Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy, hogy senki sincs akivel ismerkedhetnék?
Népszerű vagyok"
ez az ami miatt magasra teszed a lécet és szintén központban lévő nőre vágyhatsz akivel eljátszhatjátok az állompárt.
hol probalsz ismerkesni? szokott tetszeni valaki?
egy ido ugan az ember korei beszukulnek (munka, suli, barati kor..), ilyenkor nincs mas megoldas, mint kilepni a komfortzonabol vagy imadkozni a szerencseert.
Mostanság bulizni már nem járok mert dolgozom hétvégén is éjszaka.
Badoo, tinder ahova nem rég regisztráltam! :)
Kérdező, ha jól értem a helyzetedet, akkor személyesen nincs bajod a kapcsolatok kialakításával, de akit keresel, nem találod.
Nálam nem az a baj, hogy nincs akivel ismerkedhetnék. Nálam a baj, hogy velem nem akarnak ismerkedni.
Még nagyobb baj, hogy nem tudom, mit rontok el az idegenekkel való online kapcsolatfelvételi kommunikációban, nem tudom miért nem sikerülnek a beszélgetési kezdeményezéseim, és nem tudom, hogy miért okozok ellenszenvet több lányban.
Ha már valakivel nagyon jóban vagyok, akkor semmi probléma a kommunikációval, sok (foglalt) lánybarátom van, akik azt mondják nekem, hogy biztos megtalálom az Igazit, mert rendes srác vagyok és hogy szorítanak nekem.
Személyesen a munkahelyemen nagyon könnyen tudok "ismerkedni" (inkább barátokat szerezni), mert ott mindenki ismer mindenkit, de ott nincs aki szeretne velem párkapcsolatban lenni. Voltak, de azóta barátok maradtak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!