van nőve a telefonod és az egyáltalán nincs okostelefonod között. Nálam egyértelműen hátrány lenne, mert telefonálni nem szeretek, írásban pedig nem túl praktikus ismerkedésnél, ha napi 1-2 emailt írsz az illetőnek. Még ha bele is megy, nagy eséllyel közben jobban megismer valaki mást, akivel tud rendesen beszélgetni és nem veled fog utána foglalkozni.
2022. júl. 25. 18:52
 4/12 anonim ***** válasza:
54%
Nálam nagy hátrány lenne. Utálok telefonálni, nem tartom praktikusnak sem, plusz jóval drágább is, mint csak csetelni, ráadásul én igénylem a viszonylag gyakori kommunikációt. Nem, ez nem azt jelenti, hogy állandóan két percenként írogatnia kell a másiknak, meg ha 10 percen belül nem válaszol, kitör a balhé, de nekem napi egy-két ímélváltás édeskevés. Így kvázi esély sincs rá, hogy kialakuljon bennem érdeklődés a másik iránt, mert alig lenne kommunikáció köztünk ismerkedési szakaszban.
2022. júl. 25. 19:08
 5/12 anonim ***** válasza:
61%
Határozottan hátrány. Ismerkedésnél egy egy email szerintem kevés. Amikor dolgozom nem tudok emailt írogatni, meg telefonálni. De rövid üzeneteket tudok írni. Lehetne ezt smsben is, de ha van ingyenes lehetőség akkor használom inkább azt. Sőt. Én videochatelni is szeretek.
2022. júl. 25. 19:22
 6/12 anonim ***** válasza:
35%
5. Megnézném melyik munkáltató nem b.sz ki téged, mint macskát kakilni, ha munkaidőben videocsetelsz.
2022. júl. 25. 19:29
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
Engem csak ez nem zavarna ha amúgy másban összeillenénk
2022. júl. 25. 19:31
 8/12 anonim ***** válasza:
45%

Nekem sincs. Minek?

Az úton vezetek, vagy tömegközlekedésen figyelem a potenciális támadókat.

Melóban dolgozom, nem qhurvázom.

Odahaza meg van 700-as laptop.

2022. júl. 25. 19:38
 9/12 anonim ***** válasza:
53%
Hátrány. Nagyon megbonyolítja a kommunikációt.
2022. júl. 25. 19:48
 10/12 anonim ***** válasza:
44%
6#. Meg sem fordult a fejedben hogy videochatelni nem munkaidőben szoktam?
2022. júl. 25. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!