Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is járt úgy, hogy az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is járt úgy, hogy az első párja túl tökéletes volt neki és hozzá képest már senki nem érdekes számára?

Figyelt kérdés

2021. febr. 5. 09:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%
Nem lehet magasan az ingerküszöböd 9-es. A hormonjaid uralkodnak :D Ezzel semmi baj nincs, csak irigykedek :(
2021. febr. 5. 10:22
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Pont addig éreztem úgy, míg valaki meg nem mozgatott bennem valamit hosszú idő után.

Sokáig az exem után szomorkodtam. Ismerkedni próbálkoztam, de senki nem "felelt meg".

De megtört a jég és elvette az eszem valaki. :)

Nem mondanám, hogy "jobb", mint az exem. Úgy fogalmaznék, hogy más és ez nembaj.

Az exemet sosem fogom elfelejteni és nem is kell. Szerettem a kapcsolatunkat és az egységünket, de annak vége lett, okkal.

Tovább kell lépni és meg kell adni annak a lehetőségét, hogy mással legyünk boldogok. :)

2021. febr. 5. 10:26
 13/18 anonim ***** válasza:
46%

11# nem ingerküszöb..

Nézd ugy mintha alfahim után ujabb alfahim tarolna le..

Nem csicska balfék igenytelen semmit nem tudo senkik, hanem akik rendesen tudják mi kell a nőknek.

Most ez csak bennem a kérdés csak, hogy lehet mák hogy pont Férfiakat vonzok be. Vezető irányito domináns, tudnak mindent. Képesek arra hogy überelljenek egy másikat.

2021. febr. 5. 10:30
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
olyan tökéletes volt, hogy össze-vissza csalt meg hülyének nézett XD
2021. febr. 5. 12:16
 15/18 anonim ***** válasza:
72%
Ez majdnem minden 25 alatti nore levetitheto. En 3 szor jartam igy, h a 22-24-25 eves nő az exehez hasonlitott (mindig mondogatták h ő annyira eletrevalo volt) es ha valamiben kevesebb voltam, akkor elhagytak vagy megcsaltak.
2021. febr. 5. 12:58
 16/18 anonim ***** válasza:
77%
Igen. Hozzá is mentem, azóta is együtt vagyunk.
2021. febr. 5. 13:14
 17/18 anonim ***** válasza:
90%
Nem véletlenül tudták a régi öregek, hogy a szüzesség mekkora érték. Csak a feminista credo nyomja ezt a "ki kell élni magadat" dolgot, aztán ez lesz az eredménye, hogy a nők többsége egy életre valamelyik exét fogja szeretni és sosem feledni. Amelyik férfi meg bevállalja őt így, hogy mást szeret az szenved mellette, mert csak egy pótlék neki, valójában mindig is az exére fog vágyni.
2021. márc. 5. 09:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Utolso. Igy van. Ha csak egy pasi van az eleteben es az valami jot ad a nonek, akkor elfogadhatja egy èletre azt. De a mai vilagban ahol 20 evesen volt mar mindebkinek 10 parja, na ott gond van. Van boven osszehasonlitasuk es ha a jelenlegi csak 99% ot teljesit, akkor levaltjak azonnal.
2021. márc. 5. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!