Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 25 fölött könnyebb vagy pont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 fölött könnyebb vagy pont nehezebb a párkeresés?

Figyelt kérdés

2021. okt. 19. 11:29
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Aki tud ismerkedni az életkortól függetlenül tud magának párt találni.
2021. okt. 19. 11:30
 2/7 anonim ***** válasza:
23%
férfiként könnyebb
2021. okt. 19. 11:32
 3/7 anonim ***** válasza:
attól függ hogy csinálod.
2021. okt. 19. 11:39
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

25 alatt: 14 egyéjszaká vagy szexkapcsolat. 25 felett 2 kapcsolat (1 ami 6 évig tartott, meg most ami nagyon kezdetleges párkapcsolat. Az hogy sok vagy kevés mindenki maga eldöntheti.

Fiatalon jó volt ismerkedni, kötöttség nélkül kipróbálni ezt-azt, számomra nehezebb volt a párkeresés, valahogy 1-2 alkalomnál sose tudtam megmaradni egy csajnál, de ők is rámuntak hamar. 25 éves korom után azért nyugodtabb lettem s céltudatosabban kerestem olyat aki hosszú távon jónak tűnt. Számomra 25 év felett így könnyebb.

32/F

2021. okt. 19. 11:42
 5/7 anonim ***** válasza:
88%

ez sokmindentol fugg.

altalaban 25 eves koraig egyetemre jar az ember vagy tanul valamit, sokaknak igy konnyebb, mert benne vannak a korforgasban, sokmindenkivel talalkoznak, buliznak, programokra jarnak stb, tehat ha ugy vesszuk nagyobb a merites, mintha mondjuk 25 felett bekerulsz egy munkahelyre, ahol van 2 ellenkezo nemu es az is olyan. illetve fiatalon talan nyitottabb is meg az ember, DE ugyanakkor meg benne lehet az is, hogy hiaba ismerkedsz meg sokmindenkivel, a tobbseg inkabb csak szotakozgatna meg es nem tervez komolyan.

viszont 25 es foleg 30 felett meg az a problema egyreszt, amit mar fent is irtam, hogy sokkal kevesebb uj emberrel ismerkedsz meg, altalaban evekig dolgozol ugyanazon a munkahelyen, ahol vagy mazlid van tarskereses szempontjabol vagy nincs, de azert messze nem olyan, mint egy porgos egyetemi kozeg, bulikkal, programokkal, uj arcokkal. masreszt meg sokmindenkinek mar kapcsolata van a kornyezetedben, tehat lassan elfogynak az egyedulallo emberek a barati tarsasagban, a parok meg inkabb a tobbi parral lognak, nem annyira nyitottak mar a bulikra es ‘ismerkedos’ programokra. illetve sokan kiegnek 25-30 eves korukra, eleguk lesz a sok csakodasbol es bizalmatlanabbak, de talan egyben a komolyabb dolgok fele is orientalodnak.

szoval ez sokmindenen mulik, eleg egyeni. en pl. olyan egyetemen voltam, ahol foleg csajok voltak, ezen kivul tapasztalatlan es onbizalomhianyos is voltam a 20-as eveim elejen, tehat nekem nem volt konnyu. de sok olyat ismerek, aki pl. egyetem alatt ismerte meg a parjat, mert volt olyan kozege. az en kornyezetemben talan ez a gyakoribb, de nem hinnem, hogy ebbol lehetne altalnositani. mindenesetre 25 felett mar nem konnyu, az biztos.

2021. okt. 19. 11:43
 6/7 anonim ***** válasza:
59%

Minőségi kapcsolatot könnyebb találni szerintem.

Nekem nem okoz nehézséget ismerkedni, anyámra ütöttem, az is még pasizott 50 körül is 😅

2021. okt. 19. 11:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Minden életkorban nehéz, kivéve ha lány vagy😁😁😁
2021. okt. 19. 19:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!