Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is járt úgy, hogy az első párja túl tökéletes volt neki és hozzá képest már senki nem érdekes számára?
Olyan tökéletes volt, hogy véget is ért vele a kapcsolat?
Elgondolkodtató...
dehogy :D
max akkor tökéletes valaki, ha a kapcsolat plátoi, és az ember felruházza olyan dolgokkal a másikat, amivel igazából nem is rendelkezik.
Amúgy ha az ember szrelmes, sokszor látja a párját tökéletesnek.
Igen en is éreztem már, de olyat, hogy az aktuálisat senki nem tudja überellni. Joformàn belehaltam a veszekedésekbe aztán a szakitasba is.
És aztán egy sráccal beszélgettem felkapott ölelt, stb és megmozdult bennem valami. Mint amikor kiszáradt virág kap vizet!!
Aztán a következo es következő srac is teljesen magával ragadott megint halálos szakitàs és megint elvette az eszem egy teljesen uj srác.
Ha nem velem törtènik el sem hiszem hogy ilyen létezik hogy valaki a szememben a halálos Mindenem és de a következő es kővetkező is az lesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!