Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 fölött könnyebb vagy pont nehezebb a párkeresés?
25 alatt: 14 egyéjszaká vagy szexkapcsolat. 25 felett 2 kapcsolat (1 ami 6 évig tartott, meg most ami nagyon kezdetleges párkapcsolat. Az hogy sok vagy kevés mindenki maga eldöntheti.
Fiatalon jó volt ismerkedni, kötöttség nélkül kipróbálni ezt-azt, számomra nehezebb volt a párkeresés, valahogy 1-2 alkalomnál sose tudtam megmaradni egy csajnál, de ők is rámuntak hamar. 25 éves korom után azért nyugodtabb lettem s céltudatosabban kerestem olyat aki hosszú távon jónak tűnt. Számomra 25 év felett így könnyebb.
32/F
ez sokmindentol fugg.
altalaban 25 eves koraig egyetemre jar az ember vagy tanul valamit, sokaknak igy konnyebb, mert benne vannak a korforgasban, sokmindenkivel talalkoznak, buliznak, programokra jarnak stb, tehat ha ugy vesszuk nagyobb a merites, mintha mondjuk 25 felett bekerulsz egy munkahelyre, ahol van 2 ellenkezo nemu es az is olyan. illetve fiatalon talan nyitottabb is meg az ember, DE ugyanakkor meg benne lehet az is, hogy hiaba ismerkedsz meg sokmindenkivel, a tobbseg inkabb csak szotakozgatna meg es nem tervez komolyan.
viszont 25 es foleg 30 felett meg az a problema egyreszt, amit mar fent is irtam, hogy sokkal kevesebb uj emberrel ismerkedsz meg, altalaban evekig dolgozol ugyanazon a munkahelyen, ahol vagy mazlid van tarskereses szempontjabol vagy nincs, de azert messze nem olyan, mint egy porgos egyetemi kozeg, bulikkal, programokkal, uj arcokkal. masreszt meg sokmindenkinek mar kapcsolata van a kornyezetedben, tehat lassan elfogynak az egyedulallo emberek a barati tarsasagban, a parok meg inkabb a tobbi parral lognak, nem annyira nyitottak mar a bulikra es ‘ismerkedos’ programokra. illetve sokan kiegnek 25-30 eves korukra, eleguk lesz a sok csakodasbol es bizalmatlanabbak, de talan egyben a komolyabb dolgok fele is orientalodnak.
szoval ez sokmindenen mulik, eleg egyeni. en pl. olyan egyetemen voltam, ahol foleg csajok voltak, ezen kivul tapasztalatlan es onbizalomhianyos is voltam a 20-as eveim elejen, tehat nekem nem volt konnyu. de sok olyat ismerek, aki pl. egyetem alatt ismerte meg a parjat, mert volt olyan kozege. az en kornyezetemben talan ez a gyakoribb, de nem hinnem, hogy ebbol lehetne altalnositani. mindenesetre 25 felett mar nem konnyu, az biztos.
Minőségi kapcsolatot könnyebb találni szerintem.
Nekem nem okoz nehézséget ismerkedni, anyámra ütöttem, az is még pasizott 50 körül is 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!