Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is járt úgy, hogy az első párja túl tökéletes volt neki és hozzá képest már senki nem érdekes számára?
Pont addig éreztem úgy, míg valaki meg nem mozgatott bennem valamit hosszú idő után.
Sokáig az exem után szomorkodtam. Ismerkedni próbálkoztam, de senki nem "felelt meg".
De megtört a jég és elvette az eszem valaki. :)
Nem mondanám, hogy "jobb", mint az exem. Úgy fogalmaznék, hogy más és ez nembaj.
Az exemet sosem fogom elfelejteni és nem is kell. Szerettem a kapcsolatunkat és az egységünket, de annak vége lett, okkal.
Tovább kell lépni és meg kell adni annak a lehetőségét, hogy mással legyünk boldogok. :)
11# nem ingerküszöb..
Nézd ugy mintha alfahim után ujabb alfahim tarolna le..
Nem csicska balfék igenytelen semmit nem tudo senkik, hanem akik rendesen tudják mi kell a nőknek.
Most ez csak bennem a kérdés csak, hogy lehet mák hogy pont Férfiakat vonzok be. Vezető irányito domináns, tudnak mindent. Képesek arra hogy überelljenek egy másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!