Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem úgy, hogy senki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy, hogy senki sincs akivel ismerkedhetnék?

Figyelt kérdés
24 éves férfi vagyok, körülöttem szinte mindenki kapcsolatban, de ez még nem is zavar. Népszerű vagyok, sokan ismernek, nem vagyok visszahúzódó, mégsem találok senkit akivel el tudnék képzelni bármi többet egy barátságnál. Egyszerűen úgy érzem mintha már nem lenne több lehetőség.

2021. okt. 4. 12:40
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem kapcsolatok helyett foglalkozz valami mással, hobbi, szórakozás, kedvenc filmnézés stb. És majd akkor villan be a szerencse, ha nem is számítasz rá. Minél jobban gyötröd magadat valamin, a mérce szerint annál jobban süllyedsz. Csak egy kis nemtörődömség kell és majd amikor nem számítasz rá, akkor fog pont összejönni a szerencse.
2021. okt. 4. 13:12
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Népszerű vagyok"

ez az ami miatt magasra teszed a lécet és szintén központban lévő nőre vágyhatsz akivel eljátszhatjátok az állompárt.

2021. nov. 8. 11:24
 3/7 anonim ***** válasza:

hol probalsz ismerkesni? szokott tetszeni valaki?

egy ido ugan az ember korei beszukulnek (munka, suli, barati kor..), ilyenkor nincs mas megoldas, mint kilepni a komfortzonabol vagy imadkozni a szerencseert.

2021. nov. 8. 18:46
 4/7 A kérdező kommentje:

Mostanság bulizni már nem járok mert dolgozom hétvégén is éjszaka.

Badoo, tinder ahova nem rég regisztráltam! :)

2021. nov. 8. 18:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia.Én lány vagyok, igaz pár évvel fiatlabb tőled, de nekem sem sikerült eddig az ismerkedés. Én isnregisztráltam társkeresőkre de semmirevalók, mindenki csak arra hajt, nem is írtak vissza, szerintem hanyagold az ilyen oldalakat. Nekem szórakozóhelyek sem váltak be faképnél hagytak, utóbbi legrosszabb esetem majdnem megtámadtak, szóval nekem szórakozóhely teljesen kizárva ezek után. Sportközösségbe is jártam igazából sehol sem sikerült én a sorsra bízom ami lesz, én már őszintén el is ment a kedvem ettől az egész témától annyira nehéz és ritka egy értelmes ember hogy nem is agyalok már ezen. Csinálom a dolgaim őszintén ez már elég is jelenleg. Persze ha lenne egy normális aki szimpatikus lenne nem utasítanám el de még akkor is 2-szer meggondolnám hogy bele megyek-e mert nem lehet tudni későbbiekben milyen lesz.
2021. dec. 23. 22:58
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
Gondolom azért érzed úgy, mert nincs senki, akivel ismerkedhetnél. Nincs szociális életed, magányosan töltöd mindennapjaid és társkeresőtől várod a csodát. Mindenki azt látja meg, amit keres, ha valamihez negatívan állsz hozzá, hogy "úgy se sikerül", akkor nem is fog összejönni. Ha aktívan teszel érte és magányos napok helyett társaságban vagy, maximalizálhatod esélyeid.
2021. dec. 25. 08:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha jól értem a helyzetedet, akkor személyesen nincs bajod a kapcsolatok kialakításával, de akit keresel, nem találod.

Nálam nem az a baj, hogy nincs akivel ismerkedhetnék. Nálam a baj, hogy velem nem akarnak ismerkedni.

Még nagyobb baj, hogy nem tudom, mit rontok el az idegenekkel való online kapcsolatfelvételi kommunikációban, nem tudom miért nem sikerülnek a beszélgetési kezdeményezéseim, és nem tudom, hogy miért okozok ellenszenvet több lányban.

Ha már valakivel nagyon jóban vagyok, akkor semmi probléma a kommunikációval, sok (foglalt) lánybarátom van, akik azt mondják nekem, hogy biztos megtalálom az Igazit, mert rendes srác vagyok és hogy szorítanak nekem.

Személyesen a munkahelyemen nagyon könnyen tudok "ismerkedni" (inkább barátokat szerezni), mert ott mindenki ismer mindenkit, de ott nincs aki szeretne velem párkapcsolatban lenni. Voltak, de azóta barátok maradtak

2021. dec. 26. 10:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!