Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az internetnek, okostelefonnak, közösségi médiának és online randi oldalaknak köszönhetően vajon könnyebb vagy nehezebb lett a társkeresés? Mit tapasztalsz?
Könnyebb.
Regen valaki ha nem járt ezzereel szórakozni bulizni akkor választhatott a helyi lakosok vagy jobb esetben munkahelyről valakit…
Számomra így kitárult a világ !!!
Jól írja a #2-es!
Nálam is túl magasra került a léc, mert mindig ott van az emberben, hogy "jó, jó de nekem a hű b@zmeg" kell. Aztán az erős átlagot is már megalkuvásként éli meg az ember... Aztán ahogy telik az idő, úgy mászik lejjebb a léc 😅
De a csajoknál még durvább, ott már nem elég a kockahasú, helyes arcú IT-s Géza havi 1,5M nettóval, mert már kozmetikus Gizinek is a 35 éves Brad Pitt kéne az 50 éves lóvéjával...
33F
Soha, semmilyen formában nem hagyatkoztam az internetes társkeresőkre, mindig is baráti kör / hobbi / munkahely stb. keresztül ismerkedtem nőkkel.
Szóval nekem aztán mindegy volt, van-e vagy nincs erre lehetőség. Ha netán szingli lennék, akkor sem használnék ilyen oldalakat. Valahogy olyan műszagú az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!